Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Jopa 70% alennus1

Fjällräven Kiruna Family

2 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Sukupuoli

  • Naiset 2
  • Miehet 1

Koko

  • M

Värit

  • violetti
  • sininen

Hinta

Asiakaspalaute

  • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Fjällräven Kiruna Pehmustettu Parka Naiset, violetti
Fjällräven Kiruna Pehmustettu Parka Naiset, violetti violetti
Fjällräven
Kiruna Pehmustettu Parka Naiset, violetti
OVH € 369,95 € 261,95
ilmainen toimitus
  • Versiot: M
- 29 %
Fjällräven Kiruna Päähine, sininen
Fjällräven Kiruna Päähine, sininen sininen
Fjällräven
Kiruna Päähine, sininen
€ 54,95
  • Versiot: SM

Fjällräven Kiruna -sarjan avulla pukeudut lämpimästi

Fjällräven on vuonna 1960 Ruotsin Örnsköldvikissä perustettu yritys, joka valmistaa erilaisia vaatteita ja varusteita retkeilyyn ja vaellukseen. Yrityksen perustaja Åke Nordin vietti paljon vapaa-aikaansa luonnossa retkeillen ja reppu selässä patikoiden. Jo 14-vuotiaana hän sai ajatuksen kantamansa repun keventämisestä apurungon avulla ja 10 vuotta myöhemmin hän perusti yrityksen, jonka ensimmäinen tuote oli alumiinirungolla varustettu reppu. Tuota samaa liikkumisen iloa Åke halusi Fjällrävenin välittävän ja sitä yritys on tehnytkin menestyksekkäästi yli 60 vuoden ajan. Fjällrävenin tuotteet valmistetaan luonnonmukaisilla tavoilla ja ympäristöystävällisistä materiaaleista, jotta luonnon kunnioitus säilyy myös tuotannossa. Näihin arvoihin ja periaatteisiin nojaa myös Fjällräven Kiruna -sarja, jonka tuotteita löydät kattavasti Addnaturen valikoimista. Meiltä löydät myös runsaasti muita Fjällrävenin tuotteita ja parhaiten tutustut niihin suoraan verkkokaupassamme. Fjällrävenin Kiruna-sarja on tehty talvikäyttöön ja koko sarja on perustettu parkatakkien ympärille, joten jos haluat pukeutua todella lämpimästi, valintasi on Fjällräven Kiruna.

Fjällräven Kiruna Naisten Tumma Parkatakki

Fjällräven Kiruna -ulkoilutakkivalikoima kattavasti esillä

Addnaturella pääset tutustumaan Fjällräven Kiruna -sarjan tuotteisiin ja vertaamaan niitä sekä Fjällrävenin että muiden valmistajien tuotteisiin. Fjällräven Kiruna -sarjan takki esimerkiksi on monenlaiseen käyttöön valmistettu arkitakki, jonka avulla pärjäät vuoden kylmimpien kuukausien yli. Se on valmistettu Fjällrävenin omasta G-1000-kankaasta ja sen vuori on valmistettu joustavasta, kierrätetystä polyamidista. Takissa on lisäksi kevyt toppaus, joka on synteettistä G-Loft Supreme -vanua, joka on kuin untuvaa, mutta eristää myös kosteana. Samaa takkia on saatavilla sekä miesten että naisten versiona ja parhaan ja ajantasaisimman saatavuuden löydät suoraan verkkokaupastamme.

Fjällräven Kiruna -sarja pitää sisällään myös parkatakkeja, joiden ympärille sarja on rakentunut. Nämä Kiruna-parkatakit ovat kevyesti topattuja takkeja arkikäyttöön. Takkien huppu on kiinteä ja säädettävissä. Myös parkatakkien materiaali on Fjällrävenin G-1000 Original, joka hylkii tuulta ja vettä. Vuori on tehty kierrätetystä polyamidista valmistetusta G-Loft Supreme -keinokuidusta, joka tarjoaa hyvän lämmöneristyksen myös märkänä tai kosteana. Takki soveltuu hyvin jokapäiväiseen käyttöön, kun käsillä on vuoden kylmimmät kuukaudet. Voit käyttää takkia myös metsässä tai luonnossa liikkuessasi, sillä sen pinta kestää myös oksien ja risujen raapimista. Tämä ja monta vastaavaa Fjällräven Kiruna -tuoteperheen takkia sekä hattuja löydät Addnaturen kattavasta valikoimasta.

Addnature on retkeilijän verkkokauppa

Addnaturella on valikoimissaan runsaasti Fjällrävenin tuotteita, mukaan lukien Fjällräven Kiruna -sarja. Meiltä löydät myös runsaasti muiden valmistajien tuotteita, minkä ansiosta pääset kätevästi vertaamaan tuotteiden ominaisuuksia keskenään. Meiltä löydät ulkoiluvaatteiden lisäksi myös runsaasti retkeily- ja vaellusvaatteita ja -varusteita, joten kannattaakin käyttää ostoksilla reilusti aikaa ja tutustua tuotteisiimme. Meiltä saat aktiiviseen elämäntyyliin kaiken tarvitsemasi vaatteiden ja jalkineiden lisäksi. Meillä voit tehdä ostoksia myös turvallisin mielin, sillä tarjoamme ostoksillesi 30 päivän veloituksettoman palautusoikeuden.