paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Talviurheilutarjouksia - Toiminnantäyteiseen talveen

Falke

167 Tuotetta
Falke

Falke -urheilualusvaatteet ja asusteet

Saksalainen Falke tunnetaan suunnittelemistaan korkealaatuisista ja ergonomisista urheiluasusteistaan ja -alusvaatteistaan, jotka mukavuutensa lisäksi ovat myös erittäin tyylikkäitä. rnFalke-tuotevalikoima sisältää myös teknisiä urheiluvaatteita, jotka sopivat erinomaisesti vaativaan kuntoharjoitteluun hengittäen ja tarjoten tukea silloin, kun sitä tarvitaan.

Lajittele
 
Sivu 1 /
3

Falke -innovatiiviset urheiluvaatteet kaikille

Addnaturelta löytyy paljon tuotteita merkiltä Falke Falke on saksalainen vuonna 1895 perustettu tuotemerkki, jonka käynnisti Franz Falke-Rohen tarkoituksenaan perustaa kutomo, jossa valmistettaisiin erilaisia sukkia. Falken sukilla oli kysyntää, sillä nämä sukat olivat ensiluokkaisia laadultaan ja toiminnaltaan, ja ne istuivat jalkaan erinomaisesti. Sukkien suuri suosio vaikutti yrityksen kasvuun ja sen laajentumiseen tämän hetkiseen tilaansa.
Falke on tänään yksi tunnetuimmista ergonomisten ja toiminnallisten urheiluvaatteiden valmistajista, joka jatkaa samaa periaatetta tuotesuunnittelussa ja eri tuotteiden valmistuksessa, kuin se on tehnyt jo 1800-luvulta lähtien, eli tinkimätön korkea laatu ja ehdoton mukavuus.

Falke yhdistää toiminnallisuuden ja ergonomian

Falke on edelleen tunnettu upeista urheilusukistaan, jotka ovat taianomaisen mukavat käytössä, mutta vuosikymmenien muutosten ja myös menestyksen myötä Falke on laajentanut tuotevalikoimaansa tuntuvasti. Falke on keskittynyt tuotekehittelyssään suunnittelemaan ergonomisia urheiluun sopivia vaatteita, alusvaatteita ja sukkia, jotka omalta osaltaan tukevat ja myötäilevät urheilusuorituksen aikana. Lisäksi Falken suunnittelemat tuotteet sisältävät erilaisia innovaatioita, kuten hengittävyys, joustavuus ja lämmöneristys. Tuotemerkin tekniset vaatteet suojaavat jopa loukkaantumisilta, mikä on jatkuvan tuotekehittelyn ehdottomia huippukohtia.

Falke suunnittelee ja valmistaa monipuolisia urheiluvaatteita käytettäväksi useissa eri lajeissa, kuten esimerkiksi pyöräilyssä, juoksussa, retkeilyssä, tenniksessä ja laskettelussa. Käyttömahdollisuuksia on useita, sillä ne mukautuvat upeasti kehon liikkeisiin ja mahdollistavat näin vapaan liikkumisen lajissa kuin lajissa. Urheilun lisäksi Falken tuotteet sopivat loistavasti myös arkikäyttöön, sillä ne lämmittävät, hengittävät ja tukevat mukavasti.

Falke – asianmukaista pukeutumista

Falke on jatkuvasti tuotesuunnittelussaan pyrkinyt saamaan aikaan mahdollisimman mukavia vaatteita käytettäväksi eri urheilulajeissa ympäri vuoden. Falken vaatteet sopivat vaativallekin urheilijalle, sillä tuotteiden korkea laatu ja erinomainen istuvuus takaavat täydellisen toiminnallisuuden myös haastavissa olosuhteissa. Tämä tuotemerkki on juuri sinulle suunniteltu, jos odotat ehdotonta ja häiriötöntä käyttömukavuutta ja toimivuutta joka tilanteessa. Addnature.fi tarjoaa sinulle Falken tunnettuja luomuksia, kuten esimerkiksi:
  • Sukat
  • Topit
  • Alusvaatteet

Löydä urheiluvaatteesi Falkelta

Falke tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuisia urheiluun ihanteellisesti sopivia vaatteita, alusvaatteita ja sukkia, jotka hengittävät ja tukevat mukavasti urheilusuorituksen aikana. Tuotemerkki on suunnitellut valikoiman erittäin monipuoliseksi sekä väreiltään kuin myös toiminnallisuudeltaan, sillä valikoimasta löytyy tuotteita, jotka sopivat täydellisesti käytettäväksi kylminä vuodenaikoina ja tuotteita, jotka pitävät kehon kuivana ja viileänä vuoden helteisinä kuukausina. Falke-urheiluvaatteet tukevat tarvittaessa ja myötäilevät joustavasti silloin, kun sitä tarvitaan. Urheilijan keho pysyy tuotemerkin vaatteissa miellyttävän viileänä, mikä tuo lisää itsevarmuutta ja näin antaa kaikki edellytykset täydelliselle urheilusuoritukselle.

Falken tarkka tuotesuunnittelu

Falken tunnetun sukkamalliston tuotteet ovat ihanteellisia eri urheilulajeihin, kuten esimerkiksi pyöräilyyn ja juoksuun. Tuotemerkin sukat ovat innovatiivisia ja tarjoavat parhaan mahdollisen tuen nilkalle, jalkapöydälle ja varpaille, mikä on erittäin tärkeää esimerkiksi pyöräillessä, juostessa tai tenniksen peluussa. Lisäksi sukat ovat mallista riippuen joko erittäin lämpimiä tai todella hengittäviä pitäen jalat mukavan kuivina ja viileinä. Falke -urheilutopit istuvat erinomaisesti naisen yllä, ja tarjoavat täydellisen tuen urheillessa. Myös tuotemerkin naisten ja miesten aluspaidoilla on samat ominaisuudet ja vaikutus, mikä sopii erinomaisesti urheiluvaatteiden alle. Nauti Falken tyylikkäistä ja toiminnallisista urheiluvaatteista hankkimalla ne osoitteesta Addnature.fi.


TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla. Avoinna ma-pe klo 11-17
09 427 04 102
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.