Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Löydä uusi tyylisi upeista asuehdotuksistamme

Endura MT500

0 Tuotteet
search.category.products.soldout

Endura MT500 – vannoutuneiden pyöräilijöiden luoma brändi

Skotlantilainen Endura on innokkaiden pyöräilijöiden perustama brändi, jonka tuotanto on suunnattu vastaamaan vaativammankin pyöräilijän vaatimuksiin. Brändin nimi Endura on peräisin englannin kielen sanasta endurance, viitaten näin sen valmistamien tuotteiden kestävyyteen. Enduran tuotanto sisältää korkeasti teknisiä ja funktionaalisia varusteita ja vaatteita, jotka suurella toiminnallisuudellaan vievät pyöräilyn lajina aivan uusiin korkeuksiin. Enduran kehittämä MT500 on mallisto, joka on kehitetty sopimaan karuun maastoon ja kaikkein haastavimmille reiteille. Näissä tuotteissa on todella otettu huomioon niiden optimaalinen sopivuus lajin mukanaan tuomiin haasteisiin – myös kaikkein hankalimman oloisilla kinttupoluilla. Endura MT500 on sanalla sanoen mallisto, joka ei jätä maastossa viihtyvää fillaristia pulaan.

Haastaviin olosuhteisiin kehitetyt Endura MT500 -tuotteet palveluksessasi

Endura MT500 -malliston kovimpia timantteja ovat ehdottomasti pyöräilykypärät, jotka on viimeiseen yksityiskohtaansa asti hiottu täyttämään turvallisuuskriteerit, missä ikinä fillarillasi liikutkin. Nämä modernit, suorituskykyiset kypärät ovat omiaan tuomaan pisteen iin päälle lajin turvallisuuden sinetöinnissä. Näissä kypärissä lukuisat tekniset toiminnot suojaavat pyöräillessä päätä loukkaantumisilta, täyttäen vaativan Koroyd Safety Initiative (KSI) -turvallisuusstandardin.

Endura MT500 -reput on nekin kehitetty mahdollisimman mukavaa, kevyttä ja sujuvaa pyöräilykokemusta silmällä pitäen. Näistä repuista löytyy erilaisia käteviä toimintoja, kuten superkevyt rakenne, optimaaliset kiristysremmit, selkäsuoja sekä liitäntä juomajärjestelmälle. Muita Endura MT500 -sarjan tuotteita ovat muun muassa vedenkestävät takit, jotka ovat ympäristöä rakastavan valinta, sillä niiden valmistuksessa ei ole käytetty lainkaan PFC- eli perfluorattuja yhdisteitä. Sarjan suojaa tarjoavat housut puolestaan varjelevat pyöräilijää niin huonoilta säiltä kuin tieltä sinkoavilta kiviltäkin. Tutustu Addnaturen ajantasaiseen valikoimaan ja löydä omat Endura MT500 -apulaisesi täydentämään reittisi!

Laadukkaiden ulkoilu- ja urheiluvarusteiden toimittaja netissä

Sen lisäksi, että olemme koonneet valikoimiimme kaikkein parhaat tuotteet ulkoiluun ja urheiluun laatumerkeiltä, saat myös meiltä tilauksillesi jopa 30 päivän pituisen avokaupan. Tämä tarkoittaa sitä, että sinulla on kuukausi aikaa varmistua siitä, että meiltä hankkimasi varusteet vastaavat odotuksiasi. Jos näin ei jostain syystä kuitenkaan ole, tarjoamme lisäksi tuotteillesi myös maksuttoman palautuksen. Astu siis rohkeasti peremmälle nettikauppaamme ja antaudu laatumerkkien ja -tuotteiden vietäväksi!