Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta

Devold Duo Active

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Devold Duo Active on kaksikerroksinen supermiesasu

Devold Duo Active sarjan tuotteet on neulottu kahteen kerrokseen: ulkopuolella on ohuenohutta merinovillaa, kun taas sisäpuolelta löytyy ThermoLite-materiaalia. Tämä kombinaatio takaa sen, että merinovilla ei pääse kutittamaan herkempiä ihmisiä, mutta samalla se lämmittää mukavasti ja kuljettaa kosteutta tehokkaasti pois iholta. ThermoLite puolestaan on korkealaatuista materiaalia, joka optimaalisesti poistaa kosteutta iholta, pitäen sinut ja ihosi kuivana ja olosi mukavana, vaikka hikoilisitkin hieman. Ulkopuolella olevan merinovillan pääasiallisena tehtävänä on pitää sinut lämpimänä, vaikka keli olisikin kostea ja pääsisit kastumaan. Tämä kuituyhdistelmä on täydellinen vaihtoehto kaikkiin talvisiin urheilulajeihin.

Tangoon tarvitaan aina kaksi

Materiaaliyhdistelmä on mullistava, sillä sisäpuolinen 100 % ThermoLite on valmistettu sataprosenttisesti kierrätysmateriaalista. Ulkopuolessa on käytetty 80 % merinovillaa ja 20 % polyamidia. Materiaali on yllättävän kevyttä ja painaa vain 205 g/m2 . Tämä kombinaatio on nyt saatavilla kaikissa verkkokauppamme Devold Duo Active -tuotteissamme.

Valikoimastamme löydät Devold Duo Active -alusasut niin miehille, naisille kuin lapsillekin. Miesten mallistosta löytyy tyylikästä 1/3-pituisella vetoketjulla varustettua pitkähihaista paitaa sekä lyhyttä että pitkää alushousua. Naisille löytyy niin ikään vetoketjullinen, korkeakauluksinen paita, jonka tyylikkäät yksityiskohdat näyttävät hyviltä niin rinteessä kuin mökillä. Naisille on myös pitkiä ja lyhyitä housuja. Lapsille valikoimastamme löytyy mm. pitkähihainen paita ja pitkät alushousut.

Devoldin mullistavat alusvaatteet nyt palvelevasta verkkokaupastamme

Klikkaamalla itsesi sisään palvelevaan verkkokauppaamme pääset tutustumaan Devold Duo Active -valikoimaamme yhdellä silmäyksellä. Jos sinulla on kysyttävää tuotteista, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Toimitamme kaikki yli 99 euron tilaukset ilman postikuluja ja tarjoamme kaikille asiakkaillemme lisäksi 30 päivän vaihto- ja palautusoikeuden.