Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Nauttikaa yhdessä luontoäidin ihmeistä
Five Seasons - Kaikkeen varautunut
Hiihtoon, outdooriin ja golfiin keskittyvä Göteborgilainen merkki perustettiin 1982. Tuulisella ja sateisella Ruotsin länsirannikolle sijoittuva yritys haluaa jakaa mahdollisimman monille hyvänlaatuisia ja funktionaalisia tuotteita edulliseen hintaan, pitäen lämpimänä kaikissa säissä.

Five Seasons

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Sukupuoli

Koko

  • XL

Värit

  • ruskea

Hinta

Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Five Seasons Tage Takki Miehet, ruskea
Five Seasons Tage Takki Miehet, ruskea ruskea
Five Seasons
Tage Takki Miehet, ruskea
€ 139,95 € 67,95
  • Versiot: EU 54
- 51 %

Five Seasons – vaatteet, joiden historia on vertaansa vailla

Kattava valikoima Five Seasons -vaatteita netistä Five Seasonsin historia juontaa juurensa aina vuoteen 1888 ja Per Perssonin Malungissa, Ruotsissa perustamaan nahkatuotemerkkiin nimeltä S.P.Persson. Perssonin pojanpojanpojan poika Gunnar Johansson perusti Five Seasonsin Göteborgissa, Ruotsin länsirannikolla vuonna 1982. Gunnar oli syntynyt ja kasvanut alueella, jossa meri yhdistyy maahan ja kesä talveen. Tuolla alueella tarvitsee pysyä lämpimänä ja kuivana, sateesta ja tuulesta huolimatta. Hänen visionsa oli, että yrityksestä tulee Euroopan johtava hiihto- ja lasketteluvaatteiden toimittaja, joka tarjoaa todella korkealaatuisia ja hyvin arvonsa pitäviä vaatteita. Five Seasons oli yksi ensimmäisistä yrityksistä, joka valmistutti vaatteensa Aasiassa säilyttäen silti niissä edelleen korkean laadukkuutensa.

Tänä päivänä Five Seasons jatkaa valitsemallaan tiellä ja yritystä johtaa jo seuraava sukupolvi. Gunnarin visio on edelleen kirkkaana mielessä, sitä on vain päivitetty brändin tuotannossa hieman nykyaikaisemmaksi. Five Seasons -vaatteissa on markkinoiden paras design, joka kohtaa laadun ja toimivuuden järkevällä hinnalla, sillä brändin mukaan hyvin suunnitellun tuotteen ei tarvitse kuitenkaan olla hinnaltaan arvokkaampi.

Five Seasons -takit ja housut pitävät olon lämpimänä ja kuivana

Talven kylmyydessä sopiva pukeutuminen on kaiken a ja o. Ei ole huonoja säitä on vain huonoa pukeutumista, kuten sanontakin kertoo. Brändin valmistamat ikoniset tuotteet, kuten Five Seasons takki tai Five Seasons housut, ovat säilyttäneet paikkansa ulkoilua tai talvilajeja harrastavien vaatekaapeissa. Niiden laadukkaat materiaalit ja hyvä vedenpitävyys ovat olleet alusta alkaen aktiivisesti ulkona liikkuvien mieleen. Five Seasons untuvatakki pitää sinut lämpimänä kelistä riippumatta, ja sitä löytyy sekä naisille että miehille. Tutustu myös merkin muihin talvitakkeihin meillä Addnaturella.

Millä nimellä sinä kutsut sitä aikaa, joka jää töistä pääsemisen ja sinne takaisin kulkemisen väliin? Vapaa-aika vaiko kenties oma aika? Five Seasonsilla tätä aikaa kutsutaan viidenneksi vuodenajaksi, koska juuri silloin tuotteet pääsevät oikeuksiinsa. Huolimatta sääolosuhteista sinun olisi hyvä ottaa kaikki vuodenajat huomioon, myös se viides vuodenaika. Five Seasonsin -tuotteiden avulla pysyt kuivana ja lämpöisenä, kelistä viis. Sen lisäksi että tuotteet ovat käytännöllisiä, ne ovat myös siistin näköisiä, joten sinun ei tarvitse tinkiä ulkonäöstäsi, vaikka oletkin pukeutunut kulloistenkin olosuhteiden mukaisesti. Five Seasonsin vaatteita suunnitellessa on otettu huomioon, että keliin soveltuvan pukeutumisen ei tarvitse olla suinkaan tylsää.

Oikeat varusteet jokaiseen keliin Addnaturelta

Satoi tai paistoi, oli kylmä tai kuuma, Addnaturen verkkokaupasta saat keliin kuin keliin sopivat vaatteet – kuten Five Seasons naisten takki tai miesten takki. Kaiken tarvitsemasi lisäksi haluamme tarjota ensiluokkaista asiakaspalvelua, ja sen ansiosta saatkin meiltä tilauksillesi 30 päivän avokaupan – sinulla on siis kuukausi aikaa varmistua siitä, että ostamasi varusteet vastaavat odotuksiasi. Ja jos näin ei jostain syystä ole, tarjoamme myös maksuttomat palautukset.