Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Jopa -70% alennus1
Deuter Trans Alpine
Trans Alpine oli alun perin tarkoitettu alpine crossiin ja usean päivän retkiin, mutta voit tehdä sillä mitä haluat! Tämä pyöräreppu tulee niin monipuolisilla ja näpärillä ominaisuuksilla, että se on todella moneen käyttöön sopeutuva. Deuter on ottanut huomioon jopa pitkät maastopyöräilijät EL-versiollaan.

deuter Trans Alpine

7 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Sukupuoli

  • Naiset 7
  • Miehet 4

Värit

  • beige
  • vihreä
  • oranssi
  • punainen
  • musta
  • petrooli

Hinta

Asiakaspalaute

  • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
deuter Trans Alpine 24 Selkäreppu, musta
deuter Trans Alpine 24 Selkäreppu, musta musta
deuter
Trans Alpine 24 Selkäreppu, musta
€ 139,95
ilmainen toimitus
deuter Trans Alpine 32 EL Selkäreppu, musta
deuter Trans Alpine 32 EL Selkäreppu, musta musta
deuter
Trans Alpine 32 EL Selkäreppu, musta
€ 169,95
ilmainen toimitus
deuter Trans Alpine Pro 26 SL Selkäreppu Naiset, petrooli/beige
deuter Trans Alpine Pro 26 SL Selkäreppu Naiset, petrooli/beige petrooli/beige
deuter
Trans Alpine Pro 26 SL Selkäreppu Naiset, petrooli/beige
€ 199,95
ilmainen toimitus
deuter Trans Alpine 28 SL Selkäreppu Naiset, musta
deuter Trans Alpine 28 SL Selkäreppu Naiset, musta musta
deuter
Trans Alpine 28 SL Selkäreppu Naiset, musta
€ 149,95
ilmainen toimitus
deuter Trans Alpine 30 Selkäreppu, vihreä
deuter Trans Alpine 30 Selkäreppu, vihreä vihreä
deuter
Trans Alpine 30 Selkäreppu, vihreä
€ 149,95
ilmainen toimitus
deuter Trans Alpine 28 SL Selkäreppu Naiset, punainen
deuter Trans Alpine 28 SL Selkäreppu Naiset, punainen punainen
deuter
Trans Alpine 28 SL Selkäreppu Naiset, punainen
€ 149,95
ilmainen toimitus
deuter Trans Alpine Pro 28 Selkäreppu, vihreä/oranssi
deuter Trans Alpine Pro 28 Selkäreppu, vihreä/oranssi vihreä/oranssi
deuter
Trans Alpine Pro 28 Selkäreppu, vihreä/oranssi
€ 199,95
ilmainen toimitus

Deuterin Trans Alpine -repuilla saat oleellisen mukaasi vaivattomasti

Deuterilla on pitkä historia erilaisten reppujen ja laukkujen valmistamisen parissa. Yritys on saanut alkunsa jo vuonna 1898, jolloin ensimmäiset tilaukset tulivat Baijerista, Saksan kuninkaallisen postin käyttöön valmistettujen posti- ja satulalaukkujen muodossa. Baijerin jälkeen seuraavat isommat tilaukset yritys sai Saksan armeijalta, jolle Deuter valmisti erilaisia makuupusseja, telttoja ja laukkuja sotilaiden käyttöön. Toisessa maailmansodassa Saksan valtio otti Deuterin ja monta muuta yritystä hallintaansa ja käänsi niiden tuotantolinjat valmistamaan materiaaleja sotilaille. Sodan jälkeen yritys sai tuotantolinjansa käännettyä takaisin omaan käyttöönsä ja erilaisten kehitystöiden ja innovaatioiden jälkeen Deuter onnistui kääntämään kelkkansa kohti kasvua. Tänä päivänä Deuter on yksi maailman tunnetuimmista makuupussien ja rinkkojen valmistajista koko maailmassa. Addnaturen verkkokaupasta löydät kattavasti erilaisia Deuterin tuotteita, kuten Deuter Trans Alpine -malliston reppuja.

Deuter Trans Alpine 24 reppu sininen

Yksi Deuterin monikäyttöisimmistä repuista nyt valikoimissamme

Deuterin Trans Alpine on yksi monikäyttöisimmistä repuista, joita Addnaturen kattavasta reppu- ja rinkkavalikoimasta löytyy. Itse mallisto on vanha, mutta se on uudistettu vastaamaan hybridireppujen kysyntään. Sarjassa on useita erikokoisia reppuja eri käyttötarkoituksiin. Deuter Trans Alpine on useamman päivän retkille tehty kevyt, hengittävä ja hyvin istuva reppu, joka soveltuu erityisesti pyöräilijöille. Repussa on ulkoinen säilytyslokero pumpulle ja siisti sisäinen tasku paikkaussarjalle ja työkaluille, jos pyörästäsi sattuu tien päällä kumi puhkeamaan. Lisäksi repussa on täysin uusittu kypäräpidike kahdella renkaalla, johon saat kiinnitettyä kätevästi pyöräilykypäräsi, kun taitat matkaa kävellen tai pyöriä taluttaen. Deuter Trans Alpine -reppujen kantomukavuutta on saatu lisättyä selkäosan toppausta vähentämällä ja ilmankiertoa parantamalla. Nyt reppu on miellyttävä kantaa ja sinne mahtuu entistä enemmän mukaan otettavaa. Lisäksi kantomukavuutta on parannettu säädettävillä olkahihnoilla ja kevyellä alumiinirungolla, joiden avulla saat aseteltua repun selkääsi mukavasti ja selkää kuormittamatta.

Deuter Trans Alpinesta löytyy useampi kokovariaatio, joita Addnatureltakin löytyy verkkokaupastaan. Vaihtoehtoina ovat pienempään ja kompaktimpaan tarpeeseen soveltuva Trans Alpine 24, hieman suurempi Trans Alpine 28, kokoa isompi Trans Alpine 30 ja kaikista isoin sarjan reppu Trans Alpine 32, johon mahtuukin jo enemmän tavaraa. Kaikkia malliston reppuja yhdistävät samat ominaisuudet, tila vain vaihtelee. Löydätkin varmasti mieleisesi mallin kattavasta koko- ja värikokoelmasta.

Addnaturelta saat kätevästi kaiken tarvitsemasi pyöräilyyn ja ulkoiluun

Deuterin tuotteiden lisäksi tarjoamme runsaasti muita reppuja ja rinkkoja valikoimassamme. Jos et löydä Deuterin todella laajasta valikoimasta haluamaasi, kannattaa tutustua koko kategoriaan, jossa listaamme myös muiden valmistajien tuotteet. Reppujen ja rinkkojen lisäksi saat meiltä kaiken tarvitsemasi vaatetukseen, varustukseen ja asustukseen, joita pyöräillessä tai ulkona liikkumisessa tarvitset. Tutustu rohkeasti koko valikoimaan ja tilaa kaikki tarvitsemasi kerralla, sillä muistathan, että tarjoamme yli 99 euron tilauksiin tietyin kokorajoituksin ilmaisen toimituksen. Ja jos ostoksesi ei miellytäkään, voit palauttaa sen 30 päivän sisällä tuotteen saapumisesta täysin veloituksetta. Turvallisia ostoshetkiä Addnaturella.