paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

DISCOVERY WEEKEND | Lähde löytöretkelle huipputarjousten perään

EOE

22 Tuotetta
EOE

Eifel Outdoor Equipment

EOE on pieni ulkoiluyritys Länsi-Saksan Eifelistä. Kaikki sai alkunsa retkikeitinmallista, jonka he loivat ja siitä lähtien he ovat tehneet kovasti töitä kehittääkseen varusteita ulkoiluelämäntyyliin. Oli kyseessä keittimet, drybagit tai varaosat – EOE tekee luonnossa olosta helpompaa ja nautittavampaa.

Lajittele
 
Sivu 1 /
1

EOE – suositut retkikeittimet vaativaankin käyttöön

EOE eli Eifel Outdoor Equipment on saksalainen yritys, jonka juuret juotavat kauniin Eifel-vuoriston luokse. Tämä kuvankaunis luonto – ympäristön vuoret, metsät ja laaksot – toimivat innoittajina EOEn retkeilyvarusteiden suunnittelussa. Suunnitteluprosessin keskiössä on aina sinä, käyttäjä: tarvikkeiden tulee tehdä vaelluksista helpompia, nautittavampia sekä stressittömiä. Etsitpä sitten uutta keitintä tai varaosia helpottamaan retkeilyn ruokataukoja, laajasta valikoimastamme EOEn tuotteita saatat hyvinkin löytää juuri etsimäsi tarvikkeet – tietenkin edulliseen hintaan!

EOE-varusteet tekevät retkeilystä astetta nautinnollisempaa

EOEn suosion salaisuus on huolellinen testiprosessi, jonka avulla varmistetaan se, että markkinoille päätyvät vain toimivimmat tuotteet, jotka todella tuovat lisäarvoa retkeilijän varustukseen. EOEn tarina alkoi retkikeittimistä, ja myös nykyään erilaiset varusteet retkikeittiöön ovat heidän tunnetuimpia ja suosituimpia tuotteita. Valikoimasta löydät sekä perinteisiä kaasukeittimiä että näppäriä retkigrillejä, joilla käristät kätevästi sekä mukaan pakatut makkarat että vastapyydystetyt kalat. Kaasukeittimistä löydät monia innovatiivisia ratkaisuja, kuten sisäänrakennetun lämmönvaihtajan sekä tehokkaan tuulisuojan, joiden ansiosta keittimen polttoainetehokkuus on lähes omaa luokkaansa ja ruoka valmistuu nopeasti.

Retkikeittimien lisäksi valikoimastamme EOEnin tuotteita löydät muun muassa monenlaiset varaosat, drybagit, säilytysreput sekä keittiövarusteet, jotka tekevät retkeilystä astetta helpompaa. Kaikkia tuotteita yhdistää sama huolellinen testausprosessi sekä ensiluokkaiset materiaalit, joiden ansiosta EOE-tuotteet ovat kestäviä, luotettavia ja pitkäikäisiä. Kaikissa tarvikkeissa on tietenkin pyritty myös ottamaan huomioon optimaalinen koko sekä paino, jotta varusteet olisi helppo pakata mukaan pitkällekin reissulle, jolla rinkassa saattaa olla tila vähissä.

Meiltä löydät kaiken tarvittavan onnistuneisiin hetkiin luonnon helmassa

Me Addnaturella rakastamme retkeilyä ja kaikenlaista ulkoilua, minkä vuoksi olemme koonneet yhteen osoitteeseen kaiken, mitä saatat ulkoliikuntaan tarvita. Jos et EOEn valikoimasta löydä etsimiäsi varusteita, löydät verkkokauppamme runsaasta valikoimasta myös monet muut tunnetut merkit, kuten Trangia ja Primus . Retkikeittiöiden lisäksi löydät meiltä erilaiset vaatteet, jalkineet, teltat sekä paljon, paljon muita varusteita!


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.