Pyöräkauppa netissä
Pakkaa kevyesti & fiksusti | Reput, joihin mahtuu kaikki tarpeellinen

I. Yhteystiedot

Tämä tietosuojakäytäntö koskee tietojen käsittelyä, jonka suorittaa:

Internetstores GmbH
Friedrichstraße 6
70174 Stuttgart
Saksa

Sähköposti: service[at]addnature.fi
Puhelin: +358 (0) 942704101

Verkkosivusto: https://www.addnature.fi

Internetstores-yrityksen tietosuojavastaavaa on Maren Frey ja häneen voi ottaa yhteyttä lähettämällä kirjeen edellä mainittuun osoitteeseen tai sähköpostitse osoitteella privacy[at]addnature.fi.

II. Henkilötietojen käsittely ja tyyppi sekä käsittelyn tarkoitus

1. Hosting -palvelu

Tämä verkkosivusto käyttää Salesforce.comin verkkosivustojen hosting -palvelua: Salesforce Commerce Cloud. Inc., The Landmark @ One Market, Suite 300, San Francisco, CA 94105 (jäljempänä "Salesforce"). Salesforce tallentaa tämän sivuston palvelimelleen (hosting). Verkkosivuston tarjoaminen edellyttää tämän hosting -palvelun käyttöönottoa. Salesforcen käyttö tapahtuu yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan ensimmäisen lauseen f alakohdan mukaisesti, joka perustuu oikeutettuun taloudelliseen etuumme esittää tarjouksiamme tällä verkkosivustolla. Isännöinnin yhteydessä Salesforce käsittelee henkilötietoja puolestamme, jotka käyttäjä jättää seuraavien toimien yhteydessä:

  • kun vierailet verkkosivustollamme
  • kun teet tilauksen vierailijana
  • luodessasi asiakastiliä
  • kun tilaat uutiskirjeen
  • kun käytät yhteydenottolomakettamme

Olemme tehneet tilausten käsittelyä koskevan sopimuksen Salesforcen kanssa Commerce Cloudin käytöstä. Tällä sopimuksella Salesforce vakuuttaa, että se käsittelee tietoja yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisesti ja varmistaa rekisteröidyn oikeuksien turvaamisen. Henkilötietojen luovuttaminen Salesforcelle perustuu Salesforcea sitoviin sisäisiin tietosuojamääräyksiin (ns. Yritystä koskevat sitovat säännöt) yleisen tietosuoja-asetuksen 46 artiklan 2 kohdan b alakohdan, 47 mukaisesti sekä Euroopan komission yleisen tietosuoja-asetuksen 46 artiklan 2 kohdan c alakohdan mukaisesti. Molemmat säädökset on vahvistettu Salesforcen tietojenkäsittelyliitteessä, jonka olemme päättäneet yhdessä Salesforcen kanssa. Lisäksi Salesforce Commerce Cloud on sertifioitu luotettavilla tietoturvastandardeilla, mukaan lukien PCI-DSS, SOC2, ISO 27001.

Lisätietoja Salesforce Commerce Cloudin tietosuojasta on nähtävissä Salesforcen tietosuojalausunnossa.

2. Vierailu verkkosivustossamme

Kun käyt verkkosivustossamme https://www.addnature.fi/, päätelaitteellasi oleva verkkoselain lähettää automaattisesti tietoja verkkosivustomme palvelimelle. Nämä tiedot tallennetaan tilapäisesti nk. lokitiedostoon. Tällöin seuraavat tiedot kerätään ilman asiakkaan toimenpiteitä ja poistetaan lokitiedostoista 52 vuorokauden kuluttua ja viimeistään kaksi kuukautta myöhemmin kokonaan:

  • pyynnön lähettävän tietokoneen IP-osoite
  • vierailun päivämäärä ja kellonaika
  • avatun tiedoston nimi ja URL
  • verkkosivusto, josta sivustoon on siirrytty (viite-URL),
  • selaimen tyyppi ja versio sekä muita selaimen välittämiä tietoja (esim. käytettävän tietokoneen käyttöjärjestelmä).

Käsittelemme mainittuja tietoja seuraaviin tarkoituksiin:

  • varmistaa sujuva yhteys verkkosivustoomme
  • verkkosivustomme käyttäjäystävällisyyden takaaminen
  • järjestelmän turvallisuuden ja vakauden arvioiminen
  • verkkosivustoomme kohdistuvien hyökkäysten tunnistaminen ja estäminen
  • verkkosivustomme toiminnan jatkuva parantaminen ja
  • tilastolliset ja hallinnolliset tarkoitukset.

Tietojen käsittelyn oikeusperusta on yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan ensimmäisen lauseen f alakohta. Oikeutettu etumme pohjautuu edellä mainittuihin tietojen käsittelytarkoituksiin.

Yleisesti ottaen emme käytä näin kerättyjä tietoja henkilöllisyytesi selvittämiseen. Jos verkkoinfrastruktuuriimme kohdistuu hyökkäys, sinulta saatu IP-osoitetieto kuitenkin tarkistetaan oikeudellisten vaateiden esittämiseksi tai niiltä puolustautumiseksi.

Lisäksi käytämme verkkosivustossamme evästeitä ja analysointipalveluja. Tarkempia tietoja on tämän tietosuojakäytännön kohdissa IV ja V.

3. Tilausten tekeminen rekisteröitymättä/vierailijana

Jos haluat tilata tuotteita verkkosivustostamme rekisteröitymättä, käsittelemme seuraavia pakollisia tietoja:

  • puhuttelu, etunimi, sukunimi
  • voimassa oleva sähköpostiosoite
  • postiosoite
  • puhelinnumero
  • valitsemasi maksutavan mukaan mahdolliset maksutiedot (esim. pankkiyhteys)

Nämä tiedot täydentävät muita vapaaehtoisesti antamiasi tietoja (esim. syntymäaika). Tietojen käsittelyn tarkoituksena on tällöin

  • sinun yksilöimisesi sopimuskumppaniksemme
  • syötettyjen tietojen oikeellisuuden tarkistaminen
  • tilaukseen liittyvän maksun käsittely
  • mahdollisesti mainonnan kohdentaminen
  • mahdollisten takuuvaatimusten käsittely ja vaatimusten esittäminen sinulle
  • tilaamasi isokokoisen tuotteen/tuotteiden toimitusajankohdasta sopiminen puhelimitse.

Tietojen käsittely tapahtuu pyynnöstäsi, ja se on yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan ensimmäisen lauseen b ja f alakohdan mukaisesti välttämätöntä sopimuksen täytäntöön panemiseksi ja muiden sopimuksen tekemistä edeltävien toimenpiteiden toteuttamiseksi sekä oikeutettujen etujemme puolustamiseksi.

Tilauksesi käsittelyyn liittyvien sähköpostien lähettämiseksi toimimme yhteistyössä seuraavan palveluntarjoajan kanssa, jolle välitämme tilaustasi koskevat tarvittavat tiedot:

Cheetah Digital Germany GmbH; Speditionstraße 1, 40221 Düsseldorf, Saksa.

Olemme valinneet kyseisen palveluntarjoajan huolellisesti ja antaneet sille tehtäviä. Se on sitoutunut noudattamaan ohjeitamme, ja varmistamme säännöllisesti erityisesti sen käyttämien teknisten ja organisatoristen tietoturvatoimenpiteiden asianmukaisuuden. Tietoja ei tässä yhteydessä välitetä ETAn ulkopuolisiin maihin.

Tilausta varten käsittelemiämme tietoja säilytetään lakisääteisen takuuajan loppuun asti, ja ne poistetaan sen umpeutumisen jälkeen automaattisesti, paitsi jos meillä on yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan ensimmäisen lauseen c alakohdan mukaisia pidempiaikaisia säilytysvelvollisuuksia vero- ja kauppaoikeudellinen säilytys- ja dokumentointivelvoitteiden vuoksi (Saksan kauppalaki HGB, verolaki StGB tai maksuasetus AO) tai jos olet antanut suostumuksesi mainittua ajanjaksoa pidempään säilyttämiseen yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan ensimmäisen lauseen a alakohdan mukaisesti.

4. Tilausten tekeminen asiakastilin kautta

Jos luot verkkosivustossamme asiakastilin, pyydämme sinulta seuraavat tiedot:

  • puhuttelu, etunimi, sukunimi
  • voimassa oleva sähköpostiosoite
  • salasana
  • postiosoite
  • postiosoite
  • maksutiedot (esimerkiksi pankkiyhteys).

Lisäksi voit antaa muitakin tietoja vapaaehtoisesi. Näiden tietojen keräämisen, tallentamisen ja käsittelemisen tarkoituksena on parantaa jatkuvasti yksilöllistä ostokokemustasi ja tarjota verkkokaupassamme näppäriä toimintoja, kuten mahdollisuus tarkastella omaa tilaushistoriaasi tai tallennettuja ostoskoreja ja muistilistoja myöhempiä hankintoja varten, sekä

  • yksilöidä sinut sopimuskumppaniksemme
  • tarkistaa syötettyjen tietojen oikeellisuus
  • mahdollistaa tilaukseen liittyvän maksun käsittely
  • kohdentaa mainontaa
  • mahdollistaa tarvittaessa takuuvaatimusten käsittely ja vaatimusten esittäminen sinua kohtaan
  • koordinoida puhelimitse tilaamasi isokokoisen tuotteen/tuotteiden toimittamisen ajankohta. (Käytämme puhelinnumeroasi ainoastaan tähän tarkoitukseen.)

Tietojen käsittely tapahtuu yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan ensimmäisen lauseen b ja f alakohdan nojalla oikeutettujen etujemme perusteella edellä mainittuihin tarkoituksiin.

Rekisteröitymisen ja kirjautumisen yhteydessä keräämiämme henkilötietoja säilytämme siihen saakka, kunnes pyydät meitä poistamaan ne. Jos saamme tällaisen poistopyynnön, säilytämme tilaustasi koskevat tarvittavat tiedot vain, jos niiden säilyttäminen on yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan ensimmäisen lauseen b alakohdan mukaisesti välttämätöntä sopimuksen täytäntöön panemiseksi tai meillä on vero- ja kauppaoikeudellisiin säilytys- ja dokumentointivelvoitteisiin (Saksan kauppalaki HGB, verolaki StGB tai maksuasetus AO) perustuva pidempiaikainen säilytysvelvollisuus.

5. Asiakasprofiilin luominen

Verkkokauppamme käytön yhteydessä luomme asiakasprofiilin perustuen tietoihisi, joita ovat erityisesti

  • henkilöllisyyttäsi koskevat tiedot
  • tilastolliset tiedot (esimerkiksi verkkosivuston käytön tapa, toistuvuus ja laajuus)
  • tuotteiden, merkkien ja tarjoajien katseluhistoria sekä
  • niihin perustuvat tiedot mielenkiintosi kohteista,

ja käytämme profiilia

  • tilastollisiin analyyseihin
  • markkinatutkimukseen
  • palveluidemme optimointiin sekä
  • todellisten ja oletettujen tarpeidesi mukaisten mainosten räätälöintiin ja esittämiseen, ja näin välttää häirintä ei-toivotulla mainonnalla

Tietojen käsittely tapahtuu yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan ensimmäisen lauseen f alakohdan mukaisesti oikeutettujen etujemme puolustamiseksi, ja se on tarpeellista näiden tarkoitusten saavuttamiseksi. Näitä tarkoituksia palvelevat myös verkkotoiminnoista saatavien käyttäjätietojen tallentaminen ja analysoiminen pseudonymisoidussa muodossa.

Jos vastustat tietojen analysointia ja tarjontamme ja mainontamme kohdentamista, mihin sinulla on oikeus milloin tahansa, tietojen käsittely lopetetaan ja tietosi poistetaan, paitsi jos niiden säilyttäminen vielä tämän jälkeen on yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan ensimmäisen lauseen b alakohdan mukaisesti välttämätöntä sopimuksen täytäntöön panemiseksi tai meillä on vero- ja kauppaoikeudellisiin säilytys- ja dokumentointivelvoitteisiin (Saksan kauppalaki HGB, verolaki StGB tai maksuasetus AO) perustuva pidempiaikainen säilytysvelvollisuus.

6. Yhteydenottolomakkeen käyttäminen ja asiakaspalvelu

Voit lähettää meille yleisluontoisia tiedusteluja verkkosivustossamme tarjottavalla yhteydenottolomakkeella. Tässä yhteydessä pyydämme sinua ilmoittamaan aiheen ja kysymyksen lisäksi puhuttelutavan, nimen ja voimassa olevan sähköpostiosoitteen. Tarvitsemme tietoja pystyäksemme vastaamaan tiedusteluusi.

Muita henkilötietoja, kuten osoitetta, tilausnumeroa tai puhelinnumeroa, emme kerää, ellet ilmoita näitä tietoja vapaaehtoisesti.

Tietojen käsittely yhteydenottotarkoituksessa tapahtuu pyynnöstäsi ja yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan ensimmäisen lauseen b alakohdan mukaisesti sekä oikeutettujen etujemme puolustamiseksi yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan ensimmäisen lauseen f alakohdan mukaisesti. Oikeutettu etumme on se, että pystymme reagoimaan tiedusteluihisi ja takaamaan siten hyvän asiakaspalvelun.

Tiedustelusi käsittelemiseksi toimimme yhteistyössä seuraavan palveluntarjoajan kanssa, jolle välitämme siihen tarvittavat henkilötiedot:

Salesforce Customercare der Salesforce.com.inc, The Landmark @ One Market, Suite 300, San Francisco, CA 94105, USA (jäljempänä Salesforce).

Olemme solmineet Salesforcen kanssa tilausten käsittelyä koskevan sopimuksen Salesforce Customer Care -ohjelmiston käytöstä. Tällä sopimuksella Salesforce vakuuttaa, että se käsittelee tietoja yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisesti ja varmistaa rekisteröidyn oikeuksien turvaamisen. Henkilötietojen luovuttaminen Salesforcelle perustuu Salesforcea sitoviin sisäisiin tietosuojamääräyksiin (ns. Yritystä koskevat sitovat säännöt) yleisen tietosuoja-asetuksen 46 artiklan 2 kohdan b alakohdan, 47 mukaisesti sekä Euroopan komission yleisen tietosuoja-asetuksen 46 artiklan 2 kohdan c alakohdan mukaisesti. Molemmat sääntojoukot on vahvistettu Salesforcen tietojenkäsittelyliitteessä, jonka olemme päättäneet yhdessä Salesforcen kanssa. Lisäksi Salesforce Commerce Cloud on sertifioitu luotettavilla tietoturvastandardeilla, mukaan lukien PCI-DSS, SOC2, ISO 27001.

Lisätietoja Salesforce Commerce Cloud -tietoturvasta löytyy Salesforcen tietosuojalausunnosta.

Yhteydenottolomakkeen käyttöä varten keräämämme henkilötiedot poistetaan esittämäsi tiedustelun käsittelemisen jälkeen, paitsi jos meillä on pidempiaikainen säilytysvelvollisuus yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan ensimmäisen lauseen c alakohdan mukaisesti vero- ja kauppaoikeudellisiin säilytys- ja dokumentointivelvoitteisiin (Saksan kauppalaki HGB, verolaki StGB tai maksuasetus AO) perustuen.

7. Tietojen käsittely uutiskirjeidemme yhteydessä

Jos olet asiakkaamme tai yhteistyökumppanimme, haluamme lähettää sinulle uutiskirjeemme. Jos olet jo asiakkaamme, käytämme sähköpostiosoitettasi myös yksilöllisesti kohdennetun, tuotetarjouksia sisältävän uutiskirjeemme lähettämiseen. Jos et ole vielä asiakkaamme, mutta haluaisit silti saada uutiskirjeemme, tarvitsemme vain sähköpostiosoitteesi uutiskirjeen lähettämistä varten. Lähettäminen tapahtuu nimenomaisen suostumuksesi perusteella (yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan ensimmäisen lauseen a alakohta), tai jos olet jo asiakkaamme, sen oikeutetun etumme perusteella, että saamme kertoa sinulle ajankohtaisista tuotesuosituksista (suoramarkkinointi).

a. Yksilöllistäminen

Jos olet antanut meille nimenomaisen suostumuksesi uutiskirjeen lähettämiseen (yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan ensimmäisen lauseen a alakohta), arvioimme uutiskirjeeseemme liittyvää toimintaasi mainontamme suuntaamiseksi mielenkiinnon kohteidesi mukaan ja verkkosivustomme optimoimiseksi tarpeidesi mukaan. Tähän käytämme seuraavaa palveluntarjoajaa, jolle välitämme tarpeelliset henkilötiedot (tilaustiedot, tuotetietosivut, ostotapahtumat):

Oracle DMP of Oracle Corporation 500 Oracle Parkway Redwood Shores, CA 94065, USA (jäljempänä "Oracle").

Oracle DMPn (aiemmin Oracle Responsys Bluekai) avulla pystymme esittämään sinulle mielenkiinnon kohteisiisi sekä tuotevalikoimaamme ja kolmansien osapuolten verkkosivustoihin liittyvään käyttäytymiseesi perustuvia kiinnostavia ja kohdennettuja mainoksia ja ilmoituksia ottaen huomioon verkkosivuston käyttösi eri päätelaitteilla, kuten kannettavalla tai pöytätietokoneella tai älypuhelimella, ja sitä analysoiden (tätä kutsutaan laitteiden väliseksi seurannaksi). Lisäksi saamme teknologian avulla koottuja tilastoja, jotka koskevat tiettyjen mainontakeinojen tehokkuutta (esim. kuinka moni on klikannut mainosta tai ollut sen kanssa vuorovaikutuksessa). Tätä varten päätelaitteisiisi tallennetaan evästeitä. Oraclen palveluja hyödyntävissä verkkosivustoissa ne on toteutettu pikselitunnisteina, joilla voidaan analysoida ja arvioida käyttäytymistäsi (esim. klikkauksia) eri päätelaitteillasi. Tässä yhteydessä muodostetaan pseudonymisoituja käyttäjäprofiileja, nk. evästetunnisteita, jotka voidaan liittää kulloiseenkin päätelaitteeseesi eri laitteita kattavan profiilin luomiseksi, mutta joita ei suoraan voida yhdistää henkilöllisyyteesi. Kerättäviin tietoihin kuuluvat muut kuin henkilöön liittyvät käyttötiedot (esim. mainosten klikkaaminen, verkkosivustot, kellonajat ja viipymisajat) sekä muut kuin henkilöön liittyvät selaintiedot (esim. kieliasetus, näyttöruudun erottelutarkkuus). Emme siis pysty tunnistamaan sinua näiden tietojen perusteella.

Olemme tehneet Oraclen kanssa tilausten käsittelyä koskevan sopimuksen Oracle DMPn käytöstä. Tällä sopimuksella Oracle vakuuttaa, että se käsittelee tietoja yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisesti ja varmistaa rekisteröidyn oikeuksien turvaamisen. Tässä yhteydessä Oraclen suorittama henkilötietojen käsittely perustuu Oraclea sitoviin sisäisiin tietosuojamääräyksiin (ns. Yritystä koskevat sitovat säännöt) yleisen tietosuoja-asetuksen 46 artiklan 2 kohdan b alakohdan, 47 mukaisesti, joka on vahvistettu Oraclen kanssa tekemässämme Oracle European Data Processor -sopimuksessa. Lisäksi Oracle on toteuttanut kattavia teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä, joiden tarkoituksena on suojata henkilötietoja tahattomalta tai laittomalta tuhoamiselta tai vahingossa tapahtuvalta katoamiselta, vahingoittumiselta, muuttamiselta, luvattomalta paljastamiselta tai käytöltä. Nämä toimenpiteet ovat yleisesti ISO/IEC 27001: 2013 -standardin mukaisia.

Lisätietoja Oracle DMPn tietosuojasta löytyy Oraclen tietosuojakäytännöstä.

b. Yksilöllistämisen kieltäminen, suostumuksen peruuttaminen ja uutiskirjeen tilaamisen lopettaminen

Voit kieltää uutiskirjeemme yksilöllistämisen milloin tahansa lähettämällä meille asiaa koskevan sähköpostiviestin osoitteeseen service[at]addnature.fi. Jos käytät tätä oikeuttasi, emme pysty enää muokkaamaan uutiskirjettämme yksilöllisesti, mutta voimme edelleen jatkaa yleisen uutiskirjeemme lähettämistä.

Tämän lisäksi voit myös lopettaa uutiskirjeemme tilaamisen kokonaan milloin tahansa esim. jokaisen uutiskirjeen lopussa olevan linkin kautta. Lopettamistoiveesta voit ilmoittaa milloin tahansa myös sähköpostitse osoitteeseen privacy[at]addnature.fi ja service[at]addnature.fi. Henkilötietosi, jotka on kerätty uutiskirjeen lähettämisen yhteydessä ja ainoastaan sitä varten, poistetaan tilaamisen lopettamisen jälkeen välittömästi.

III. Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille

1. Maksujen käsittely

Sopimuksen täytäntöön panemiseksi yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan ensimmäisen lauseen b alakohdan mukaisesti käytämme maksujen käsittelyyn maksupalvelujen tarjoajaa. Käsittely saattaa edellyttää henkilötietojen, kuten nimen, osoitteen, puhelinnumeron, sähköpostiosoitteen, luottokortti- tai pankkitilitietojen ja transaktiotietojen, lähettämistä maksupalvelujen tarjoajalle. Joissakin tapauksissa myös maksupalvelun tarjoajat keräävät itse nämä tiedot.

Osana sopimuksen täyttämistä yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan ensimmäisen lauseen b alakohdan mukaisesti käytämme alla lueteltuja maksupalvelun tarjoajia maksujen käsittelyyn:

a) Klarna Korttimaksu (välitön pankkisiirto)

Tarjoamme myös maksutavaksi korttimaksua välittömällä pankkisiirrolla. Tätä varten tarvitset tilinumerosi, BIC-koodin tai pankkitunnuksen sekä verkkopankkitilisi PIN-koodin ja TAN-numeron. Tilausprosessin aikana sinut ohjataan automaattisesti Klarna Bank AB:n ("Klarna") suojatulle maksulomakkeelle. Heti sen jälkeen saat vahvistuksen tapahtumasta ja me saamme maksun välittömästi. Jokainen, jolla on aktivoitu verkkopankkitili PIN/TAN-menettelyllä, voi käyttää maksutapana välitöntä pankkisiirtoa. Huomaa, jotkut pankit eivät vielä tue välitöntä maksua.

b) Klarna Suoraveloitus

Jos valitset suoraveloitusmaksutavan tilausta tehdessäsi, sinun on annettava tilitietosi (IBAN ja BIC), jotka välitetään Klarnalle. Maksusumma maksetaan suoraveloituksella sopimuksen solmimisen yhteydessä, ja Klarna veloittaa sen määritetyltä tililtäsi. Maksu suoritetaan tilauksesi lähettämisen jälkeen. Sinulle ilmoitetaan ajankohta sähköpostitse. Suoraveloitusmaksu edellyttää muun muassa hyväksytyn henkilöllisyys- ja luottotarkastuksen (katso alla oleva kohta c).

c) Klarna Laskulla maksaminen/luottotietojen tarkistus

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden maksaa tilauksesi laskulla. Tällöin suoritamme ennakkomaksun. Kun valitset tämän maksutavan, henkilötietosi välitetään:

Klarna GmbH, Theresienhöhe 12, 80339 München, Saksa.

luottotietojen tarkistusta varten. Katso Klarnan tietosuojailmoitus.

Klarna arvioi luottoriskin luottotietotoimiston välityksellä, ja saa tarvittaessa luottokelpoisuustietoja matemaattis-tilastollisten menettelyjen (pisteytys) perusteella, joiden laskelmat sisältävät mm. osoitetiedot ja syntymäajan.

Klarna tekee yhteistyötä seuraavien luottotietotoimistojen kanssa:

  • Deltavista GmbH, Freisinger Landstraße 74, D-80939 München, Tel.: +49 (0) 721-25511-777
  • Creditreform Boniversum GmbH, Hellersbergstraße 11, D-41460 Neuss, Tel.: +49 (0) 2131-109-501, Fax: -557
  • infoscore Consumer Data GmbH, Rheinstraße 99, D-76532 Baden-Baden, Tel.: +49 (0) 7221-5040-1000, Fax: -1001
  • Bürgel Wirtschaftsinformationen GmbH & Co. KG, Gasstraße 18, D-22761 Hamburg, Tel.: +49 (0) 40-89803-0, Fax: -777
  • Deutsche Post Direkt GmbH, Junkersring 57, 53844 Troisdorf, Tyskland
  • Regis24 GmbH, Wallstraße 58, D-10719 Berlin, Tel.: +49 (0) 30 44350-240, Fax: -249
  • CRIF Bürgel GmbH, Radlkoferstraße 2, D-81373 München, Tel.: +49 40 89803-0, Fax: -777 / 778
  • SCHUFA Holding AG, Kormoranweg 5, D-65201 Wiesbaden (tietoja tallennetuista tiedoistasi saat osoitteesta SCHUFA Holding AG, Consumer Service, P.O. Box 5640, 30056 Hannover).

Tietojen kerääminen, tallentaminen ja edelleen luovuttaminen tapahtuu luottokelpoisuuden tarkistamiseksi ja maksujen laiminlyöntien välttämiseksi sekä petosten estämiseksi yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan ensimmäisen lauseen f alakohdan mukaisesti.

Näiden tietojen perusteella lasketaan tilastollinen luottoriskin todennäköisyys ja vakavaraisuutesi (luottokelpoisuutesi). Jos luottokelpoisuustarkastus on positiivinen, tilitilaus on mahdollista. Jos luottotarkistus on negatiivinen, myymäläjärjestelmämme ei salli sinun maksaa tilille. Päätös siitä, onko tilaus mahdollista suorittaa myös tilillä, perustuu yksinomaan verkkokauppajärjestelmämme automatisoituun päätökseen, jonka suorittaa Klarna tai sen toimeksiannosta luottotietotoimistot. Yksikään työntekijämme ei käsittele asiakirjoja manuaalisesti.

Sinulla on oikeus saada tietoja logiikasta sekä tämän tietojen käsittelyn laajuudesta ja tarkoitetuista vaikutuksista siltä osin kuin teemme automatisoituja päätöksiä, joilla on oikeudellisia vaikutuksia. Voit tarkistaa tämän automatisoidun päätöksen kanssamme, kertomalla oman näkemyksesi ottamalla yhteyttä osoitteeseen shop[at]klarna.com.

d) Luottokorttimaksut

Luottokortilla maksettaessa yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan ensimmäisen lauseen mukaisesti syöttämäsi maksutiedot tallentaa:

Ingenico GmbH (Pfalzburger Strasse 43-44, 10717 Berliini)

ja tiedot siirretään ainoastaan maksuprosessiin osallistuville yrityksille.

Suorittamalla maksun luottokortilla hyväksyt maksupalvelun tarjoajan ehdot. Tässä tapauksessa emme kerää tai tallenna maksutietoja.

Lisätietoja löytyy luottokorttiyhtiön tietosuojasäännöistä.

2. Tilauksen toimittaminen

Pystyäksemme lähettämään verkkokaupassamme tekemäsi tilauksen (yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan ensimmäisen lauseen b alakohta) ja perustuen oikeutettuun etuumme, joka on toimituksen tekeminen mahdollisimman helpoksi sinulle (yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan ensimmäisen lauseen f alakohta), välitämme tietojasi (ilmoittamasi toimitusosoitteen, sähköpostiosoitteen ja mahdollisesti puhelinnumerosi) tilauksen toimittamisesta vastaavalle jakeluyhtiölle ainoastaan tuotteiden toimittamista ja tuotteiden toimitusilmoituksen tekemistä varten. Jakeluyhtiöllä on velvollisuus käsitellä tietojasi tietosuojalain mukaisesti.

3. Yhteydenotto toimitettaessa tilaus noutopisteeseen

Pyytäessäsi toimitusta noutopisteeseen välitämme eteenpäin puhelinnumerosi, jos olet ilmoittanut sen meille vapaaehtoisesti, jotta kumppanimme voi ilmoittaa, milloin lähetyksesi on noudettavissa.

4. Sisäiset hallinnointitehtävät ja mainonta

Olemme osa SIGNA Sports Group ja kokonaan SIGNA Retail GmbH:n omistuksessa oleva tytäryhtiö. Tässä ominaisuudessa annamme sopimussuhteen perusteella joitakin henkilötietoja (pseudonymisoituja käyttäjäprofiileja)

SIGNA Retail GmbH:n, Freyung 3, 1010 Wien, Itävalta (jäljempänä SIGNA),

käytettäväksi analysointi- ja markkinointitarkoituksia varten (esim. Google Analytics ja Salesforce DMP). Tietojen luovuttamisen perusteena on yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan ensimmäisen lauseen f alakohta ja meidän oikeutettu etumme, joka on SIGNA Sports Groupin harjoittama pseudonymisoitujen tietojen analysointi.

Voit vastustaa henkilötietojesi käyttöä mainostarkoituksiin ilmoittamatta siihen syytä. Tällöin myöskään SIGNA ei enää voi tarkastella henkilötietojasi.

5. Sovendus GmbH:n etusetelien tarjoaminen

Tarjotaksemme sinulle ajankohtaisia ja mielenkiintoisia etusetelitarjouksia välitämme sähköpostiosoitteesi ja IP-osoitteesi pseudonymisoidussa ja kryptatussa muodossa seuraavalle taholle:

Sovendus GmbH, Moltkestr. 11, 76133 Karlsruhe, Saksa (jäljempänä Sovendus)

(yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohta).

Sähköpostiosoitteen pseudonymisoitua hajautusarvoa käytetään sen selvittämiseen, oletko vastustanut Sovenduksen harjoittamaa mainontaa vastaan (yleisen tietosuoja-asetuksen 21 artiklan 3 kohta ja 6 artiklan 1 kohdan c alakohta). Sovendus käyttää IP-osoitetta ainoastaan tietoturvallisuuden takaamiseen ja anonymisoi sen yleensä seitsemän vuorokauden kuluttua (yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohta). Lisäksi välitämme laskutustarkoituksia varten pseudonymisoidussa muodossa tilausnumeron, tilauksen arvon ja valuutan, istuntotunnisteen, kupongin koodin ja aikaleiman Sovendukselle (yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohta).

Jos olet kiinnostunut Sovenduksen etusetelitarjonnasta, sähköpostiosoitteestasi ei ole vastustettu mainontaa ja klikkaat bannerissa näkyvää etusetelimainosta, välitämme puhuttelutietosi, nimesi ja sähköpostiosoitteesi kryptatussa muodossa Sovendukselle etusetelin valmistelemista varten (yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan b ja f alakohta).

Lisätietoja Sovenduksen tavasta käsitellä asiakkaiden tietoja on nähtävissä sen tietosuojaselosteessa.

6. Trusted Shops -yrityksen Trustbadge-merkin käyttö

Trusted Shops -laatumerkin ja Trusted Shops -tuotteiden näyttämiseksi ostajille tilauksen tekemisen jälkeen verkkosivustoomme on linkitetty Trusted Shops -yrityksen Trustbadge-merkki.

Tämän tarkoituksena on suojata etujen vertailun perusteella oikeutettua etuamme, joka on tarjontamme optimaalinen markkinointi (yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan ensimmäisen lauseen f alakohta). Trustbadge-merkkiä ja siihen liittyviä palveluja tarjoaa

Trusted Shops GmbH, Subbelrather Str. 15C, 50823 Köln, Saksa.

Trustbadge-merkin aktivoimisen yhteydessä verkkopalvelin tallentaa automaattisesti palvelimen lokitiedoston, joka sisältää esimerkiksi IP-osoitteesi, verkkosivun avaamisen päivämäärän ja kellonajan, siirretyn tietomäärän ja pyytävän palveluntarjoajan (käyttötiedot) ja dokumentoi verkkosivun käyttöä. Näitä käyttötietoja ei analysoida, ja ne ylikirjoitetaan automaattisesti viimeistään seitsemän vuorokauden kuluttua sivustokäynnin päättymisestä.

Muita henkilötietoja välitetään Trusted Shopsille vain, jos päätät käyttää tilauksen tekemisen jälkeen Trusted Shops -tuotteita tai olet jo rekisteröitynyt niiden käyttäjäksi. Tällöin sovelletaan asiakkaan ja Trusted Shopsin välisen sopimuksen ehtoja.

7. Verkkokauppamme arviointi Google-arvosteluiden avullas

Voit arvioida ostotapahtumaa verkkosivustossamme Google-arvosteluihin liittyvän kyselylomakkeen avulla. Jos annat nimenomaisen suostumuksesi arviointiin osallistumiseen (yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan ensimmäisen lauseen a alakohta), Google lähettää sinulle tilauksen toimittamisen jälkeen kyselylomakkeen. Tätä varten välitämme seuraavat tilaustasi koskevat tiedot:

  • tilausnumero
  • sähköpostiosoitteesi
  • tilauksen toimitusvaltio
  • tilauksen toimituspäivämäärä
  • Global Trade Item Number -numero arvostelun liittämiseksi tuotteeseemme

Google Inc:lle, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (jäljempänä Google)

Google käsittelee henkilötietoja Googlen omalla vastuulla yleisen tietosuoja-asetuksen 46 artiklan 2 kohdan c alakohdan nojalla. Google on myös toteuttanut kattavia teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä, joiden tarkoituksena on suojata henkilötietoja tahattomalta tai laittomalta tuhoamiselta tai vahingossa tapahtuvalta katoamiselta, vahingoittumiselta, muuttamiselta, luvattomalta paljastamiselta tai käytöltä. Nämä Google-toimenpiteet on sertifioitu ISO/IEC 27001: 2013 -standardin mukaisesti.

Voit perua meille aikaisemmin antamasi suostumuksen milloin tahansa. Tällöin emme voi enää jatkaa tietojen käsittelyä kyseisen suostumuksen perusteella. Lisätietoja Googlen tietosuojakäytännöstä Googlen asiakasarviointiohjelman yhteydessä löydät tästä.

8. Verkkosivustoomme integroitujen YouTube -videoiden klikkaaminen

Yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan ensimmäisen lauseen f alakohdan perusteella ja pohjautuen oikeutettuun etuumme kohdentaa verkkotarjontamme ja sen mielenkiintoiseksi tekeminen sinulle käytämme verkkosivustostollamme elementtejä (videoita), joiden omistaja on YouTube, LLC 901 Cherry Ave., 94066 San Bruno, CA, Yhdysvallat (jäljempänä YouTube) ja jonka omistaa

Google Inc., Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (jäljempänä Google).

Tällöin käytämme YouTuben tarjoamaa laajennettua tietosuojatilaa, joka toimii seuraavasti: Kun avaat verkkosivun, jolla on video, muodostetaan yhteys YouTuben palvelimiin, ja sisältö tulee näkyviin verkkosivustossa selaimesi saaman ilmoituksen perusteella. YouTuben ilmoittamien tietojen mukaan tietojasi (erityisesti avaamiasi verkkosivujamme koskevia tietoja sekä laitekohtaisia tietoja IP-osoite mukaan lukien) lähetetään laajennetussa tietosuojatilassa Yhdysvalloissa sijaitsevalle YouTuben palvelimelle vain silloin, jos katsot videon. Tiedot välitetään vasta sitten, kun klikkaat videota.

Jos olet samanaikaisesti kirjautuneena sisään YouTubeen, tiedot liitetään YouTube-käyttäjätiliisi. Tämän voit estää kirjautumalla ulos käyttäjätililtäsi ennen kuin vierailet verkkosivustollamme.

Google käsittelee henkilötietoja yleisen tietosuoja-asetuksen 46 artiklan 2 kohdan c alakohdan nojalla. Google on myös toteuttanut kattavia teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä, joiden tarkoituksena on suojata henkilötietoja tahattomalta tai laittomalta tuhoamiselta tai vahingossa tapahtuvalta katoamiselta, vahingoittumiselta, muuttamiselta, luvattomalta paljastamiselta tai käytöltä. Nämä Google-toimenpiteet on sertifioitu ISO / IEC 27001: 2013 -standardin mukaisesti. Lisätietoja YouTuben tietosuojasta on nähtävissä Googlen tietosuojahuomautuksissa.

9. Google Maps

Käytämme verkkosivustollamme Google LLC:n Google Maps -palvelua, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA, interaktiivisen kartan näyttämiseen. Tästä johtuen Google kerää laitteisiin liittyviä tietoja, lokitietoja, mukaan lukien IP-osoite sekä sijaintiin liittyvät tiedot.

Googlelle ei välitetä mitään tietoja pelkästään verkkosivustomme avaamisen perusteella. Google Maps -palvelun interaktiivinen kartta aktivoituu ainoastaan klikkaamalla karttaa, jolloin myös hyväksyt tietojen välittämisen Googlelle.

Google käsittelee henkilötietoja yleisen tietosuoja-asetuksen 46 artiklan 2 kohdan c alakohdan nojalla. Google on myös toteuttanut kattavia teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä, joiden tarkoituksena on suojata henkilötietoja tahattomalta tai laittomalta tuhoamiselta tai vahingossa tapahtuvalta katoamiselta, vahingoittumiselta, muuttamiselta, luvattomalta paljastamiselta tai käytöltä. Nämä Google-toimenpiteet on sertifioitu ISO/IEC 27001: 2013 -standardin mukaisesti.

Google käyttää henkilötietoja verkkosivuston käytön arvioimiseen, verkkosivuston toimintaa koskevien raporttien laatimiseen sekä verkkosivuston ja internetin käyttöön liittyvien palveluiden tarjoamiseen markkinatutkimusta ja internetsivustojen tarvepohjaista muokkaamista varten. Lisäksi Google välittää näitä tietoja kolmansille osapuolille, jos siihen on lakisääteinen velvollisuus tai jos osapuoli käsittelee tietoja toimeksiannosta.

Voit estää kaiken Google Maps -palvelun käyttöön liittyvän tiedonsiirron Googlen palvelimille poistamalla käytöstä JavaScriptin selaimestasi. Tällöin et kuitenkaan voi käyttää karttoja.

Lisätietoja Google Maps -palvelun tietosuojasta löytyy Googlen tietosuojailmoituksesta.

10. Tietoa mahdollisista riskeistä siirrettäessä tietoa epävarmoihin kolmansiin maihin, erityisesti Yhdysvaltoihin

Yhdysvaltojen (osittainen) tietosuojan riittävyyttä koskeva Euroopan unionin tuomioistuimen 16. heinäkuuta 2020 antamalla päätöksellä ja yleisen tietosuoja-asetuksen 45 artiklan 1 kohdan mukaisesti ns, Privacy Shield julistettiin mitättömäksi.

Yhdysvallat on siten ns. epävarma kolmas maa. "Kolmas maa" on Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolella oleva valtio, johon yleistä tietosuoja-asetusta ei voida soveltaa suoraan. Kolmas maa katsotaan epävarmaksi, jos EU:n komissio ei ole antanut kyseiselle maalle tietosuojan riittävyyttä koskevaa päätöstä yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 45 kohdan 1 mukaisesti, jolla vahvistetaan, että maassa on riittävä henkilötietojen suojataso. Tämä tarkoittaa sitä, että Yhdysvaltojen tietosuojataso ei tällä hetkellä vastaa EU:n tasoa.

Erityisesti siirrettäessä henkilötietoja Yhdysvaltoihin on olemassa riski, että Yhdysvaltain viranomaiset voivat saada henkilötietoja käyttöönsä PRISM- ja UPSTREAM-valvontaohjelmien kautta FISA:n (Foreign Intelligence Surveillance Act) §:n 702 perusteella, sekä toimeenpanomääräyksen 12333 tai presidentin poliisidirektiivin 28 perusteella. EU:n kansalaisilla ei ole tehokasta oikeudellista suojaa sitä vastaan Yhdysvalloissa tai EU:ssa.

Tässä tietosuojakäytännössä ilmoitamme sinulle, milloin ja miten siirrämme henkilötietoja Yhdysvaltoihin tai muihin epävarmoihin kolmansiin maihin. Siirrämme henkilötietojasi vain, jos

  • vastaanottaja antaa riittävät takuut henkilötietojen suojaamiseksi yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 46 kohdan 1 mukaisesti;
  • olet nimenomaisesti suostunut siirtoon, kun olemme ilmoittaneet sinulle riskeistä yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 49 kohdan 1 alakohdan a mukaisesti;
  • siirto on tarpeen sinun ja meidän välisten sopimusvelvoitteiden täytäntöönpanoa varten yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 49 kohdan 1 alakohdan b mukaisesti;
  • toinen poikkeus yleisen tietosuoja-asetuksen 49 artiklasta pätee.

Yleisen tietosuoja-asetuksen 46 artiklan 1 kohdan mukaiset takuut voivat olla ns. Yritystä koskevat sitovat säännöt, ts. palveluntarjoajaa sitovat sisäiset tietosuojasäännöt, joista on sovittu valvontaviranomaisten kanssa. Samoin yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 46 kohdan 2 alakohdassa c tarkoitettuja ns. vakiosopimuslausekkeita, jotka Euroopan komissio on antanut yleisen tietosuoja-asetuksen 93 artiklan 2 kohdan mukaisesti, voidaan pitää sopivana takuuna. Näissä vakiosopimuslausekkeissa vastaanottaja vakuuttaa suojaavansa tiedot riittävästi ja takaa siten yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisen tietosuojatason. Varmistamme etukäteen, että vastaanottaja voi myös täyttää sovitut takuut.

Tällä hetkellä tietojen siirto Yhdysvaltoihin perustuu yksinomaan yleisen tietosuoja-asetuksen 46 artiklan 1 kohdan mukaisiin takuisiin. Jos tämä ei enää ole mahdollista tulevaisuudessa, ja meidän tulee siirtää henkilötiedot suostumuksellasi kolmansille osapuolille yleisen tietosuoja-asetuksen 49 artiklan 1 kohdan a alakohdan mukaan, teemme niin vain väliaikaisesti, erityisesti siihen asti, kunnes asianomaiset kolmannet osapuolet ovat joko tehneet päätöksen sitovista sisäisistä tietosuojasäännöistä yleisen tietosuoja-asetuksen 46 artiklan 2 kohdan b alakohdan ja 47 artiklan mukaisesti, tai tekemällä vakiotietosuojalausekkeet, jotka Euroopan komissio on hyväksynyt yleisen tietosuoja-asetuksen 46 artiklan 2 kohdan c alakohdan ja 93 artiklan 2 kohdan nojalla.

11. Muut tarkoitukset

Edellisten lisäksi luovutamme henkilötietojasi kolmansille osapuolille vain, kun

  • olet antanut meille nimenomaisen suostumuksesi siihen yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan ensimmäisen lauseen a alakohdan mukaisesti
  • meillä on lakisääteinen velvollisuus luovuttamiseen yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan ensimmäisen lauseen c alakohdan mukaisesti tai
  • luovuttaminen on tarpeellista yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan ensimmäisen lauseen f alakohdan mukaisesti oikeusvaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi eikä ole syytä olettaa, että sinulla olisi tärkeä, suojeltava etu olla luovuttamatta tietojasi.

IV. Evästeet ja pikselitunnisteet

1. Mitä ovat evästeet ja pikselitunnisteet?

Käytämme verkkosivustollamme evästeitä. Ne ovat pieniä tiedostoja, jotka selaimesi luo automaattisesti ja tallentaa päätelaitteellesi (kannettavalle tietokoneelle, tabletille, älypuhelimeen tms.), kun vierailet verkkosivustollamme. Evästeet eivät aiheuta haittaa päätelaitteelle, eivätkä ne sisällä viruksia, troijalaisia tai muita haittaohjelmia.

Evästeeseen tallentuu tietoja, jotka määräytyvät kulloinkin käytettävän päätelaitteen mukaan. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että me saisimme välittömästi tiedon henkilöllisyydestäsi.

Käytämme verkkosivustossamme pikselitunnisteita, joita kutsutaan myös laskenta- tai seurantapikseleiksi. Pikselit ovat pieniä grafiikoita, jotka on liitetty sivustoomme HTML-koodina. Pikselitunniste itsessään ei tallenna mitään tietoja päätelaitteelle eikä muuta mitään sillä olevia tietoja. Siten pikselit eivät aiheuta haittaa päätelaitteelle, eivätkä ne sisällä viruksia, troijalaisia tai muita haittaohjelmia.

Pikselit voivat lähettää toiselle verkkopalvelimelle henkilötietoja, kuten IP-osoitteesi, avattujen verkkosivustojen viite-URL:n, pikselin katsomisen ajankohdan, käytetyn selaimen tiedot sekä aikaisemmin asetetut evästetiedot. Näin on mahdollista suorittaa kattavuusmittauksia ja muita tilastollisia arviointeja, joiden avulla pystymme optimoimaan tarjontaamme.

Evästeiden käyttö helpottaa verkkosivustomme käyttöä. Sen vuoksi käytämme nk. istuntoevästeitä, joiden avulla voidaan tunnistaa, että olet jo käynyt verkkosivustomme yksittäisillä sivuilla tai jo kirjautunut sisään käyttäjätilillesi sekä tuoda näkyviin ostoskori. Nämä evästeet katoavat automaattisesti, kun poistut verkkosivustoltamme.

Lisäksi käytämme käyttäjäystävällisyyden lisäämiseen väliaikaisia asetusevästeitä (engl. ”comfort cookie”), jotka tallentuvat päätelaitteellesi tietyksi aikaa. Jos vierailet verkkosivustollamme uudelleen käyttääksesi palvelujamme, se tunnistaa automaattisesti, että olet jo vieraillut aiemmin sivustollamme ja mitä tietoja olet antanut ja mitä asetuksia olet tehnyt, jotta sinun ei tarvitse syöttää niitä uudelleen. Nämä evästeet poistetaan yleensä viimeistään 30 päivän kuluttua. Vain kieliasetuksilla varustetut asetusevästeet tallennetaan 365 päivän ajaksi.

Käytämme myös kolmansien osapuolten työkalu- ja pikselievästeitä kartoittaaksemme verkkosivustomme käyttöä tilastollisesti ja optimoidaksemme tarjontaamme sinulle (katso kohta V). Tällaisten analyysi-, seuranta- ja kohdistusevästeiden avulla kykenemme tunnistamaan automaattisesti, jos olet vieraillut verkkosivustollamme jo aiemmin. Tällaiset evästeet katoavat määritetyn ajanjakson kuluttua automaattisesti.

2. Mikä on evästeiden ja pikselitunnisteiden avulla tapahtuvan tietojen käsittelyn oikeudellinen peruste?

Oikeusperusta henkilötietojen keräämiseen evästeiden ja pikselitunnisteiden avulla riippuu käytettyjen evästeiden ja pikselitunnisteiden kategorioista. Käytämme verkkosivuston toimintojen ylläpitämiseen tarvittavia evästeitä suojellaksemme oikeutettuja etujamme yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan ensimmäisen lauseen f alakohdan nojalla; oikeutettu etumme on tarjota toimiva ja visuaalisesti houkutteleva verkkosivusto. Kaikkia muita evästeitä, joita ei vaadita verkkosivuston toimintojen ylläpitämiseen, käytämme vain sinun suostumuksellasi yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan ensimmäisen lauseen a alakohdan mukaisesti. Voit antaa tämän suostumuksen Evästeasetukset -työkalumme avulla tai peruuttaa sen milloin tahansa tulevaisuudessa. Voit hyväksyä joko kaikkien evästekategorioiden käytön tai tehdä yksilöllisiä valintoja.

V. One Trustin suostumushallintapalvelu

Verkkosivustomme käyttää OneTrustin suostumushallintapalvelua vuodelta 2020, OneTrust, LLC (Dixon House, 1 Lloyd's Avenue, Lontoo EC3N 3DQ, UK).

Tässä yhteydessä käsitellään vierailun päivämäärä ja kellonaika, selaintiedot, suostumustiedot, laitetiedot ja pyytävän laitteen IP-osoite. Oikeusperusta on yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan mukainen (oikeutettu etu). Lakisääteisten suostumusten hankkimista ja hallinnointia pidetään mainitussa säännöksessä oikeutettuna etuna, koska anonyymien IP-osoitteiden käytöstä ja Saksassa sijaitsevan palveluntarjoajan osallistumisesta aiheutuva käyttäjien oikeuksiin puuttuminen on hyvin vähäistä.

OneTrust tallentaa suostumukset ja peruutukset puolestamme ohjeidemme mukaisesti. Tallentaminen perustuu yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan ensimmäisen lauseen f alakohtaan. Vastuuvelvollisuuden noudattaminen yleisen tietosuoja-asetuksen 5 artiklan kohdan 2 mukaisesti on oikeutettu etu. Lisätietoja OneTrustin tietosuojasta löytyy täältä:

Cookie Settings

VI. Seuranta ja kohdentaminen

Jäljempänä luetellut ja käyttämämme seuranta- ja kohdentamistoimenpiteet suoritetaan, jos olet antanut meille suostumuksesi tähän (katso edellä kohdassa IV. alakohta 2).

Käytetyillä seurantatoimenpiteillä haluamme varmistaa verkkosivustomme tarpeisiin perustuvan suunnittelun ja jatkuvan optimoinnin.

Käytämme seurantatoimenpiteitä myös verkkosivustomme käytön tilastolliseen kartoittamiseen. Käytettyjen kohdentamistoimien avulla haluamme myös varmistaa, että päätelaitteillasi näytetään vain mainontaa, joka todella tai oletettavasti kiinnostaa sinua.

Kulloisetkin tietojen käsittelyn tarkoitukset ja tietoryhmät löytyvät kunkin seurantatyökalun kuvauksesta. Voit peruuttaa tai muuttaa suostumustasi milloin tahansa.

1. Adform

Käytämme Adformin online-markkinointityökalua, Adform A / S, Wildersgade 10B, 1. sal. DK-1408 Kööpenhamina, Tanska.

Adform on ns. kysyntäalustana, joka antaa meille mahdollisuuden automatisoida mainosjakauman ostaminen ja käyttää siten mainontabudjettimme mahdollisimman tehokkaasti.

Kun klikkaat mainosta, Adform jättää evästeet koneellesi. Evästetunnuksen avulla Adform rekisteröi, mitkä mainokset näytetään missäkin selaimessa, ja estää siten niiden näyttämisen samalle käyttäjälle useammin kuin kerran. Lisäksi Adform voi käyttää evästetunnuksia tallentaakseen mainospyyntöihin liittyviä ns. konversioita, kun esim. käyttäjä klikkaa Adform-mainosta ja myöhemmin vierailee mainostajan verkkosivustolla samalla selaimella ja tekee siellä ostoksen. Tämän avulla voimme parantaa kampanjoidemme tuloksia. Adform-evästeet eivät sisällä henkilökohtaisia tietoja, kuten sähköpostiosoitteita, nimiä tai postiosoitteita.

Olemme solmineet tilausten käsittelyä koskevan sopimuksen Adformin kanssa. Siinä Adform vakuuttaa meille, että he käsittelevät tietoja ohjeidemme mukaisesti ja varmistavat rekisteröidyn oikeuksien turvaamisen.

Löydät lisätietoja Adformin tietosuojasta tästä.

2. Adobe Media Optimizer

Käytämme Adoben Media Optimizer -työkalua; Adobe Systems Software Ireland Limited, 4-6 Riverwalk, Citywest Business Campus, Dublin 24, Irlanti.

Jos klikkaat mainosta hakukoneessa, Adobe Media Optimizer asettaa tietokoneellesi tai muulle päätelaitteellesi tallennetut evästeet. Evästetunnusten avulla voimme seurata tiettyihin mainoksiin liittyviä konversioita, kun esim. käyttäjä klikkaa mainosta hakukoneessa ja vierailee myöhemmin sivustollamme ja tekee ostoksen. Tämä antaa meille mahdollisuuden parantaa sivustomme markkinointia Internet-hakukoneiden orgaanisissa hakutuloksissa ja lisätä siten sivustomme kävijämäärää ja tulosprosenttia. Adobe Media Optimizer -ohjelman käytön aikana sellaiset tiedot, kuten käyttäjän IP-osoite, tilausarvo ja toiminnot siirretään Adobe Systems Software Ireland Limited -palvelimelle ja tallennetaan sinne.

Olemme tehneet tilausten käsittelyä koskevan sopimuksen Adoben kanssa. Siinä Adobe vakuuttaa meille, että he käsittelevät tietoja ohjeidemme mukaisesti ja varmistavat rekisteröidyn oikeuksien turvaamisen.

Jos henkilötietoja siirretään Adobelta Yhdysvaltoihin, se tapahtuu Euroopan komission yleisen tietosuoja-asetuksen 46 artiklan 2 kohdan c alakohdan nojalla. Adobe on myös toteuttanut kattavia teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä, joiden tarkoituksena on suojata henkilötietoja tahattomalta tai laittomalta tuhoamiselta tai vahingossa tapahtuvalta katoamiselta, vahingoittumiselta, muuttamiselta, luvattomalta paljastamiselta tai käytöltä. Nämä Adoben toimenpiteet ovat ISO/IEC 27001: 2013 -standardin mukaisia.

Saat lisätietoja Adoben tietosuojakäytännöistä klikkaamalla tästä.

3. Channel Pilot

Tällä verkkosivustolla käytämme Channel Pilot Solutions GmbH:n, Überseeallee 1, 20457 Hamburg, Saksa, tekniikoita keräämään ja tallentamaan tietoja pseudonymisoitujen käyttäjäprofiilien luomiseksi. Nämä käyttäjäprofiilit auttavat meitä analysoimaan kävijöiden käyttäytymistä parantaaksemme sivustomme tarjontaa ja varmistaaksemme, että se räätälöidään käyttäjien tarpeiden mukaan. Tähän tarkoitukseen voidaan käyttää evästeitä. Pseudonymisoituja käyttäjäprofiileja ei liitetä suoraan yhteen pseudonymisoidun henkilön henkilötietojen kanssa.

Jos haluat estää verkkoanalyysin yhteydessä muodostettavan pseudonymisoidun käyttäjäprofiilin luonnin, voit tehdä sen muuttamalla verkkoselaimesi asetuksia. Voit määrittää verkkoselaimesi asetukset siten, että saat evästeiden asettamisesta ilmoituksen tai voit kieltää evästeet yleisesti. Tällöin kaikki verkkosivustomme palvelut eivät kuitenkaan ehkä ole käytettävissäsi.

Lisätietoja Channel Pilot-palvelun tietosuojasta löydät tästä.

4. Epoq

Tällä verkkosivustolla käytetään Epoq Internet Services GmbH:n (www.epoq.de) omistamaa tekniikkaa, jonka avulla kerätään ja tallennetaan tietoja pseudonyymisoitujen käyttäjäprofiilien luomiseksi. Nämä käyttäjäprofiilit auttavat meitä analysoimaan kävijöiden käyttäytymistä parantaaksemme sivustomme tarjontaa ja varmistaaksemme, että se räätälöidään käyttäjien tarpeiden mukaan. Tähän tarkoitukseen voidaan käyttää evästeitä. Näin saadut tiedot välitetään ja tallennetaan Saksassa olevalle palvelimelle. Me tai analyysityökalujen omistajat emme voi kerätä Epoqin hakukoneella henkilötietoja, joista voitaisiin päätellä käyttäjien henkilöllisyys.

Lisätietoja Epoq-palvelun tietosuojasta on saatavilla tästä.

5. Facebook-mainonta

Käytämme verkkosivustollamme Facebook Ireland Limitedin (4 Grand Canal Square, Dublin 2, Irlanti) Facebook-sivuston mukautettua kohderyhmä -palvelua.

Tämä on Facebookin tarjoama markkinointipalvelu, jonka avulla voimme näyttää yksilöllisesti räätälöityjä ja kiinnostuksen kohteisiin perustuvia mainoksia Facebookissa tietyille verkkosivustollamme vieraileville pseudonymisille ryhmille, jotka myös käyttävät Facebookia.

Sivustollemme on integroitu Facebookin mukautettujen kohderyhmien pikselitunniste. Tämä on Java-komentosarjakoodi, joka tallentaa ei-henkilökohtaisia tietoja verkkosivuston käytöstä. Tämä sisältää IP-osoitteesi, käytetyn selaimen sekä lähde- ja kohdesivut. Nämä tiedot välitetään Facebook-palvelimille Yhdysvalloissa.

Näiden tietojen siirtäminen Yhdysvaltoihin tapahtuu Euroopan komission yleisen tietosuoja-asetuksen 46 artiklan 2 kohdan c alakohdan nojalla. Facebook on myös toteuttanut kattavia teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä, joiden tarkoituksena on suojata henkilötietoja tahattomalta tai laittomalta tuhoamiselta tai vahingossa tapahtuvalta katoamiselta, vahingoittumiselta, muuttamiselta, luvattomalta paljastamiselta tai käytöltä.

Järjestelmä tarkistaa automaattisesti, oletko tallentanut Facebook-evästeen. Facebook-evästettä käytetään automaattisesti arvioimaan, kuuluutko meille relevanttiin kohderyhmään. Jos kuulut tähän kohderyhmään, sinulle näytetään Facebookissa vastaavanlaisia mainoksia meiltä. Tämän prosessin aikana me tai Facebook emme tunnista sinua henkilökohtaisesti.

Voit vastustaa mukautetun kohderymä -palvelun käyttöä Facebook-sivustolla. Kun olet kirjautunut sisään Facebook-tilillesi, sinut ohjataan Facebookin mainosten hallinnan asetuksiin.

Jos sinulla ei ole Facebook-tiliä, voit estää tietojen lähettämisen Facebookiin klikkaamalla tätä linkkiä. Klikkaamalla taustalle luodaan estävä eväste tämän varmistamiseksi. Ponnahdusikkunaa tai vastaavaa ei tule näkyviin toiminnon käynnistyessä.

Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa. Tämän seurauksena emme voi enää jatkaa yllä kuvattua, tähän suostumukseen perustuvaa tietojen käsittelyä tulevaisuudessa.

Löydät lisätietoja Facebookin tietosuojasta Facebookin tietosuojakäytännöstä.

6. Google Marketing Platform

Käytämme verkkosivustollamme Google Marketing Platformia, verkkoanalyysi- ja mainontapalvelua, jonka tarjoaa Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (jäljempänä "Google").

Palvelu sisältää seuraavat Google-tuotteet: Google Analytics 360 Suite, Search Ads 360, Display & Video 360, Optimize 360, Tag Manager 360, Attribution 360 ja Data Studio. Tässä yhteydessä luodaan pseudonymisoituja käyttäjäprofiileja ja käytetään evästeitä ja pikselitunnisteita (katso kohta IV).

Tällä tavoin keräämme tietoa vierailustasi verkkosivustollamme:

  • selaimen tyyppi/versio,
  • käyttöjärjestelmä
  • viite-URL (aiemmin vierailtu sivu),
  • sivustoa käyttävän tietokoneen isäntänimi (IP-osoite)
  • palvelinpyynnön kellonaika,

sekä muuta tietoa verkkosivustomme käytöstä. IP-osoitteet ovat anonyymejä, joten henkilöllisyyden määrittäminen ei ole mahdollista (IP-maskaus).

Olemme tehneet Googlen kanssa tilausten käsittelyä koskevan sopimuksen marketing platformin käytöstä. Siinä Google vakuuttaa, että he käsittelevät tietoja ohjeidemme mukaisesti ja varmistavat rekisteröidyn oikeuksien turvaamisen. Tietoja voidaan siirtää kolmansille osapuolille, jos laki sitä vaatii tai jos kolmannet osapuolet käsittelevät näitä tietoja puolestamme.

Huomaa: Evästeen kautta saadut tiedot verkkosivustomme käytöstä (esim. sivustoa käyttävän tietokoneen IP-osoite, kellonaika, viite-URL sekä tiedot käytetystä selaimesta ja käyttöjärjestelmästä) lähetetään Googlen palvelimille Yhdysvalloissa ja käsitellään siellä.

Yhdysvallat on ns. epävarma kolmas maa (katso myös tämän tietosuojakäytännön vastaava osa). Tämä tarkoittaa sitä, että Euroopan komissio ei ole antanut Yhdysvalloille tietosuojan riittävyyttä koskevaa päätöstä. Tietoihisi ei siis sovelleta Yhdysvalloissa samaa tietosuojatasoa, joka on verrattavissa EU:n tietosuojaan. Google ei tällä hetkellä tarjoa yleisen tietosuoja-asetuksen 46 artiklan mukaisia takuita, jotka voisivat korvata tämän tietosuojavajeen. On siis olemassa riski, että Yhdysvaltain viranomaiset voivat saada henkilötietojasi käyttöönsä, kuten kohdan III alakohdassa 1 kuvataan.

Jos suostut Googlen suorittamaan tietojen käsittelyyn, suostut samalla siihen, että tietosi siirretään Yhdysvaltoihin yleisen tietosuoja-asetuksen 49 artiklan 1 kohdan nojalla.

Lisätietoja tietosuojasta Google Marketing Platformin yhteydessä löytyy tästä.

a) Analytics 360 Suite

Käyttämällä Google Analytics -verkkoanalyysipalvelua Google käsittelee tietoja puolestamme arvioidakseen verkkosivuston käyttöä ja laatiakseen sen toimintaa koskevia raportteja sekä internetin käyttöön liittyvien palveluiden tarjoamiseksi markkinatutkimusta ja internetsivustojen tarvepohjaista muokkaamista varten.

Käytämme Google Analyticsia vain, kun IP-osoitteen anonymisointi on aktivoitu. Tämä tarkoittaa, että Google lyhentää käyttäjän IP-osoitteen Euroopan unionin jäsenvaltioissa tai muissa Euroopan talousalueesta tehdyn sopimuksen osapuolina olevissa valtioissa. Vain poikkeustapauksissa koko IP-osoite lähetetään Google-palvelimelle Yhdysvalloissa ja lyhennetään siellä.

Olemme aktivoineet Google Analyticsin mainostoiminnot, jotka tuottavat erilaisia raportteja kohderyhmistä, väestötieteellisistä ominaisuuksista (esim. sivuston kävijöiden ikä, sukupuoli ja kiinnostuksen kohteet) sekä markkinointikampanjoistamme. Tiedot näistä ovat peräisin Googlen palveluiden kautta toteutetuista kampanjoista, Googlen kiinnostuksen kohteisiin perustuvasta mainonnasta, Google Display -verkostosta ja kolmansien osapuolien tarjoamista kävijätiedoista.

Tämä ei paljasta henkilöllisyyttäsi suoraan meille. Näiden raporttien avulla voimme paremmin arvioida käyttäjien toimintaa koskien tarjontaamme verkossa sekä optimoida eri kohderyhmien tarpeet.

Jos et halua, että käyttäjäkäyttäytymisesi huomioidaan näissä raporteissa, voit estää sen esimerkiksi oman Google-tilisi mainosasetusten avulla tai estää Google Analyticsia keräämästä tietoja alla kuvatulla tavalla. Voit myös rajoittaa tiedonkeruuta olemalla kirjautumatta omaan Google-tiliisi, kun vierailet verkkosivustollamme.

Emme käytä Universal Analyticsia Googlen antaman käyttäjätunnuksen kanssa.

Tarvittaessa kerätyt tiedot siirretään kolmansille osapuolille, jos laki sitä vaatii tai jos kolmannet osapuolet käsittelevät tietoja puolestamme.

Evästeiden kautta kerätyt käyttäjätiedot poistetaan automaattisesti 14 kuukauden kuluttua.

Lisätietoja Google Analytics -palvelun tietosuojasta on Google Analyticsin Ohje-toiminnossa. Lisätietoja Googlen tietosuojakäytännöstä löydät tästä.

b) Google Optimize 360

Verkkosivustomme käyttää verkkoanalyysi- ja optimointipalvelua "Google Optimize 360", jonka tarjoaa Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (jäljempänä "Google Optimize").

Google Optimizea käytetään lisäämään verkkosivustomme houkuttelevuutta, sisältöä ja toiminnallisuutta näyttämällä uusia toimintoja ja sisältöä tietylle prosenttiosuudelle käyttäjistämme ja arvioimalla tilastollisesti käytön muutosta. Google Optimize on Google Analyticsin alipalvelu (katso osio Google Analytics).

Google Optimize arvioi verkkosivustomme käyttöä voidakseen laatia raportteja optimointitesteistä ja niihin liittyvistä verkkosivustojen toiminnoista sekä tarjotakseen meille muita verkkosivustojen ja Internetin käyttöön liittyviä palveluja.

c) DoubleClick Digital Marketing

DoubleClick Digital Marketingin puitteissa kerätään ja analysoidaan tietoja mainonnan optimoimiseksi. Käytettyjen tekniikoiden avulla voimme kohdistaa sinulle henkilökohtaisiin kiinnostuksen kohteisiisi liittyvää mainontaa. Tallennamme esimerkiksi tietoja siitä, minkälainen sisältö sinua kiinnosti sivustollamme. Näiden tietojen perusteella voimme myös näyttää sinulle tarjouksia kolmansien osapuolten sivustoilla, jotka on suunnattu erityisesti sinun henkilökohtaisiin mielenkiinnon kohteisiisi aiemman navigointikäyttäytymisesi perusteella. Asiakaskäyttäytymisesi kartoittaminen ja arvioiminen tapahtuu aina pseudonymisoidusti, eikä sen perusteella ole mahdollista tunnistaa sinua.

Voit myös tehdä asetuksia DoubleClick Digital Marketingin kiinnostuksen kohteisiin perustuvan mainonnan näyttämiselle Googlen Mainosasetukset-työkalun avulla.

7. Google Ads (uudelleenmarkkinointi)

Käytämme sivustollamme Googlen Google Conversion Tracking and Remarketing Pixel (uudelleenmarkkinointitunnisteita): Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (jäljempänä Google).

Tämän palvelun avulla voimme suunnitella, tilastollisesti rekisteröidä, optimoida ja toistaa mainossisältöä kysynnän mukaan. Tarjouksemme näkyvyyden varmistamiseksi olemme riippuvaisia tällaisesta mainossisällöstä.

Google Ads asentaa evästeen tietokoneellesi, jos olet vieraillut verkkosivustollamme Google-mainoksen kautta. Nämä evästeet menettävät voimassaolonsa 30 päivän kuluttua. Jos vierailet verkkosivustomme tietyillä sivuilla eivätkä evästeet ole vielä vanhentunut, Google ja me voimme tunnistaa, että olet klikannut mainosta ja sinut on ohjattu tälle sivulle. Lisäksi käytämme tietoja tämän verkkosivuston käytöstä, jonka Google kerää ja analysoi puolestamme (katso lisätietoja tästä). Tämä antaa meille mahdollisuuden ohjata sinut muille verkkosivustoille, joissa on sinulle relevanttia sisältöä.

Evästeen tuottamat tiedot käytöstäsi tällä verkkosivustolla, kuten esim. klikkauskäyttäytyminen tekstien ja tuotteiden yhteydessä tai reagointi videomainoksiin, lähetetään Googlen palvelimelle Yhdysvalloissa ja tallennetaan sinne. Google noudattaa "US Privacy Shield" -tietosuojamääräyksiä ja on rekisteröity Yhdysvaltain kauppaministeriön "US Privacy Shield" -ohjelmaan. Lisäksi käytämme uudelleenmarkkinointitunnisteita, jotka keräävät ja arvioivat tietoja tällä verkkosivustolla käytöstäsi. Tämä antaa meille mahdollisuuden ohjata sinut muille verkkosivustoille, joissa on sinulle relevanttia sisältöä. Googlen mukaan uudelleenmarkkinoinnin aikana kerättyä tietoa ei yhdistetä henkilökohtaisiin tietoihin, jotka Google on mahdollisesti tallentanut. Google myös pseudonymisoi nämä tiedot. Tunnisteisiin perustuvia uudelleenmarkkinointitietoja säilytetään 30 päivän ajan.

Jokainen Ads-asiakas saa erilaisen evästeen. Siksi evästeitä ei voida seurata Ads-asiakkaiden verkkosivustoilla. Konversioevästeellä kerättyjä tietoja käytetään konversiotilastojen luomiseen Ads-asiakkaille, jotka on valittu konversioseurantaan. Ads-asiakkaana opimme niiden käyttäjien kokonaismäärän, jotka klikkasivat mainosta ja jotka ohjattiin sivulle, joissa on konversioseurantakoodi. Emme kuitenkaan saa mitään tietoja, joiden perusteella voisimme tunnistaa sinut henkilökohtaisesti.

Google käsittelee henkilötietoja Googlen omalla vastuulla yleisen tietosuoja-asetuksen 46 artiklan 2 kohdan c alakohdan nojalla. Google on myös toteuttanut kattavia teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä, joiden tarkoituksena on suojata henkilötietoja tahattomalta tai laittomalta tuhoamiselta tai vahingossa tapahtuvalta katoamiselta, vahingoittumiselta, muuttamiselta, luvattomalta paljastamiselta tai käytöltä. Nämä Google-toimenpiteet on sertifioitu ISO / IEC 27001: 2013 -standardin mukaisesti.

Googlen tietosuojatiedot löytyvät tästä.

8. Kameleeon

Käytämme myös Kameleeonia. Tämä on Kameleeon SAS:n tarjoama verkkoanalyysipalvelu. Sen avulla voimme suorittaa A/B- ja monimuuttujatestejä nähdäksemme, mikä verkkosivustomme versioista miellyttää todennäköisesti eniten sen käyttäjiä. Tätä tarkoitusta varten Kameleeon käyttää evästeitä (katso kohta 5), joihin muun muassa IP-osoitteesi on tallennettu. Kameleeon anonymisoi sen ennen kuin se siirretään Kameleeonille. Kameleeon ei tallenna tai käsittele henkilökohtaisia tietoja. Voit estää evästeiden tallennuksen asettamalla selainohjelmiston vastaavasti (katso yllä oleva kohta IV. 3a) tai tekemällä asianmukaiset asetukset Evästeasetukset -työkalumme avulla. Haluamme kuitenkin huomauttaa, että tässä tapauksessa et ehkä pysty käyttämään kaikkia tämän verkkosivuston toimintoja täysimääräisesti.

Tietoja ei välitetä kolmansille osapuolille, ellei siihen ole laillista velvoitetta tai kolmannet osapuolet käsittelevät tietoja puolestamme (esim. Tietokonekeskus).

Lisätietoja Kameleeonin tietosuojasta ja palvelun toiminnasta löytyy tästä.

9. Webtrekk

Tietoliikenteen tilastolliseen analysoimiseen käytämme analyysityökalua, jonka tarjoaa

Webtrekk GmbH, Boxhagener Str. 76-78, 10245 Berlin, Saksa.

Keräämme tilastotietoja käyttäjien käyttäytymisestä verkkosivustollamme. Näitä verkkosivustoja käytettäessä selaimesi lähettämät tiedot kerätään ja arvioidaan evästeiden ja ns. pikselien avulla. Tietoja ei yhdistetä henkilöllisyyteesi. Lisäksi olemme tehneet tilausten käsittelyä koskevan sopimuksen Webtrekk-palvelun käytöstä. Tällä sopimuksella Webtrekk vakuuttaa, että tietoja käsitellään yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisesti ja että rekisteröidyn oikeudet turvataan.

10. Mainonta & markkinointi

Verkkosivustollamme kerätään tietoja Internetin käytöstäsi (ns. seurantatiedot) muun muassa kohdassa IV kuvattujen seurantatoimenpiteiden avulla, jos olet antanut siihen suostumuksesi (katso edellä kohdassa IV. 2 d). Lisäksi sinusta kerätään tietoja tällä verkkosivustolla, kun luot asiakastilin ja/tai ostat tuotteita tämän verkkosivuston kautta (asiakastili/sopimus ja tietojen käsittely, katso edellä kohdassa II.5). Seurantatiedot voidaan yhdistää muihin asiakastili-, sopimus- ja selvitystietoihin (esimerkiksi lisäämällä hajautettuja sähköpostiosoitteita, asiakastunnuksia analyysityökaluihin, kuten Google Analytics ja yhdistämällä asiakastunnuksia analyysityökaluista muihin analyysityökaluihin, kuten Google Analytics ja Adform).

Tämä antaa meille mahdollisuuden tarjota sinulle räätälöidympää mainontaa ja voimme myös kohdistaa markkinointikustannuksemme tehokkaammin. Yhdistetyt seurantatiedot ja asiakastiliä/sopimusta koskevat tiedot sekä selvitystiedot tallennamme vain pseudonymisoidussa muodossa. Henkilötietoja, kuten nimeäsi, sähköpostiosoitettasi, syntymäaikaasi ym., ei käsitellä selkeinä tietoina.

Pseudonymisoitujen tietojen perusteella saamme tietoa käyttäytymisestäsi ja kulutusmieltymyksistäsi. Erityisen arkaluonteisista tiedoista (esim. poliittiset näkemykset, terveydentila, rotu tai etninen alkuperä) ei muodosteta dataa eikä tällaisia tietoja käytetä mieltymysten muodostamisen yhteydessä.

Voimme myös käyttää näitä tietoja mieltymyksistäsi, jotta kolmannet osapuolet (mainostajat) voivat tarjota sinulle räätälöityjä mainoksia kolmansien osapuolten verkkosivustoilla (ns. julkaisijat). Tässä tapauksessa tietoja ei välitetä mainostajille tai verkkosivustojen ylläpitäjille (julkaisijoille). Me tai kolmannet osapuolet eivät voi suoraan yhdistää tiettyjä mieltymyksiä sinuun henkilökohtaisesti. Lisäksi vähimmäismäärällä henkilöitä (20 henkilöä), joiden mieltymyksiä edellä mainitut yritykset ovat tallentaneet, on oltava samat mieltymykset (K-anonymiteetti). Edellä kuvatun kaltaisen tietojen käsittelyn oikeusperusta on suostumuksesi yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohdan mukainen.

Jos et enää halua, että seurantatietojasi kerätään verkkosivustojen välillä mainittuja tarkoituksia varten, voit milloin tahansa peruuttaa tässä yhteydessä antamasi suostumuksen Evästeastukset-työkalun avulla.

VII. Rekisteröityjen oikeudet

Sinulla on oikeus:

  • perua meille aiemmin antamasi suostumus, milloin tahansa yleisen tietosuoja-asetuksen 7 artiklan 3 kohdan mukaisesti. Tämän seurauksena emme voi enää jatkaa tietojen käsittelyä, joka perustui kyseiseen suostumukseen.
  • saada yleisen tietosuoja-asetuksen 15 artiklan mukaisesti tietoa henkilötiedoistasi, joita me käsittelemme. Erityisesti voit vaatia tietoa käyttötarkoituksista, henkilötietoryhmistä, vastaanottajaryhmistä, joille tietojasi on paljastettu tai paljastetaan, tietojen suunnitellusta säilytysajasta, oikeudestasi tietojen oikaisemiseen ja poistamiseen sekä niiden käsittelyn rajoittamiseen ja vastustamiseen, oikeudestasi tehdä valitus, tietojesi alkuperästä, jos me emme ole keränneet niitä, sekä automatisoidusta päätöksenteosta, mukaan lukien profilointi ja mahdolliset sitä koskevat olennaiset yksityiskohdat.
  • vaatia yleisen tietosuoja-asetuksen 16 artiklan mukaisesti tallentamiemme henkilötietojesi välitöntä oikaisua tai täydentämistä
  • vaatia yleisen tietosuoja-asetuksen 17 artiklan mukaisesti tallentamiemme henkilötietojesi poistamista, jos tietojen käsittely ei ole tarpeellista ilmaisuvapauden ja tiedonsaantioikeuden käyttämiseksi, lakisääteisen velvollisuuden täyttämiseksi tai yleisen edun nimissä taikka oikeudellisten vaateiden laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi
  • vaatia yleisen tietosuoja-asetuksen 18 artiklan mukaisesti henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista, jos kiistät tietojesi paikkansapitävyyden, jos käsittely on lainvastaista mutta kiellät tietojen poistamisen emmekä enää tarvitse tietoja, mutta tarvitset niitä itse oikeudellisten vaateiden laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi, tai jos olet yleisen tietosuoja-asetuksen 21 artiklan mukaisesti vastustanut tietojen käsittelyä
  • saada yleisen tietosuoja-asetuksen 20 artiklan mukaisesti käyttöömme antamasi henkilötiedot itsellesi jäsennellyssä, yleisesti käytössä olevassa ja koneellisesti luettavassa muodossa tai vaatia niiden siirtämistä toiselle rekisterinpitäjälle
  • tehdä yleisen tietosuoja-asetuksen 77 artiklan mukaisesti valitus valvontaviranomaiselle. Tavallisesti voit kääntyä mainituissa tilanteissa vakituisen oleskelupaikkasi, työpaikkasi tai yrityksemme toimipaikan valvontaviranomaisen puoleen.

Jos haluat käyttää rekisteröidyn oikeuksiasi meitä vastaan, ota meihin yhteyttä sähköpostitse: privacy[at]addnature.fi.

VIII. Vastustamisoikeus

Jos henkilötietojasi käsitellään oikeutettujen etujen perusteella yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan ensimmäisen lauseen f alakohdan mukaisesti, sinulla on yleisen tietosuoja-asetuksen 21 artiklan mukainen oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, jos siihen on erityiseen tilanteeseesi perustuvia syitä tai jos vastustaminen kohdistuu suoramarkkinointiin. Jälkimmäisessä tapauksessa sinulla on yleinen vastustamisoikeus, jota kunnioitamme, eikä sinun tarvitsee ilmoittaa siihen liittyviä syitä.

Vastustamisoikeuden käyttöön riittää sähköpostiviestin lähettäminen osoitteeseen privacy[at]addnature.fi.

IX. Tietoturva

Kaikki meille ilmoittamasi tiedot siirretään yleisesti käytössä olevalla ja turvallisella Standard TLS (Transport Layer Security) -tekniikalla kryptatussa muodossa. TLS on varma ja hyväksi havaittu tekniikka, jota käytetään esim. verkkopankeissa. Turvallisen TLS-yhteyden tunnistaa mm. http:n perään lisätystä s-kirjaimesta (https://..), joka näkyy selaimen osoiterivillä, sekä selaimen yläosassa näkyvästä lukkosymbolista.

Käytämme myös sopivia teknisiä ja organisatorisia turvatoimenpiteitä tietojesi turvaamiseksi tahattomalta tai tahalliselta manipuloinnilta, osittaiselta tai täydelliseltä katoamiselta, tuhoamiselta tai kolmansien osapuolten luvattomalta käytöltä. Turvatoimenpiteitämme parannetaan jatkuvasti tekniikan kehityksen myötä.

X. Tämän tietosuojailmoituksen ajankohtaisuus ja muuttaminen

Tämä helmikuussa 2021 laadittu tietosuojakäytäntö on voimassa toistaiseksi.

Verkkosivustomme ja valikoimamme kehittämisen sekä lakisääteisten tai viranomaisten edellyttämien vaatimusten vuoksi tätä tietosuojakäytäntöä voi olla tarpeen muuttaa. Kulloinkin ajankohtainen tietosuojakäytäntö on aina luettavissa ja tulostettavissa verkkosivustollamme osoitteessa https://www.addnature.fi/data-protection.html.