paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Etsitkö täydellistä joululahjaa? - Parhaat lahjaideamme ulkoilmaharrastajille

Dometic

12 Tuotetta
Hinta
Asiakaspalaute
Lajittele
Sivu 1 /
1

Dometic – rakkaudesta viileyteen

On elintärkeää, että viileässä säilytettävät elintarvikkeet säilytetään viileässä, sillä ne alkavat muodostaa bakteerikasvustoa hyvinkin nopeasti lämmetessään, tuotteesta riippuen. Eri tehoisten sähkövirralla toimivien sähköisten kylmälaukkujen lisäksi Dometicin valikoima sisältää paljon passiivisia kylmälaukkuja, jotka eivät kaipaa virtaa pitääkseen juomat tai eväät viileinä jopa päivien ajan.

Kylmästä lämpimään

Dometicin sähköllä toimivat laitteet ovat peruja kahden Tukholmassa opiskelleen nuorukaisen, Carl Muntersin ja Baltzar Von Platenin yhteisestä kouluprojektista. He olivat päättäneet kehittää jääkaapin, jossa ei olisi yhtään liikkuvaa koneiston osaa. He onnistuivatkin pääsemään melko lähelle tavoitettaan, sillä ainoa liikkuva osa heidän prototyypissä oli tarkastusventtiili.

Projektiaan varten kaksikko vuokrasi tilat, jossa viettivät lähes kaiken vapaa-aikansa, välillä yöllä työskentely vaati veronsa ja luentojakin jäi väliin. He kuitenkin onnistuivat kasaamaan toimivan prototyypin ja perustivat sitä varten yrityksen nimeltä AB Arctic, joka valmistaisi absorptioon perustuvia jääkaappeja. Electroluxin perustaja Axel Wennel-Gren seurasi tuotteen kehitystä silmä kovana ja osti AB Arcticin vuonna 1925. Monien vaiheiden kautta Electrolux perusti yrityksen nimeltä Dometic, joka on monien yritysostojen, yritysten ja erehdysten kautta onnistunut nousemaan yhdeksi matkailevan maailman isoimmista suunnannäyttäjistä ja kylmänä pitäjäksi.

Addnaturen valikoimasta löydät erikokoisia Dometicin kylmälaatikoita, jotka soveltuvat retkeilyyn, leirintäalueille, matkailuautoihin, telttailuun, kalastukseen ja oikeastaan mihin vain tarkoitukseen, jossa tarvitset elintarvikkeillesi tai muille tarvikkeillesi kylmäsäilytystä. Retkeillessä eväät pysyvät kylmänä jopa päiviä, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, pysyvätkö elintarvikkeesi tuoreina. Matkailuautolla liikkuessa voit säilyttää osan nesteistä tai elintarvikkeista kylmälaukussa, eikä tarvitse käyttää kaasua jääkaapin ylläpitämiseen eikä sähköäkään välttämättä tarvitse olla saatavilla. Kalastaessa sinulla saattaa olla tarve säilyttää syöttejä tai saaliskaloja, johon Dometicin kylmälaukut soveltuvat loistavasti. Voit pakata laukun täyteen jäitä jo lähtiessäsi ja kylmälaukun PU-eristeinen kuori pitää jäät jäisenä ja tuotteet riittävän viileinä. Useimmat kylmälaukut on lisäksi varustettu tulpalla, jonka avulla saat sulaneen nesteen pois laukusta, jolloin laukkusi pysyy raikkaampana pidempään.

Luonnossa tai tien päällä liikkuessasi kylmät säilytystilat eivät ole mitenkään itsestäänselvyys, joten siihen kannattaa varautua. Addnaturen valikoimasta löydät kaiken tarpeellisen jokaiselle retkellesi. Tämän lisäksi haluamme tarjota myös osaavaa asiakaspalvelua, ja sen vuoksi saatkin meiltä tilauksillesi aina 100 päivän avokaupan. Tervetuloa ostoksille!


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.