Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta

Fjällräven Räven

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Fjällräven Räven – kettumaisen ovelaa toimivuutta tarjoava reppusarja Ruotsista

Fjällräven on Ruotsin Örnsköldsvikissä jo vuonna 1960 perustettu tuotemerkki, joka tunnetaan vahvasti kauttaaltaan läpi Pohjoismaiden. Brändin tavoitteena on tehdä luonnossa ja erämaassa liikkumisesta astetta toimivampaa. Kaikki Fjällrävenin valmistamat tuotteet tunnetaan niiden korkealle hiotusta kestävyydestä, tinkimättömästä mukavuudesta sekä äärettömän nerokkaista ratkaisuista. Kaikki lähti aikanaan Fjällrävenillä liikkeelle sen kehittämästä alumiinikehikolla varustetusta repusta, joka valloitti senaikaiset markkinat tuomalla tullessaan selkää hellivän, kevyen kantoratkaisun. Reppu nimittäin suunniteltiin jakamaan koko repun paino selän alueelle entistä tasaisemmin, suurenmoista keveyttä noudattaen. Legenda oli syntynyt, ja samalla tiellä Fjällräven on edelleen – korkealaatuisia reppuja kehittämässä ja valmistamassa. Yksi brändin tunnetuista ja arvostetuista reppuasarjoista on Fjällräven Räven – kettumaisen nerokas kantovälineiden sarja.

Reppujen aatelia – laadukkaat Fjällräven Räven -reput

Fjällräven Räven on pidemmälle kehitetty, modernin pelkistetyn ilmeen omaava reppusarja ja uudelleenmuokkaus Fjällrävenin tunnetusta ketturepusta. Sopusointuisan ilmeen alla piilee kuitenkin järkeviä ratkaisuja, jotka yhdessä muodostavat erittäin toimivan kokonaisuuden. Ensinnäkin Räven-reput valmistetaan erityisen kestävästä G-300 HeavyDuty Eco -materiaalista, minkä lisäksi niiden pinta viimeistellään Greenland Wax -vahalla, joka selättää aivan kaikki mahdolliset sääolosuhteet veden ja tuulen hylkivyydellään. Lisäksi Räven-sarjaan kuuluvat reput pitävät sisällään vetoketjullisen turvataskun sekä aidolla nahalla päällystetyn kantokahvan. Suurinta mukavuutta tarjoavat selkäpehmusteet ja viilekkeet on suunniteltu siten, että tämän sarjan reppu selässään jaksaa kulkea päivät pääksytysten. Nämä reput ovat myös fluorihiilivapaita, joten Fjällräven Räven on todella hankinta, josta ympäristö kiittää.

Kurkista Addnaturen nettikaupan valikoimaan ja ihastu tyyliä ja modernia muotoilua uhkuviin reppuihin, jotka ovat ilo niin silmälle kuin selällekin. Osuipa oma reppuvalintasi sitten hillitymmän sävyiseen tai räikeämmän väriseen Räveniin, tämän repun mukana saat käyttöösi kaikki edellä mainitut edut, ja vielä paljon enemmänkin!