Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Varusteet talven seikkailuihin

deuter Giga

4 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Sukupuoli

  • Naiset 4
  • Miehet 2

Värit

  • harmaa
  • musta
  • petrooli

Hinta

Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
deuter Giga SL Selkäreppu 28l Naiset, harmaa
deuter Giga SL Selkäreppu 28l Naiset, harmaa harmaa
deuter
Giga SL Selkäreppu 28l Naiset, harmaa
OVH € 109,95 € 79,95
- 27 %
deuter Giga Selkäreppu 28l, petrooli
deuter Giga Selkäreppu 28l, petrooli petrooli
deuter
Giga Selkäreppu 28l, petrooli
OVH € 109,95 € 94,95
- 14 %
deuter Giga SL Selkäreppu 28l Naiset, musta
deuter Giga SL Selkäreppu 28l Naiset, musta musta
deuter
Giga SL Selkäreppu 28l Naiset, musta
OVH € 109,95 € 74,95
- 32 %
deuter Giga EL Selkäreppu 32l, petrooli
deuter Giga EL Selkäreppu 32l, petrooli petrooli
deuter
Giga EL Selkäreppu 32l, petrooli
OVH € 119,95 € 85,95
- 28 %

Deuter – reppujen ja rinkkojen ykkönen

Deuter on saksalainen reppu- ja rinkkavalmistaja, joka on yli 100 vuotta vanha. Yritys on alun perin perustettu vuonna 1898 ja se valmisti aluksi Baijerin kuninkaalliselle postilaitokselle postilaukkuja sekä satuloihin sopivia satulalaukkuja. Yritys kasvoi entisestään, kun se pääsi valmistamaan Saksan armeijalle erilaisia tuotteita, kuten valtavia määriä erilaisia laukkuja, telttoja ja makuupusseja. Saksan valtio otti Deuterin haltuun, kun Euroopassa syttyi toinen maailmansota, sillä kotimaista tuotantoa tarvittiin valmistamaan rintamalla tarvittavia tuotteita ja tarvikkeita. Deuter jouduttiin jälleenrakentamaan sodan jälkeen kokonaan ja sen pitkä kokemus laukkujen, reppujen ja rinkkojen valmistamisessa auttoikin sitä pääsemään jaloilleen. Nyt, yli 60 vuotta myöhemmin, Deuter on yksi maailman merkittävimmistä makuupussien, reppujen ja rinkkojen valmistajista. Addnaturen kattavasta valikoimasta löydät runsaasti erilaisia Deuterin tuotteita, joihin pääset tutustumaan kätevästi verkkokaupassamme.

Deuter Giga 32 l Reppu

Deuter Giga soveltuu pendelöintiin

Jos tarvitset reppua lähinnä työmatkoilla tai arkikäytössä, rinkat ovat usein liian isoja ja kömpelöitä. Reppua valitessa kannattaakin käyttää tiukkaa harkintaa ja miettiä, millaista reppua kaipaat ja mihin tarkoitukseen sitä käytät. Laadukas reppu on myös sijoitus, jonka hinta jakautuu pitkälle ajalle, sillä laadukkaat reput kestävät käytössä vuosia. Repun valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota etenkin sen mukavuuteen ja istuvuuteen. Kolmantena olisi hyvä kiinnittää huomiota itse repun ominaisuuksiin, kuten ilmankiertoon, taskuihin, pakattavuuteen ja käyttömukavuuteen. Deuterilla on pitkä historia erilaisten laukkujen ja reppujen valmistamisesta. Pitkä kokemus yhdistettynä nykyteknologiaan on avannut Deuterille paljon ovia reppujen ja rinkkojen kehityksessä. Useassa Deuterin mallistossa on kiinnitetty huomiota samoihin asioihin, jotka ovat yhteneväisiä repuille, laukuille ja rinkoille, kuten esimerkiksi laukkujen käytettävyyteen, pakattavuuteen ja käyttömukavuuteen.

Deuterin Giga -repuissa on keskitytty muutamaan perusasiaan, kuten käyttömukavuuteen. Kantohihnojen Airstripes System eli toppausten ilmankierto on hoidettu hihnoissa olevien kanavien avulla, jotka parantavat selän ja repun välistä ilmankiertoa jopa 80 %, koska reppu ei juurikaan kosketa selkää. Samanaikaisesti reppu on kuitenkin tukevasti kiinni ja sitä on miellyttävä kantaa. Giga-repussa on myös käyttöä helpottava vyö, jonka saa tarvittaessa irrotettua. Se tasapainottaa reppua, varsinkin jos reppuun on pakattu paljon tavaraa. Repusta löytyy myös lokero erillisille pikkutavaroille ja kaikelle tarpeelliselle, paikka 15” kannettavalle tietokoneelle sekä oma tasku mahdolliselle tabletille. Giga-reppu onkin ennemminkin arkireppu tai työmatkareppu kuin päiväreppu vaellukselle, mutta sitä voi käyttää myös retkeillessä.

Reput ja rinkat kaikkeen vaellukseen ja retkeilyyn saat Addnaturelta

Addnaturella on kattava valikoima erilaisia reppuja, mukaan lukien runsaasti erilaisia Deuterin valmistamia malleja. Meiltä löytyy myös muiden valmistajien reppuja sekä valtava valikoima muita tuotteita ulkoiluun ja vapaa-aikaan, kuten vaatteita, asusteita, tarvikkeita ja kenkiä. Ole rohkea, tilaa jo tänään ja nauti uusista tuotteistasi pikaisesti. Muista, että tarjoamme 30 päivän maksuttoman palautusoikeuden sekä tietyin rajoituksin ilmaisen toimituksen yli 99 euron tilauksiin. Jos et onnistu löytämään etsimääsi tuotetta, sinulla on kysyttävää tuotteista tai verkkokaupasta, ota rohkeasti yhteyttä, niin autamme sinua löytämään vastaukset kysymyksiisi.