paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Dopper

4 Tuotetta
Hinta
Dopper

Kohti puhtaampia vesiä

Idea Dopperista syntyi 2009 valtamerten muovijätteestä kertovasta dokumentista. Tuote syntyi vuonna 2010, ja on ollut siitä asti palkittu design-menestys ja palkittu muun muassa Red Dot -maininnalla. Dopper on BPA-vapaa ja ensimmäinen Cradle to Cradle -sertifioitu juomapullo. Juomalla Dopper-juomapullosta voimme vähentää muovijätettä huomattavasti, kertakäyttöjuomapullot päätyvät valitettavan usein luontoon ja häiritsevät maapallon herkkää ekosysteemiä. Merkin pullot on tehty kokonaan kierrätysmateriaalista, ja niihin on saatavissa vaihto-osia. Dopperin käyttöikä on noin 10 vuotta. Dopper on helppo pitää puhtaana ison täyttöaukon ansiosta ja sen voi huoletta pestä koneessa.

Lajittele
Sivu 1 /
1

Dopper - verkkokauppa

Addnaturelta löydät varusteet ja ulkoiluvaatteet kaikkiin mahdollisiin olosuhteisiin. Dopper tarjoaa laadukkaita tuotteita, jotka on hyvin suunniteltuja, toimivia ominaisuuksia, jotka helpottavat elämääsi huomattavasti. Meillä on luonnollisesti Dopper valikoimassamme tuotteita laidasta laitaan.
Addnaturella on Suomen suurin valikoima varusteita niin kiipeilyyn, lasketteluun, vaellukseen sekä kaikkeen mahdolliseen, mikä liittyy ulkoiluun ja vapaa-aikaan.
Dopper -tuotteet ovat esimerkkejä brändeistä, joiden tuotevalikoiman pyrimme pitämään aina mahdollisimman kattavana.

Tilaa luotettavasti Addnaturelta

Pyrimme tarjoamaan mahdollisimman miellyttävän ostokokemuksen, minkä vuoksi tarjoamme ilmaisen toimituksen yli 99 euron tilauksiin. Mikäli Dopper -tuote ei vastaa odotuksiasi tai ei ole sopiva; voit vaivattomasti palauttaa sen. Me maksamme palautuskulut. 100 päivän avoin kauppa ja useat maksuvaihtoehdot ovat esimerkkejä joustavasta ja asiakaslähtöisestä palvelustamme.
Addnature – Kaikki mitä tarvitset retkeilyyn ja ulkoiluun!


TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla.
Avoinna ma-pe klo 11-18
09-427 04 101
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.