paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

DISCOVERY WEEKEND | Lähde löytöretkelle huipputarjousten perään

Dare2Tri

44 Tuotetta
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Dare2Tri auttaa saavuttamaan triathlon-tavoitteesi

Hollantilainen Dare2Tri valmistaa huippulaadukkaita triathlon-varusteita ja märkäpukuja jo vuosikymmenten kokemuksella. Firman erikoinen nimi tarkoittaa ”uskalla yrittää”, ja juuri tätä varten merkin varusteet on suunniteltu: jotta sinä uskaltaisit yrittää ylittää itsesi ja saavuttaa entistä parempia tuloksia! Firman perustaja Alex de Boer on itse aktiivinen urheilija ja hänellä on kokemusta muun muassa vaativista Ironman-kilpailuista. Dare2Tri siis todella tietää, mitä triathlon-kilpailija tarvitsee, mikä näkyy tuotteiden huolellisessa suunnittelussa, kestävissä materiaalivalinnoissa sekä korkealaatuisessa valmistusprosessissa.

Huippulaadukkaat Dare2Tri-varusteet sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneille kilpailijoille

Vaikka Dare2Tri valmistaa kaikenlaisia triathlon-varusteita, tunnetaan merkki etenkin märkäpuvuistaan. Korkealaatuinen märkäpuku auttaa löytämään parhaan mahdollisen uintiasennon, säilyttää mahdollisimman paljon kehon tuottamaa lämpöä, jotta lihakset eivät pääse viilenemään kylmässäkään vedessä, sekä mahdollistaa optimaalisen liikkuvuuden. Toimivan märkäpuvun suunnitteleminen vaatii huolellista suunnittelua sekä kärsivällistä testaamista, sillä pienetkin yksityiskohdat saattavat vaikuttaa suuresti puvun funktionaalisuuteen.

Dare2Tri-pukuja testaavat sekä ammattilaiset että amatöörit, minkä ansiosta ne ovat sekä kestäviä että helppokäyttöisiä. Valittavanasi on sekä pitkähihaisia, lyhythihaisia sekä hihattomia malleja, joten voit valita juuri omiin tarpeisiisi ja treenausympäristöön sopivan puvun. Huuhtelemalla märkäpuvun huolellisesti jokaisen käyttökerran jälkeen, etenkin jos treenaat klooratussa uima-altaassa, autat varmistamaan mahdollisimman pitkän käyttöiän puvulle. Muista myös antaa puvun kuivua rahassa äläkä jätä sitä aurinkoon kuivumaan, sillä tämä saattaa vahingoittaa neopreenimateriaalia ja lyhentää puvun käyttöikää. Märkäpukujen lisäksi löydät valikoimastamme muita suosittuja Dare2Tri-varusteita, esimerkiksi uimalakit ja kilpailuvyöt, joihin on helppo kiinnittää niin energiageelit kuin kilpanumerokin.

Varusteet aktiiviseen elämään – tilaat kaiken tarvittavan näppärästi Addnaturelta

Triathlon on yksi vaativimmista urheilulajeista, minkä vuoksi korkealaatuisiin ja toimiviin varusteisiin on hyvä panostaa. Jos et löytänyt Dare2Trin valikoimasta juuri sinulle sopivia tarvikkeita, muistathan tutustua verkkokauppamme runsaaseen valikoimaan muita alan huippumerkkejä! Löydettyäsi kaiken tarvittavan, on varusteiden tilaaminen nopeaa, helppoa ja turvallista. 100 päivän avokaupan sekä ilmaisten palautusten ansiosta tilaaminen on riskitöntä, ja voit rauhassa varmistua oman kotisi rauhassa siitä, että tuotteet vastaavat odotuksiasi.


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.