paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Covid-19: Tavarantoimitukset toimivat normaalisti! - Siirry FAQ (UKK) osioomme

ExOfficio

1 Tuote
ExOfficio

ExOfficio – Mukavuus edellä!

Vuodesta 1987 amerikkalaisvaatemerkki on keskittynyt luomaan mukavuutta matkaajalle. ExOfficio on erikoistunut valmistamaan vaatteita, joissa on miellyttävä olla, pidempäänkin. Auringolta varjelevaa teknologiaa, hyönteisiltä suojaavaa käsittelyä, tämä merkki tekee kaikkensa, jotta sinun on eksoottisimmissakin olosuhteissa hyvä olla ja voit keskittyä kokemuksista nauttimiseen.

Lajittele
Sivu 1 /
1

ExOfficio – täydellinen yhdistelmä trendikkyyttä ja urheilullisuutta

30 vuoden kokemuksella kekseliäitä vaatteita valmistava ExOfficio on tuotemerkki, joka on todellinen vapaa-ajan pukeutumisen mestari. Merkin funktionaaliset vaatteet yhdistävät mukavan ja rennon tyylin juuri oikeaan määrään sporttisuutta, ja lopputuloksena on siten valikoima käytännöllisiä mutta samalla myös erinomaisen muodikkaita vaatteita, jotka sopivat loistavasti niin kaupunkikäyttöön, kesämökille kuin vaativaan metsäretkeilyynkin! Juuri monikäyttöisyytensä ansiosta ExOfficion vaatteet ovatkin erinomainen valinta sekä ekologiselta että taloudelliselta kannalta katsoen. Tämä Washingtonin Seattlessa perustettu firma on tyylinsä lisäksi tunnettu myös innovatiivisista materiaaleista, jotka tekevät aktiivisesta elämästä asteen helpompaa.

Laaja valikoima uskomattoman mukavia vaatteita

ExOfficio haluaa kannustaa meitä kaikkia matkustamaan ja tutkimaan ympäristöämme, ja sen valmistamat vaatteet ovatkin täynnä pieniä keksintöjä, jotka tekevät niistä erinomaisen valinnan joko reissun päälle tai muuten vain aktiiviseen elämään suunnatessa. Monet näissä tuotteissa käytetyistä kankaista ovat esimerkiksi rypistymättömiä, joten ne näyttävät siisteiltä, vaikka sitten joutuisitkin kaivamaan ne reppusi pohjalta käyttöön. Monet mallit on myös käsitelty kestämään vettä ja ötököitä sekä vastustamaan auringon haalistavaa voimaa – miten loistava yhdistelmä esimerkiksi mökille! ExOfficiolla on myös monia muita patentoituja keksintöjä, kuten rikkoutumattomat napit kovaankin käyttöön sekä dri-release® ja Freshguard® -nimiset teknologiat, joiden ansiosta olosi pysyy freesinä myös pitkien tai erittäin aktiivisten päivien aikana.

Ei ole olemassa mitään jännittävämpää, kuin toistaiseksi tuntemattomat kohteet ja kokemukset. Vaatteidesi toimivuus tai kestävyys ei kuitenkaan pitäisi olla yksi näistä tuntemattomista – ja ExOfficion varusteilla sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että varustepuoli pettää, vaan voit keskittyä täysillä nauttimaan uusista elämyksistä.

Varusteet vapaa-aikaan ja aktiiviseen elämään

Iskeekö ExOfficion rento tyyli? Suosikkituotteidesi tilaaminen Addnaturelta on helppoa, nopeaa ja turvallista. 100 päivän avokaupan ansiosta sinulla on yli kolme kuukautta aikaa varmistua siitä, että olet tyytyväinen valitsemiisi tuotteisiin. Turha siis jäädä jahkailemaan – uudet seikkailut kutsuvat, ja tarvittavat varusteet voivat olla kotiovellasi pikemmin kuin uskotkaan!


TARVITSETKO APUA?
Suljettu puhelinpalvelu
Lisätietoja
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.