Pyöräkauppa netissä
Löydä lahjat täältä | Aloita etsintä

deuter Orbit

7 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Sukupuoli

Valmistaja

Tuoteperhe

 • deuter Orbit 7

Värit

 • harmaa
 • punainen
 • sininen

Hinta

Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
deuter Orbit SQ -5° Makuupussi, sininen
deuter Orbit SQ -5° Makuupussi, sininen sininen
deuter
Orbit SQ -5° Makuupussi, sininen
€ 139,95
ilmainen toimitus
 • Versiot: Left Zipper
deuter Orbit 0° Makuupussi Normaali, sininen
deuter Orbit 0° Makuupussi Normaali, sininen sininen
deuter
Orbit 0° Makuupussi Normaali, sininen
€ 119,95 € 92,95
- 23 %
 • Versiot: Right Zipper
deuter Orbit -5° SL Makuupussi Naiset, punainen
deuter Orbit -5° SL Makuupussi Naiset, punainen punainen
deuter
Orbit -5° SL Makuupussi Naiset, punainen
€ 119,95 € 118,95
ilmainen toimitus
 • Versiot: Left ZipperRight Zipper
deuter Orbit 0° Makuupussi Normaali, sininen
deuter Orbit 0° Makuupussi Normaali, sininen sininen
deuter
Orbit 0° Makuupussi Normaali, sininen
€ 119,95 € 76,95
- 36 %
 • Versiot: Left Zipper
deuter Orbit -5° Makuupussi Pitkä, punainen
deuter Orbit -5° Makuupussi Pitkä, punainen punainen
deuter
Orbit -5° Makuupussi Pitkä, punainen
€ 129,95 € 89,95
- 31 %
 • Versiot: Left ZipperRight Zipper
deuter Orbit 0° Makuupussi Pitkä, sininen
deuter Orbit 0° Makuupussi Pitkä, sininen sininen
deuter
Orbit 0° Makuupussi Pitkä, sininen
€ 119,95 € 118,95
ilmainen toimitus
 • Versiot: Left Zipper
deuter Orbit +5° Makuupussi Pitkä, harmaa
deuter Orbit +5° Makuupussi Pitkä, harmaa harmaa
deuter
Orbit +5° Makuupussi Pitkä, harmaa
€ 119,95 € 100,95
- 16 %
ilmainen toimitus
 • Versiot: Left Zipper

Deuter Orbit – makuupussien luottovalinta

Deuter on laukku- ja reppuvalmistaja, joka on perustettu vuonna 1898 valmistamaan erilaisia laukkuja. Jo perustamisvuonnaan yritys sai Baijerin kuninkaalliselta postilta tilauksen erilaisten posti- ja satulalaukkujen valmistamisesta. Lentävän lähdön jälkeen Deuterille kiiri lisää ilouutisia, kun Saksan armeija halusi Deuterin valmistavan sotilaiden käyttöön erilaisia telttoja, makuupusseja ja laukkuja. Toinen maailmansota mullisti maailmaa niin, että Saksan valtiojohto otti saksalaisia yrityksiä haltuunsa ja päätti heidän puolestaan, mitä tehtaissa tuotetaan. Deuterin kohtalona oli taipua tahtoon sotien ajaksi. Tuotantolinjat saatiin käännettyä sodan jälkeen takaisin siihen mihin ne oli alun perin tarkoitettu ja muutaman hyvän innovaation jälkeen Deuter palasi valmistamaan laukkuja, reppuja ja makuupusseja. Nykyisin Deuter on maailman yksi tunnetuimmista makuupussien ja rinkkojen ja telttojen valmistajista maailmassa. Meillä Addnaturen verkkokaupassa on saatavilla runsaasti erilaisia Deuterin tuotteita, kuten Deuterin Orbit -mallisto, josta löydät kattavasti erilaisia makuupusseja.

Deuter Orbit -5°c Punainen Makuupussi

Kolme vuodenaikaa, yksi makuupussi

Makuupussin valinta on tilanne, jossa joudut määrittelemään tulevat olosuhteet, joissa aiot makuupussissasi yöpyä. Makuupussit on perinteisesti jaettu kolmeen eri kategoriaan, vuodenajan mukaisesti. Kesämakuupussit, eli käytännössä kahden vuodenajan makuupussit, toimivat loppukeväästä alkusyksyyn. Kolmen vuodenajan makuupussit kelpaavat käyttöön keväästä syksyyn ja jopa leudoilla talvikeleillä. Talvimakuupussit on tarkoitettu ympärivuotiseen käyttöön, mutta lämpimällä kesäkelillä se voi olla todella kuuma. Kun tiedät mihin vuoden aikaan retkeilysi osuu, voit alkaa valita itsellesi sopivinta makuupussia. Aina et pärjää yhdellä makuupussilla ja siksi olemmekin Addnaturella koostaneet makuupussikategoriaamme järkevästi paljon erilaisia makuupusseja. Voit hankkia esimerkiksi Deuterin Orbit 5 -sarjan makuupussin, joka on kolmen vuodenajan makuupussi ja sen rinnalle Deuterin tai jonkun muun valmistajan ohuen kesämakuupussin, joka käy sisätiloihin ja lämpimiin kesäöihin.

Toinen makuupussin valintaa rajaava tekijä on makuupussin täyte, sillä valikoimastamme löytyy sekä kuidulla että untuvalla täytettyjä makuupusseja. Olennaista on myös s, minkä painoista ja kokoista makuupussia olet valmis kantamaan mukanasi. Deuterin Orbit -sarjasta löytyy keinokuidulla täytettyjä makuupusseja kolmessa eri lämpöluokassa, joten löydät niistä kätevästi varmasti omasi. Makuupusseja löytyy lämpöluokkien lisäksi naisille ja miehille erikseen, joten kannattaa tutustua mallistoon huolella.

Addnaturelta saat makuupussit ja muut tarvikkeet retkeilyyn

Addnaturen runsaasta valikoimasta löydät Deuterin Orbit-sarjan makuupussien lisäksi runsaasti erilaisia muita makuupusseja sekä Deuterilta että muilta valmistajilta. Jos et jostain syystä löydä Deuter Orbit -sarjasta sopivaa makuupussia itsellesi, kannattaa tutustua myös muiden valmistajien makuupusseihin. Makuupussien lisäksi Addnaturen valikoimasta löytyy kattavasti erilaisia telttoja ja retkeilyvälineitä, kuten retkikeittimiä ja taitettavia retkeilykalusteita. Kannattaakin tilata kerralla kaikki reissussa tarvittava, niin pääset helpommalla ja aloittamaan retkeilyn vaikka saman tien. Tutustu myös valtavaan retkeily- ja ulkoiluvaatevalikoimaamme ja kattavaan vaelluskenkä-kategoriaamme, joista löydät varmasti itsellesi sopivimmat varusteet lyhyille tai pidemmille retkille. Ostokset saat tehtyä näppärästi suoraan verkkokaupassamme.