Pyöräkauppa netissä
-15% Fjällrävenin varusteista* | Alennuskoodi: FJALLRAVEN15

Fjällräven Abisko Teltat

17 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Sukupuoli

Valmistaja

Tuoteperhe

  • Fjällräven Abisko 17

Värit

  • beige
  • vihreä
  • sininen
  • oliivi

Hinta

Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Fjällräven Abisko View 2 Tent, oliivi oliivi
Fjällräven
Abisko View 2 Tent, oliivi
€ 739,95
ilmainen toimitus
Fjällräven Abisko View 2 Tent, oliivi
Fjällräven Abisko Lite 1 Tent, beige beige
Fjällräven
Abisko Lite 1 Tent, beige
€ 539,95
ilmainen toimitus
Fjällräven Abisko Lite 1 Tent, beige
Fjällräven Abisko Lite 2 Tent, oliivi oliivi
Fjällräven
Abisko Lite 2 Tent, oliivi
€ 639,95
ilmainen toimitus
Fjällräven Abisko Lite 2 Tent, oliivi
Fjällräven Abisko Endurance 2 Tent, beige beige
Fjällräven
Abisko Endurance 2 Tent, beige
€ 889,95
ilmainen toimitus
Fjällräven Abisko Endurance 2 Tent, beige
Fjällräven Abisko Endurance 3 Tent, beige beige
Fjällräven
Abisko Endurance 3 Tent, beige
€ 989,95
ilmainen toimitus
Fjällräven Abisko Endurance 3 Tent, beige
Fjällräven Abisko Lite 1 Tent, oliivi oliivi
Fjällräven
Abisko Lite 1 Tent, oliivi
€ 539,95
ilmainen toimitus
Fjällräven Abisko Lite 1 Tent, oliivi
Fjällräven Abisko Endurance 2 Tent, oliivi oliivi
Fjällräven
Abisko Endurance 2 Tent, oliivi
€ 889,95
ilmainen toimitus
Fjällräven Abisko Endurance 2 Tent, oliivi
Fjällräven Abisko Dome 2 Tent, beige beige
Fjällräven
Abisko Dome 2 Tent, beige
€ 889,95
ilmainen toimitus
Fjällräven Abisko Dome 2 Tent, beige
Fjällräven Abisko Endurance 4 Tent, oliivi oliivi
Fjällräven
Abisko Endurance 4 Tent, oliivi
€ 1.299,00
ilmainen toimitus
Fjällräven Abisko Endurance 4 Tent, oliivi
Fjällräven Abisko Dome 2 Tent, vihreä vihreä
Fjällräven
Abisko Dome 2 Tent, vihreä
€ 889,95
ilmainen toimitus
Fjällräven Abisko Dome 2 Tent, vihreä

Fjällrävenin varusteilla ulkoilu onnistuu

Fjällräven on tuotemerkki ja yritys, joka on perustettu Ruotsissa vuonna 1960. Yrityksen perustajan Åke Nordinin omat mielenkiinnon kohteet olivat luonnossa liikkumisessa, ja hän halusi jakaa sieltä ammentamaansa tietotaitoa muillekin. Hänen kunnianhimoinen visionsa oli tehdä luonnosta saavutettavampi meille kaikille. Fjällrävenin tuotemerkki on kasvanut kuluneen 60 vuoden aikana mittavasti ja nykyisellään yritys onkin yksi tunnetuimmista ulkoilu- ja retkeilyvaatteiden ja -varusteiden valmistajista maailmassa. Yritys valmistaa tuotteensa ympäristövastuullisesti kestävällä tavalla, jolloin luontoa ei unohdeta missään tuotantoprosessin tai materiaalivalintojen vaiheessa. Yrityksen perustajan Åke Nordinin omatekoinen puukehikkoinen rinkka toimi sytytyslankana koko yrityksen perustamiseen ja ensimmäinen oikea myyntituote oli vastaavasti alumiinikehikkoinen rinkka. Yrityksen tuotevalikoimaa laajennettiin merkittävästi 1960- ja 1970-luvuilla, jolloin Fjällrävenin tuoteperheeseen lisättiin telttoja, makuupusseja ja ulkoiluvaatteita. Åke Nordin oli sitä mieltä, että kaikkeen oli aina keino ja ratkaisu ja Fjällrävenin tuotteet onkin kehitetty kestämään vaihtelevissa olosuhteissa, jotta sinä voisit olla lähellä luontoa ja pärjätä luonnossa vallitsevien olosuhteiden kanssa. Alumiinirunkoisesta rinkasta on matkaa telttojen valmistukseen, mutta sama tinkimätön laatu ja käytännöllisyyden tavoittelu on pitänyt Fjällrävenin teltatkin markkinoilla jo yli 50 vuotta. Addnaturella on muiden Fjällräven-tuotteiden lisäksi valikoimassaan runsaasti erilaisia Fjällrävenin telttoja, kuten tunnetun Abisko- ja Abisko 2 -tuoteperheen mallit. Tutustu rauhassa koko telttavalikoimamme, jolloin pääset parhaiten ajan tasalle tuotteiden saatavuudesta ja valikoimasta.

Fjällräven Abisko -teltassa nukut yösi hyvin

Oikeanlaisen teltan valinta on kiinni muutamasta muuttujasta, joita käytännössä ovat teltassa yöpyjien lukumäärä ja suunnittelemasi reissun ajankohta. Kannattaa myös miettiä teltan hankinta niin, että se palvelee tuleviakin reissuja. Ensimmäisenä kannattaa puntaroida, riittääkö sinulle kolmen vuodenajan teltta, vai tarvitseeko teltassasi olla tunneli, jotta voit käyttää sitä talvella. Oikeanlaisen teltan valinta kuitenkin maksaa itsensä pitkässä juoksussa takaisin, sillä oikeilla ominaisuuksilla varustettua telttaa voit käyttää aika lailla koska tahansa ja missä tahansa. Fjällrävenin Abisko-sarjan telttoja löytyy Addnaturen valikoimasta runsaasti eri kokoja, joten kun tiedät, kuinka monta retkeilijää telttaasi aiot mahduttaa, voit siirtyä valitsemaan itsellesi passeleinta mallia. Abisko Lite 1 -teltta on monipuolinen, kevyt, kompakti ja kovemmassakin tuulessa vakaa tunneliteltta, jonka ilma vaihtuu erinomaisesti. Teltta on sooloteltaksi todella tilava ja sinne mahtuu hyvin istumaan. Tätä telttaa voit käyttää ympäri vuoden ja se on kooltaan ja painoltaan riittävän kevyt ja pieni, jotta saat kannettua sen vaivatta mukanasi.

Fjällräven Abisko View Vihreä Kahden Hengen Teltta

Seuraavaksi isompaa kokoa edustava Fjällrävenin Abisko View 2 on kevyehkö itsestäänseisova teltta, jossa ilma vaihtuu erinomaisesti ja sen kaksi absidia voidaan avata kokonaan, jotta voit ihailla maisemia. Abisko View 2 on kahden hengen kolmen vuodenajan teltta, joka voidaan avata kokonaan. Se on vakaa, ristikkäin kahdella kaarella pystytettävä teltta, jonka korkea katto tekee telttailusta todella helppoa ja miellyttävää. Abisko View 2 -mallissa sisempi teltta ja ulkoteltta on kiinnitetty toisiinsa ja koko komeus on tuettu kahdella ristikkäisellä telttakaarella, mikä tekee tästä teltasta itsestäänseisovan. Absidit on tuettu myrskynaruilla ja telttakiiloilla. Teltan sisäteltassa on vaatenaru sekä kuusi isoa verkkotaskua, joissa saat säilytettyä tarvittavat varusteet.

Fjällräven Abisko-malliston isoimmissa teltoissa, kuten Dome 3- ja Endurance 4 -malleissa, on vielä enemmän tilaa, joten jos telttaan tulee mahtua 3 tai 4 majoittujaa, katse kannattaa kiinnittää niihin. Koko Fjällrävenin Abisko-mallistoon pääset tutustumaan suoraan Addnaturen verkkokaupassa, jossa voit vertailla telttojen kokoja ja ominaisuuksia näppärästi.

Teltat ja muut tarvikkeet saat näppärästi Addnaturen verkkokaupasta

Kun löydät tarkoitukseesi parhaiten sopivan teltan, kannattaa miettiä mitä muuta tulet retkilläsi tarvitsemaan. Addnaturen valikoimasta löydät erilaisiin sääolosuhteisiin ja maastoihin soveltuvat vaatteet, kuten aluskerrastot, välikerrokset ja kuorikerrokset sekä erilaiset jalkineet. Äläkä unohda ruokahuoltoa, sillä jos olet lähdössä teltan kanssa liikenteeseen, tarvitset varmasti ruokailuvälineet ja ruoanlaittovälineet, jotta voit tehdä itsellesi evästä, kun nälkä iskee. Muista myös makuualusta ja makuupussi, sillä pelkissä alushousuissa saattaa tulla teltassa kylmä ja maaperäkin saattaa olla hieman epämiellyttävä. Lisäksi voit tutustua Addnaturen retkivarustevalikoimaan, sillä telttoihin löytyy runsaasti erilaisia valaisimia ja muita tarvikkeita, jotka saat kätevästi samalla toimituksella kotiisi, jos päädyt teltan tilaamaan. Muistathan, että yli 99 euron arvoisille pienpakettitoimituksille tarjoamme ilmaiset toimituskulut. Meillä on lisäksi 30 päivän ilmainen palautusoikeus, joten jos tilauksessasi on jotain, joka ei soveltunutkaan käyttöösi, voit aina palauttaa tuotteet.