paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Devold

183 Tuotetta
Lajittele
 
Sivu 1 /
4

Devold tarjoaa huippulaadukkaissa vaatteissaan villan parhaat ominaisuudet

Devold-vaatteet netistä Norjalainen Devold on urheiluun ja vapaa-aikaan vaatteita ja asusteita valmistava yritys, jolla on vankka ammattitaito hyppysissään. Tämä brändi on nimittäin ollut olemassa jo vuodesta 1853 lähtien, joten sen elinikä kiiruhtaa koko ajan hyvää vauhtia kohti kahta sataa vuotta. Devold valmistaa laajassa tuotannossaan ulkoilun ja urheilun täydentävät vaatteet niin pukeutumisen alimpaan kuin päällimmäiseenkin kerrokseen, välikerrosta unohtamatta. Lisäksi brändin tarjonnasta löytyy myös lämmittävät asusteet, kuten sukat ja päähineet.
Devold pitää tinkimättömän laadun lisäksi omana ylpeydenaiheenaan sen alkutaipaleen tuotannosta lähtien mukana ollutta korkealaatuista villaa, josta valmistetut vaatteet ovat saavuttaneet suuren suosion käyttäjiensä keskuudessa. Perinteinen luonnonvilla alusvaatteiden ja aluskerrastojen materiaalina on yhä edelleen tänä päivänä lyömätön sen uskomattoman toimivien kosteutta siirtävien ja ilmastoivien ominaisuuksien ansiosta. Tähän luottaa alusasujen tuotannossaan myös perinteikäs Devold, joka tosin on tuonut viimeisten vuosikymmenten aikana villamateriaalinsa rinnalle myös erilaiset nykypäivän tekniset ja fiksusti toimivat materiaalit.

Taidokkaasti valmistetut, kestävät vaatteet vaativiin lajeihin Devoldilta

Kun Ole Andreas Devold perusti nimeään kantavan yrityksen kauan kauan sitten, hän tuskin aavisti millaisen kansainvälisen suosion se tulisi vielä joskus saavuttamaan. Alun alkaen pienestä liikkeelle ponnahtanut Devold tunnetaan nimittäin tänä päivänä koko ajan yhä laajemmassa mittakaavassa vaativien ulkoilijoiden keskuudessa, eikä suotta – näiden vaatteiden toimivuus on ylitsepääsemättömän onnistunut, minkä lisäksi vaatteet tuntuvat erittäin mukavilta käyttää. Yrityksen tavoitteena on edelleen – aivan kuten sen alkuaikoinakin – luoda mukavia, korkealaatuisia vaatteita, jotka suojaavat käyttäjäänsä ympäristön mukanaan tuomilta olosuhteilta. Tällä periaatteella valmistetut vaatteet selättävät niin juoksun, pyöräilyn, ulkoilun kuin jokaisen extreme-lajinkin mukanaan tuomat haasteet leikiten.
Addnature haluaa tarjota jokaiselle ulkoiluun tai urheiluun vihkiytyneelle valikoimassaan vain ja ainoastaan kaikkein parhaimmin toimivat vaatteet ja varusteet. Tästä syystä myös Devold on ansaitusti löytänyt tiensä Addnaturen varastoon. Tuotemerkin valmistamina löydät meiltä muun muassa lämmittävät aluskerraston vaatteet sekä lämpöä säilyttävät ja kosteutta siirtävät välikerroksen vaatteet. Joukossa on lukuisissa eri malleissa parhain teknisin ominaisuuksin varustellut merinovillaa sisältävät paidat sekä pukeutumisen välikerroksena toimivat svetarit, jotka vievät käyttökokemuksesi kokonaan uudelle tasolle, olipa lajisi sitten mikä tahansa. Tutustu meillä Devoldin laatutuotteisiin,