Friluftsmat Sticky Chocolate Cake on valmis sekoitus, jolla voi valmistaa mutakakun vaelluksella.
Valmistus: Sekoita veden kanssa ja paista matalalla lämmöllä kannen alla paistinpannussa. Valmistusaika on noin 5-10 minuuttia riippuen siitä, kuinka tahmeaksi haluat kakun.
Ainesosat: Jalostamaton ruokosokeri, VEHNÄJAUHO, kaakaojauhe, täysmunajauhe (KANANMUNA), kermajauhe (MAITO), vaniljasokeri.
Paino: 200 grammaa.
Ravintoarvot per 100 g:
- Energia: 1749,6/414,5KJ/Kcal
- Rasva: 8,51g, josta tyydyttynyttä: 3,39g
- Hiilihydraatit: 74,25g, josta sokereita: 56,55g
- Proteiini: 8,76g
- Suola: 0,15g
Säilytä huoneenlämmössä 15-22 astetta. Säilytys jääkaapissa tai pakastimessa pidentää säilyvyyttä ja vähentää ruokahävikkiä.