paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

TALVI-ALE - Tuhansia tuotteita huippu halvoilla hinnoilla

Dynafit

398 Tuotetta
Lajittele
 
Sivu 1 /
7

Menestyksekäs Dynafit - hiihtomonoista liikkeelle lähtenyt urheilubrändi

Dynafit Vuonna 1950 perustettu Dynafit tunnetaan sen valmistamista laadukkaista ja toiminnallisista juoksukengistä ja urheiluvaatteista, joiden valmistuksessa keskitytään urheilusuoritusten maksimointiin panostaen tuotteissa sekä kestävyyteen että mukavaan, joustavaan istuvuuteen. Dynafitin tarina yrityksenä lähti liikkeelle siitä, kun se valmisti taipaleensa alussa pelkkiä hiihtomonoja – brändi toi tuon ajan markkinoille hiihtomonoja, jollaisista oltiin siihen mennessä osattu vain uneksia. Ajan saatossa Dynafit oppi hyödyntämään monoissaan erilaisia fiksuja ominaisuuksia, kuten kevyttä muotoilua sekä GORE-TEX® Thermo Dry -ominaisuutta, jonka ansiosta syntyi kaikkien aikojen mukavin ja kuivin hiihtomono. Myös monet muut tekniset innovaatiot kuuluvat brändin ansiolistalle. Dynafit on yhä tänä päivänä suorastaan hiihtolajien guru, jonka monoissa on voitettu lukuisia mestaruuksia niin alppihiihdossa kuin syöksylaskussakin.
Aluksi hiihtolajeihin ja niissä käytettäviin jalkineisiin keskittynyt Dynafit on sittemmin laajentanut tuotantoaan, minkä ansiosta monen eri lajin harrastajat ja ammattilaiset pääsevät tätä nykyä nauttimaan taidokkaan valmistajan toimivista luomuksista. Olipa lajisi sitten juoksu, pyöräily, hiihto, muu urheilu tai ulkoilu, Dynafit on nimi, jonka taitoihin voit luottaa ja jonka käsiin voit uskoa kaikkein tärkeimpien vaatteidesi, kenkiesi ja varusteidesi valmistuksen. Anna siis vuosikymmeniä pitkän, osaavaksi todetun kokemuksen puhua puolestaan ja päivitä seuraavat treenisi nykyaikaan Dynafitin avulla!

Jokaisen urheilijan ja ulkoilijan luottonimi Dynafit täydentää suoritukset!

Dynafit suunnittelee ja valmistaa vaatteet ja kengät, jotka palvelevat ihan jokaista aktiivista liikkujaa, olipa urheilu- tai liikuntamuotosi sitten rauhallinen kävely, tehokas juoksu tai vauhdikas pyöräily. Koska Dynafitin tarina lähti alun alkaen liikkeelle jalkineista, juoksukengät ovat luonnollisesti yksi brändin ylpeydenaiheista. Malleissa ja käyttötarkoituksissa riittää valinnanvaraa. Esimerkiksi suosittu Dynafit Trailbreaker -tuoteperhe tarjoaa joka makuun jotakin sekä miehille että naisille, ja mallistosta löytyy vaihtoehtoja niin kosteammille keleille ja syksyiseen maastoon sopivissa Gore-Tex malleissa kuin kesäisen kuiville lenkkipoluille sopivissa malleissakin. Sporttivaatteiden puolella Dynafit taitaa koko skaalan – sen topit, takit, paidat, housut ja shortsit ovat täynnä teknisiä ominaisuuksia, joiden ansiosta kosteus siirtyy pois iholtasi ja nautit mukavasta olotilasta koko treenin tai ulkoilun ajan. Eikä asusteitakaan sovi unohtaa! Dynafit sukat, pipot ja käsineet täydentävät jokaisen toiminnallisen asun. Kurkkaa Addnaturen Dynafit-tuotteiden tarjontaan ja löydä omat tekniset suosikkisi ihastuttavan raikkaissa väreissä!

Nettikauppa, joka auttaa sinua rakastumaan liikkumiseen!

Addnature tarjoaa valikoimassaan pyöräilyn, juoksun ja muun urheilun pelastajat - kestävät ja laadukkaat Dynafit kengät ja vaatteet, jotka sopivat moneen menoon. Tarjoamme myös monia muita laatumerkkejä, jotka on kehitetty saamaan sinut rakastumaan liikkumiseen! Klikattuasi omaa silmääsi miellyttävimmät luottovarusteet ostoskoriin, toimitamme ne kotiisi pikapikaa. Mikäli tilaat yli 99€ summalla, emme veloita lainkaan toimituskuluja. Addnaturelta saat lisäksi tilaamillesi tuotteille 100 päivän pituisen maksuttoman palautusoikeuden, jos tuote ei olekaan sinulle jostain syystä mieluisa. Varmista liikunnasta saamasi mielihyvä ja hanki meiltä varusteet, joihin et tule pettymään!


TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla. Avoinna ma-pe klo 11-13 & klo 14-17.
09 427 04 101
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.