paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

DIDRIKSONS

184 Tuotetta
Didriksons 1913 -laatutakit koko perheelle
DIDRIKSONS

DIDRIKSONS-vaatteet sekä ulkoiluun että kaupungille

DIDRIKSONS tarina alkoi jo yli 100 vuotta sitten, kun Julius ja Hanna Didrikson alkoivat valmistaa vedenpitäviä vaatteita kalastajille. Kuten kuvitella saattaa kalastajat voivat joutua erittäin haastaviin olosuhteisiin, joissa vaatteiden pitää kestää käyttöä ja suojata kehoa erittäin hyvin. Säänkestävien vaatteiden kehitystyö on jatkunut jo yli 100 vuotta, mikä takaa pieninkienkin yksityiskohtien huomioonottamisen vaatteiden suunnittelussa. DIDRIKSONS takit ja muut ulkoiluvaatteet eivät ole ainoastaan erittäin toimivia ja haastavia, vaan ne vakuuttavat myös modernilla ulkonäöllään tehden niistä myös ehdottomasti kaupunkikäyttöön soveltuvat. DIDRIKSONS ei yritä haastaa olosuhteita, vaan on sopeutunut pärjäämään säässä kuin säässä.

Lajittele
 
Sivu 1 /
4

Didriksons – tähtitaivaan kirkkaimmaksi yli satavuotisella kokemuksella

Didriksons Kun puhutaan tämän päivän ulkoiluvaatteiden edelläkävijöinä tunnetuista yrityksistä, joiden valmistamien vaatteiden kestävyys ja laadukkuus sekä erilaiset tekniset ominaisuudet ovat alansa kirkkainta parhaimmistoa, ei voida välttyä kuulemasta nimeä Didriksons mainittavan. Tämä tietystikin siitä johtuen, että Didriksons on yksi nykyajan ulkoilutaivaan suurimpina ja kirkkaimpina loistavista tähtimerkeistä.
Julius ja Hanna Didrikson perustivat nimeään kantavan tuotemerkin Ruotsin länsirannikolla jo vuonna 1913, ja tuo maaginen vuosiluku näyttäytyykin tuotemerkin tuotantoon kuuluvissa vaatteissa yhdessä perheen sukunimen kanssa. Alun alkaen pariskunta aloitti vaatteiden valmistuksen tehtaillen kalastajille työvaatteita. Kuten arvata saattaa, kalastus vaativana lajina asetti vaatteiden valmistukselle korkeat kriteerit, mutta Julius ja Hanna suoriutuivat niistä esimerkillisen voitokkaasti. Alusta pitäen heidän tuotantonsa on tunnettu erinomaisesta sopivuudestaan aivan kaikkiin sääolosuhteisiin, sillä hyvin pian alun jälkeen tuotemerkin vaatteet aloivat saada laajemmastikin huomiota siitä, että ne pitivät käyttäjänsä kuivana säässä kuin säässä. Didriksons on vaalinut alusta asti tunnuslauseenaan seuraavaa: ”Emme haasta olosuhteita. Me hyväksymme ne”. Loppu onkin menestyksekästä historiaa.

Sadan vuoden aikana on tultu huomattavan pitkä matka eteenpäin vaatteiden ja niiden materiaalien kehityksessä. Vaatteiden tehotuotanto on alkanut viime vuosikymmeninä myös verottamaan maapallon luonnonvaroja. Didriksons on ottanut tämän tärkeän ja globaalisesti huolestuttavan seikan omalle sydämelleen ja huomioi sen aktiivisesti tuotannossaan: tuotemerkki kehittää jatkuvasti ympäristön hyväksi tekemäänsä työtä ja pyrkii pienentämään hiilijalanjälkeään mahdollisimman minimiin. Yritys käyttää tuotteissaan muun muassa kierrätettyä puuvillaa. Toisena periaatteena tuotemerkin kiikarin tähtäimessä on kestävyys – jonka todella huomaa. Didriksons vaatteet valmistetaan kestämään vuodesta toiseen, säähän kuin säähän sopien. Tämä jos mikä on kestävää kehitystä parhaimmillaan. Ei mitään vaatimattomia tavoitteita, mutta tämän tuotemerkin tuotantoon tutustuttuaan voi vain todeta, että nappiin meni!

Ei hassumpi päämäärä - mukavuuden tarjoaminen koko perheelle

Didriksons valmistaa haastaviin olosuhteisiin luodut ulkoiluvaatteet ihan koko perheen tarpeita silmällä pitäen. Perheyrityksenä toimintansa aloittanut yritys onkin pitänyt koko pitkän matkansa ajan kiinni seuraavasta periaatteestaan: aktiivista ja kuivan olon säilyttävää ulkoilua ihan jokaiselle perheenjäsenelle. Didriksons valmistaa vaatteensa 1-100 vuotiaille – aikamoinen saavutus sekin. Addnaturen valikoimasta löydät monipuolisen ja kattavan tarjonnan Didriksonsin tuotteita ihan jokaiselle perheenjäsenelle vauvasta vaariin.

Mikä sitten tekee Didriksons vaatemerkistä niin loistavan ja sen valmistamien vaatteiden mukavuudesta lyömättömän? Salaisuus piilee siinä, että jokaisen vaatteen ominaisuudet hiotaan sopimaan ankariin sääolosuhteisiin niin, että niistä tehdään veden- ja/tai tuulenpitäviä. Tuotemerkin vaatteet pitävät kehon nerokkaasti joko lämpimänä tai viileänä – juuri siten, mikä milläkin hetkellä ja sääolosuhteessa on milloinkin ihanteellisinta. Kaiken lisäksi merkin vaatteet ovat useimmiten materiaaliltaan sekä vedenpitäviä että myös hengittäviä. Vähintäänkin älykästä ja kauaskantoista vaatteiden valmistusta, joka ei ole todella jäänyt huomiotta ulkovaatteiden laatua ja toimivuutta arvostavilta!

Monipuolinen toiminnallisten vaatteiden valmistaja

Didriksons valmistaa monipuolisesti haastavaan ulkoiluun sopivia vaatteita. Sen valikoimaan kuuluvat niin sadevaatteet, paidat, takit, liivit, housut, haalarit kuin asusteetkin – sanalla sanottua aivan kaikkea, mitä saatat toimivalta ulkoilulta toivoakin. Myös me Addnaturella olemme vakuuttuneita Didriksonsin vaatteiden toimivuudesta. Tästä syystä olemmekin halunneet lisätä valikoimaamme mahdollisimman monipuolisesti tuotemerkin vaatteita erilaisiin vaatimuksiin ja moniin säihin sopien. Addnaturella pääset kätevästi tutustumaan useita fiksuja toimintoja sisällään pitämään valikoimaan:
  • Didriksons takkien valikoimasta löytyy niin miesten takit kuin naisten takitkin, lapsia lainkaan unohtamatta. Täältä löydät aivan kaiken suloisen pehmoisista fleecetakeista aina lämpimiin ja säiltä suojeleviin talvitakkeihin ja parkoihin.
  • Kun taivas on tumma, Didriksons sadevaatteet ovat paras ratkaisu keliltään haastavan päivän pelastamiseksi. Täysin vedenpitävä Didriksons sadetakki on myös kevyt ja helposti mukaan pakattavissa, joten se ei vie laukussa paljon tilaa.
  • Didriksons valmistaa myös paidat jokaiseen vapaa-aikaan sopien. Materiaalien laadussa ei ole taaskaan tingitty ja tämä osoittautuu toteen loputtomana mukavuutena käyttäjänsä ihoa vasten.
  • Tinkimätön mukavuus asuu osoitteessa addnature.fi!

    Etsitkö kenties vaatetta, joka kestää vuosikausia ilman, että näet sen suurempaa vaivaa vaatteen eteen? Tässä tapauksessa tehokkain valinta on tarttua luotettavaan toimittajaan, joka todella tietää mitä tekee. Addnature tarjoaa valikoimassaan maailmanlaajuista mainetta niittäneet Didriksons vaatteet, joiden ansiosta saat vuodesta toiseen kestäviä laatuvaatteita kaikkein vaativimpaankin makuun sopien.
    Nettikaupassamme voit kaikessa rauhassa tutustua erilaisiin tuotemerkin tarjoamiin vaatteisiin sekä niiden erityisominaisuuksiin valiten juuri sinun tarpeisiisi sopivimman ratkaisun. Kun valitset laatuvaatteesi toimittajaksi osoitteen addnature.fi, laitamme tilauksesi aina matkaan viiveettä ja yli 99 euron tilaukset myöskin toimituskuluitta. Ja jos jostain syystä haluat palauttaa tilaamasi tuotteen, voit tehdä myös sen maksutta - palautusoikeus on voimassa jopa 100 päivän ajan. Valitse ulkoilusi avainsanaksi toimivuus ja hanki Didriksons laatuvaatteesi jo tänään. Näin varmistat tästä edespäin itsellesi sekä loputtoman mukavuuden että pitkään jatkuvat, iloiset ulkoilut. Muista myös perheenjäseniäsi, sillä löydät valikoimastamme helposti jokaiselle jotakin!


TARVITSETKO APUA?
Suljettu puhelinpalvelu
Lisätietoja
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.