paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Syksy on saapunut - Patikoinnin iloa

Eisbär

39 Tuotetta
Kategoriat
EISBÄR A-Ö
  1. Asusteet
  2. Päähineet
Hinta
Eisbär

Eisbär - Mukavuus kohtaa tyylin

Eisbär-hatut ja -päähineet eivät ole pelkästään asusteita. Ne ovat trendikkäitä ja aina muodikkaita. Ja mikä parasta, voit käyttää niitä ympäri vuoden. Ne on valmistettu ajankohtaisista, kevyistä materiaaleista ja niitä on saatavana myös fleecevuorauksella. Ihanan lämpimät ympäri vuoden.

Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Eisbär – suojaa pääomasi

Kylmä ilma, tuuli, viima, kostea keli. Kaikki ikäviä tosiasioita ulkoilua harrastaessa. Vanha viisaus kuuluu, että keli on pukeutumiskysymys. Oli olosuhteet sitten minkälaiset vain, Eisbäriltä löytyy siihen soveltuva pipo, jonka avulla suojelet kaikista tärkeintä pääomaasi eli päätäsi. Värikkäitä, trendikkäitä asusteita joiden funktionaalisuus riittää suojaamaan pääsi kovemmassakin keliss, ilman, että sinun tulee tinkiä tyylikkyydestäsi.

Kaikki alkoi yhdestä käsintehdystä piposta

1950-luvulla talvet olivat Euroopassa todella kylmiä ja sen huomasi myös muuan Maria Wöss, joka virkkasi käsin ensimmäisen Eisbär-pipon pojalleen Erichille. Pipo nimettiin Erichin lempieläimen, jääkarhun eli Eisbärin mukaan. Ensimmäiset pipot päätyivät myyntiin perheen omistamaan sekatavarakauppaan ja siitä sitten myöhemmin messuille ja tapahtumiin. 1960-luvulla Erich hyppäsi lentokoneeseen mukanaan Eisbärin pipoja ja suuntanaan Tokion urheiluvaatemessut, jossa Eisbärin trendikkäät ja värikkäät pipot olivat huikea menestys. Asiaa auttoi luonnollisesti erään toisen itävaltalaisen eli Toni Sailerin menestys alppihiihdossa, joka oli huomattu Japania myöten. Japanilaiset rakastivat Eisbäriä ja Toni Saileria. Kansainvälinen läpimurto oli saavutettu. Itävallan alppihiihtomaajoukkue nappasi Eisbärin sponsorikseen ja yhteistyö on jatkunut aina näihin päiviin saakka.

Kattava valikoima erilaisia pipoja arkeen ja urheiluun sekä oma mallisto pelkästään lapsille edustaa Eisbärin nykyaikaa. Värikkyys, funktionaalisuus ja trendikkyys on säilytetty pitkäjänteisen tuotekehityksen ja kovan työn tuloksena. Addnaturelta löydät kattavasti erilaisia Eisbär-pipoja ja otsapantoja kaikissa vuodenajan trendikkäimmissä väreissä. Valikoima sisältää tupsullisia pipoja, tupsuttomia pipoja sekä erilaisin kuosein ja kirjailuin koristeltuja päähineitä, joista löydät varmasti itseäsi miellyttävän vaihtoehdon.

Ulkoillessa, urheillessa ja vapaa-aikaa viettäessä on tärkeää, että pää toimii, joten on hyvä suojata se kylmyydeltä. Vanhan ja tutkitun säännön mukaan jopa 40–50 prosenttia kehon lämmöstä karkaa suojaamattoman pään kautta, joten jos haluat pysyä lämpimänä, suojaa pääsi kunnolla. Pipo tai otsapanta on hyvä tapa suojata pää ja se auttaa pitämään esimerkiksi korvat lämpöisinä. Sinun ei kuitenkaan tarvitse miettiä ulkonäköäsi, sillä Eisbärin pipot edustavat uusimpia trendivärejä, joten ratsastat pakkaspäivänäkin tyylikkyyden aallonharjalla päähinettä pitäessäsi.

Addnaturen valikoimasta kattavasti ulkoiluun ja vapaa-aikaan

Eisbär tarjoaa erilaisia päähineitä erilaisiin käyttötarkoituksiin. Valikoimastamme löydät muidenkin tuotemerkkien pipoja ja päähineitä. Tutustu huolella tuotteisiin, tutki rauhassa verkkokauppaamme ja tee ostoksesi vaikka kotoasi käsin. Saat mahdollisuuden vertailla erilaisia tuotteita toisiinsa ennen lopullisen ostopäätöksen tekemistä. Tilaa jo tänään, niin pääset pian nauttimaan uusista tuotteista!


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.