paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Kevätspesiaali - 10% valikoiduista tuotemerkeistä | Code: SPRING10

Fjällräven Kajka

26 Tuotetta
Hinta
Asiakaspalaute
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Fjällräven Kajka – rinkka taattua pohjoismaista laatua

Aina Kånken-reppujen räjähtävästä suosiosta lähtien, Fjällräven on ollut merkki, joka on monien huulilla. Pienten, jokapäiväiseen käyttöön sopivien reppujen lisäksi tämä ruotsalainen yritys valmistaa myös monia muita korkealaatuisia ulkoiluvarusteita. Fjällräven Kajka rinkka saattaa aluksi hämätä vaatimattomalla ulkomuodollaan, mutta tämä vaellusrinkka edustaa korkealaatuista ja kestävää pohjoismaista suunnittelua, ollen samalla myös ominaisuuksiltaan erittäin monipuolinen!

Kajka rinkka on monipuolinen ja luotettava ystävä pitkillekin vaelluksille

Fjällräven Kajka on kuluttajien suosima ja kriitikoiden ylistämä vaellusrinkka, joka muun muassa valittiin Retki-lehden rinkkatestin voittajaksi vuonna 2011. Päivitetyssä Kajka-rinkassa on maailmanlaajuisella tasolla ainutlaatuinen puukehikko rinkkojen tuotannon ympäristövaikutusten minimoimiseksi. Rinkka on kuitenkin aivan yhtä kestävä ja vahva kuin aikaisemminkin! Perfect Fit Adjustment System -säätöjärjestelmä takaa erinomaisen kantomukavuuden erilaisille vartaloille: tässä rinkassa on helppo säätää sekä selän pituutta että olkahihnojen välistä leveyttä. Oikein säädettynä Kajka rinkka onkin uskomattoman mukava selässä pitkienkin vaelluspäivien aikana. Tämä Fjällräven rinkka on merkille tuttuun tapaan myös erittäin käytännöllinen. Siinä on monia erilaisia taskuja niin päälokeron sisällä kuin rinkan ulkopuolellakin. Kaiken lisäksi rinkan kannen voi irrottaa ja sitä voi käyttää vyötärö- tai rintalaukkuna. Näin voit pitää erilaiset arvotavarat erityisen hyvässä tallessa, ja patikoida rauhallisin mielin. Päälokerossa on lumilukko, joten Kajka rinkka on sopii käytettäväksi myös lumisissa olosuhteissa. Innovatiivinen Wet/Dry -tila mahdollistaa märkien varusteiden kuljettamisen rinkassa ilman, että kaikki varusteet kastuvat. Rinkkaan kuuluu tietysti myös sadesuoja.
Fjällräven Kajka -rinkkoja on saatavana kahdessa koossa. Fjällräven Kajka 55 on rinkoista pienempi, ollen vetoisuudeltaan 55 litraa. Isompi Fjällräven Kajka 65 puolestaan vetää 65 litraa. Erilaisten fyysisten ominaisuuksien johdosta Kajka-rinkkaa myös valmistetaan erikseen miehille ja naisille parhaan mahdollisen käyttökokemuksen takaamiseksi.

Kaikki ulkoilutarvikkeet näppärästi yhdestä osoitteesta Addnaturelta!

Luonto sekä antaa energiaa että rauhoittaa kehoa ja mieltä. Me Addnaturella todella rakastamme kaikenlaista luonnossa liikkumista: niin vaelluksia, kalliokiipeilyä, pyöräilyä kuin lasketteluakin. Siksi olemmekin koonneet yhteen osoitteeseen kaikkeen tähän ja moniin muihinkin lajeihin sopivia varusteita monilta eri huippumerkeiltä. Parhaiden tuotteiden lisäksi haluamme tarjota myös parasta asiakaspalvelua, ja siksi ilmaisten palautusten lisäksi tarjoamme myös 100 päivän avokaupan. Sinulla on siis yli kolme kuukautta aikaa varmistua siitä, että olet tyytyväinen valitsemiisi tuotteisiin. Ostosten tekeminen Addnaturella on helppoa, nopeaa ja turvallista!


TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla. Avoinna ma-pe klo 11-13 & klo 14-17.
09 427 04 102
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.