paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Päivävaellukselle pakkassäähän - Kaikki tarvittava talven retkiin

Eureka!

0 Tuotetta
Hakemasi tuote ei valitettavasti ole tällä hetkellä saatavilla.
Myyntisuosikit

Eureka! auttaa sinua löytämään telttailun ilon

“Heureka!” on varmasti monille tuttu ilon huudahdus, joka liitetään usein nerokkaisiin keksintöihin tai ideoihin. Tästä juontaa myös amerikkalaisen Eureka!:n nimi – ilon purkauksesta, kun he lähtivät alun alkaen kehittämään fiksuja telttatuotteitaan. Eureka!:n tarina alkoi jo erityisen varhain, nimittäin vuonna 1895, ja reilussa vuosisadassa alalla onkin ehtinyt tapahtua paljon: suuria Eureka! telttoja nimittäin käytettiin muun muassa maailmansodissa ja ovatpa monet Eureka! teltat päätyneet jopa Mount Everestillekin asti. Kuitenkin muutama asia on pysynyt ajan saatossa täysin ennallaan: intohimo retkeilyä kohtaan ja palo tuoda markkinoille funktionaalisia ja kestäviä telttoja.

Telttoja pieniin ja suuriin tarpeisiin

Telttaa valittaessa on aina hyvä muistaa pysähtyä ensiksi miettimään, mikä sen yleisin käyttökohde tulee olemaan. Onko suuntana kenties Pohjois-Norjan Lofootit vai ehkäpä Etelä-Euroopan paahtava helle? Tai kenties teltta on tulossa käyttöön esimerkiksi kesämökin pihalle tuomaan lisää nukkumapaikkoja pihapiiriin. Eureka!:n valikoimasta löydät teltan jokaiseen tarpeeseen. Yhteistä kaikille tuotemerkin valmistamille malleille on niissä käytetyt kestävät materiaalit ja erinomaisen huolellinen tuotetestaus, jonka ansiosta voit nukkua näissä teltoissa yösi huoletta. Eureka!:lla keskitytään myös kehittämään jatkuvasti uusia, entistä parempia materiaaleja ja teknologioita, joiden avulla teltoista saadaan kestävämpiä ja helppokäyttöisempiä. Vaikka useimmat meistä eivät suunnittelekaan retkeä Everestille, ei meidän tarvitse kuitenkaan tyytyä yhtään sen huonompaan laatuun. Täältä löydät hyödyllistä lisätietoa teltan valintaan.

Addnaturen valikoimasta löytyy tämän laatubrändin valmistamina esimerkiksi vakaita ja vahvoja telttoja rankempiin olosuhteisiin, vaikkapa juurikin vuoren rinteille tai vaihtoehtoisesti hyisiin ja koleisiin talvipakkasiin. Näissä teltoissa erityistä huomiota on kiinnitetty myöskin niiden painoon – varsinkin pidemmillä matkoilla on pienikin painoero iso asia, sillä rinkan paino selässä voi vaikuttaa suuresti esimerkiksi vaellusvauhtiin. Eureka!:n valikoimasta löydät myös niin kutsuttuja leiritelttoja, jotka sopivat astetta tai kahta leppoisampaan telttailuun. Nämä mallit ovat monien perheiden suosiossa, sillä ne ovat helppoja ja nopeita pystyttää. Monipuolinen valikoima ja monikäyttöiset teltat ovatkin ehdottomasti yksi syy siihen, että Eureka!:n teltat ovat niin suuressa suosiossa ympäri maailman!

Kaikki ulkoilun huippumerkit näppärästi samassa osoitteessa

Saiko tuotteisiin tutustuminen sinutkin huutamaan "Eureka!"? Tuotteiden tilaaminen nettikaupastamme on helppoa, nopeaa ja turvallista, ja 100 päivän avokaupan ansiosta sinulla on runsaasti aikaa varmistua siitä, että tilaamasi tuotteet vastaavat sataprosenttisesti odotuksiasi. Lisäksi tarjoamme tietenkin ilmaiset palautukset. Ja muistathan, että verkkokauppamme ammattitaitoinen asiakaspalvelu voi auttaa sinua valitsemaan oikeat varusteet ja vastaa mielellään kaikenlaisiin kysymyksiin.

Onko sinulla kysyttävää?
Ota yhteyttä asiakaspalveluumme:
09-4270 4101
Ma – Pe
Klo 10 - 12 & 13 – 16
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.