Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Varusteet talven seikkailuihin

Fjällräven Bergtagen

3 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Sukupuoli

  • Miehet 3
  • Naiset 3

Värit

  • oranssi
  • sininen

Hinta

Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Fjällräven Bergtagen 30 Reppu, sininen
Fjällräven Bergtagen 30 Reppu, sininen sininen
Fjällräven
Bergtagen 30 Reppu, sininen
€ 179,95
ilmainen toimitus
Fjällräven Bergtagen 30 Reppu, oranssi
Fjällräven Bergtagen 30 Reppu, oranssi oranssi
Fjällräven
Bergtagen 30 Reppu, oranssi
OVH € 179,95 € 159,95
ilmainen toimitus
- 11 %
Fjällräven Bergtagen 38 Selkäreppu, oranssi
Fjällräven Bergtagen 38 Selkäreppu, oranssi oranssi
Fjällräven
Bergtagen 38 Selkäreppu, oranssi
€ 259,95
ilmainen toimitus
  • Versiot: S/M

Fjällräven – rakkaudella Ruotsista

Fjällräven on retkeilyvaatteita, -varusteita ja -asusteita valmistava ruotsalainen yritys, jonka juuret ovat Örnsköldvikissä, paikassa, josta löytyy vuoria, metsää ja merta. Fjällräven on valmistanut tuotteita retkeilyyn ja ulkoiluun jo vuodesta 1960, jolloin yrityksen perustaja Åke Nordin alkoi valmistaa rinkkoja, joissa oli alumiinikehikko. Loppu onkin, sanonnan mukaisesti, historiaa.

Fjällräven Bergtagen – vuorten viemää

Bergtagen on ruotsia ja tarkoittaa vuorten viemää. Siitä kumpuaa myös Fjällrävenin ympärivuotiseen pukeutumiseen soveltuvan mountaineering-malliston nimi. Se on kerroksellisuuteen perustuva järjestelmä pukeutumiseen, joka tarjoaa luotettavuutta ja monipuolisuutta. Sen ensimmäinen tuote oli Greenland Jacket -takki, joka uudistuksen myötä taittuu muotoon Greenland updated. Addnaturen kattavassa vaatevalikoimassa Fjällrävenin Bergtagen-mallistosta löytyy jo vaatteita ja ajantasaisimman saatavuustilanteen saat aina suoraan verkkosivuiltamme.

Fjällräven Bergtagen 38 Selkäreppu Kerrospukeutuminen koostuu aluskerroksesta, välikerroksesta ja kuorikerroksesta. Aluskerros tulee ihoa vasten ja on pehmeä, lämmin ja valmistettu erilaisista merinovillan sekoituksista. Eristäväksi kerrokseksi suositaan tilanteen vaatima määrä lämpöä ja Fjällrävenin tuotteiden pertex-kuoret on valmistettu 100 % kierrätetystä polyesteristä. Välikerrosvaatteet ovat puolestaan kestäviä, joustavia ja hengittäviä. Siihen kuuluvat materiaalit on valmistettu G-300 Lite Eco -materiaalista ja niissä on teipatut saumat, jotka tarjoavat optimaalisen liikkuvuuden. Kulumiselle alttiit kohdat, kuten polvet ja kyynärpäät, on vahvistettu Corylonilla, jota on käytetty myös välikerrosvaatteiden lahkeensuissa ja alaselässä. Kuorivaatekerros eli Shell Layer suojaa kovalta tuulelta ja sateiselta keliltä. Sekä takit että housut on valmistettu Fjällrävenin omasta Eco-shell-materiaalista, joka on PFC-vapaa. Voit siis luottaa siihen, että pysyt kuivana ja lämpöisenä. Kuorikerroksen tarkkaan suunnitellut leikkaukset sekä rajoittamaton liikkuvuus varmistavat osaltaan sen toimivan käyttötarkoituksensa mukaisesti.

Tuotteet kerrospukeutumiseen löydät Addnaturelta

Addnaturen runsaasta valikoimasta löydät Fjällrävenin Bergtagen-tuotteiden lisäksi paljon muita vaatteita ja asusteita kerrospukeutumiseen. Muista myös tutustua muuhun valikoimaan ja täydennä ostoksesi samalla kertaa. Meillä ostosten tekeminen käy näppärästi, sillä keräät vain tuotteet koriin ja teet tilauksen samalla kertaa. Täytät vain tilaus- ja toimitustietosi ja laitat tilauksen eteenpäin. Jos jokin asia ostoprosessissa tai tuotteissa mietityttää, voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme, joka palvelee sinua mielellään. Muista myös 30 päivän ilmainen palautusoikeutemme, joten voit tehdä ostoksesi turvallisin mielin.