Pyöräkauppa netissä
Löydä lahjat täältä | Aloita etsintä
Douchebags kuva
Douchebags – laukkuja pienellä ekstralla
Douchebags on vakiinnuttanut asemansa maailmanlaajuisesti laukkuvalmistajana, napaten lukuisia palkintoja designillaan ja toiminnallisuudellaan. Sen laukut yhdistävät urbaanin ja aktiivisen elämän tyylit ja tarjoavat erinomaisen vaihtoehdon sinulle, joka etsit laukkua pieniinb tai suuriin seikkailuihin.

Douchebags

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Sukupuoli

Valmistaja

Värit

  • musta

Hinta

Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Douchebags The Petite Mini Reppu, musta
Douchebags The Petite Mini Reppu, musta musta
Douchebags
The Petite Mini Reppu, musta
€ 239,95 € 151,95
- 37 %
ilmainen toimitus

Douchebags – tyylikästä designia, joka tekee matkustamisesta helpompaa

Palkintoja voittaneet tuotteet, innovatiivista muotoilua ja alan kärkitason materiaaleja – kuulostaako hyvältä? Kaikkea tätä tarjoaa Douchebags, ruotsalais-norjalaisen kaksikon vuonna 2012 perustama brändi, jonka valikoimasta löydät urbaania ja sporttista tyyliä yhdistelevät matkalaukut ja reput. Douchebagsin missiona on tehdä reissaamisesta parempaa fiksumpien matkalaukkujen kautta: mitä helpompaa varusteet on kuljettaa paikasta toiseen, sitä sujuvampaa ja stressittömämpää matkanteko on. Siksi löydät merkiltä kestävät, funktionaaliset ja tyylikkäät laukut kaikenlaiseen matkustamiseen!

Douchebags-matkalaukut ja reput ovat pitkäikäisiä reissukavereita

Douchebags-matkalaukkujen erikoisuutena on niiden hybridimuotoilu, joka on saanut vaikutteita sekä urheilukasseista että perinteisistä matkalaukuista. Matkalaukut ovat saaneet erityistä kiitosta niiden funktionaalisuudesta: monessa mallissa koko laukun etuosa aukeaa, minkä ansiosta laukku on helppo pakata ja laukusta on helppo löytää tarvitut varusteet nopeasti. Tukevan teleskooppikahvan ja pyörien ansiosta painavaakin matkalaukkua on helppo kuljettaa mukana, ja jokaiselta sivulta löytyvistä kahvoista nostat näppärästi kassin vaikkapa auton takakonttiin. Merkiltä löydät myös perinteiset matkakassit, jotka muistuttavat urheilukasseja, mutta ovat vetoisuudeltaan suurempia – saat tarvittaessa kätevästi mukaan siis enemmän varusteita.

Douchebagsin valikoimaan kuuluvat myös erilaiset reput, jotka sopivat erinomaisesti niin matkustamiseen kuin arkikäyttöön esimerkiksi töihin tai opiskeluihin – monista malleista löydätkin muun muassa näppärän lokeron läppärille tai tabletille. Reput on suunniteltu sopimaan käsimatkatavarasäädöksiin, tehden niistä ihanteellisen kumppanin lentomatkustamiseen. Douchebags-repuista löydät myös kätevästi aseteltuja taskuja, joiden avulla pidät kaikenlaiset pienvarusteet, kuten passit ja laturit, tallessa ja näppärästi käden ulottuvilla. Niin reput kuin laukut Douchebagsin valikoimassa valmistetaan käyttöä kestävistä materiaaleista, joten ne pysyvät reissukaverina pitkään.

Kaikki varusteet aktiiviseen elämään näppärästi samasta osoitteesta

Olipa suunnitelmissasi sitten aktiivinen lomamatka etelään tai vaellusreissu kotimaassa, löydät Addnaturen valikoimasta kaikki tarvitsemasi varusteet. Reppujen ja matkalaukkujen lisäksi tilaat verkkokaupastamme turvallisesti ja nopeasti niin retkikeittimet, makuupussit ja jalkineet kuin erilaiset varusteet esimerkiksi kiipeilyyn ja melontaan!