Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Nauti syksyn juoksulenkeistäsi

Garmin Edge 1040 Solar GPS Bike Computer

ID: 1834090

€ 739,95
Sisältää ALV:n., ilmainen toimitus
Tuote on lisätty toivelistallesi

Tätä tuotetta ei tällä hetkellä voida tilata haluttua määrää, tarkista ostoskorisi.

Request product

Ottakaa minuun yhteyttä, kun tuote on jälleen saatavilla.

Tallennamme pyyntösi 3 kuukauden ajan. Jos tuote on jälleen saatavilla sinä aikana, otamme sinuun yhteyttä.
Saatavilla verkkokaupasta Toimitus 4-6 arkipäivän kuluessa

Kuvaus

Garmin Edge 1040 Solar GPS Bike Computer

Pyöräillessäsi saat parhaasi esiin Edge 1040:llä, Garminin huippuluokan GPS-pyöräilytietokoneella, jossa on ensimmäistä kertaa aurinkoteknologia1, joka takaa vertaansa vailla olevan akkuvirran. Löydä uusia tapoja parantaa suorituskykyä ja kestävyyttä ohjaamalla tehontuottoa Power Guide2:n avulla ja pitämällä silmällä jäljellä olevaa energiaasi Stamina2:n avulla. Selvitä henkilökohtaiset vahvuutesi ja heikkoutesi ja saat palautetta suunnitellun reitin vaatimuksista. Suosikkikartat suosittelevat useimmin ajettuja reittejä maantiepyöräilyyn, sorapyöräilyyn tai MTB-pyöräilyyn miljardeista kilometreistä. Tallenna ajotietosi tarkasti maailmanlaajuisten satelliittijärjestelmien monitaajuusvastaanoton ansiosta ja säädä asetuksia kätevästi älypuhelimella.

DESIGN
Ohut ja aerodynaaminen muotoilu sekä reagoiva, aina helppolukuinen 3,5 tuuman kosketusnäyttö. Uusi metallinen kiinnike pitää Edge-laitteen tukevasti paikallaan.

POWER GLASSTM AURINKOLATAUS LINSSI
Edge 1040 Solar -laitteessa on Power GlassTM -aurinkolatauslinssi, joka hyödyntää auringon energiaa akun käyttöiän pidentämiseksi. GPS-akun kesto jopa 45 tuntia ja jopa 100 tuntia virransäästötilassa - riittää uusiin kohteisiin ja pidempiinkin pyöräilyseikkailuihin.

MONITAAJUUS
Maailmanlaajuisten satelliittijärjestelmien (GPS, GLONASS, GALILEO) monitaajuusvastaanoton ansiosta erittäin tarkka reitin tallennus - jopa kapeissa vuoristolaaksoissa tai kaupunkien kanjoneissa.

ASETUS SOVELLUKSEN KAUTTA
Laitteen asetukset - mukaan lukien tietokentät - voidaan tehdä suoraan Edge-laitteessa tai älypuhelimella Garmin Connect -sovelluksessa reaaliaikaisen synkronoinnin avulla.

UUSI KÄYTTÖLIITTYMÄ
Uusi käyttöliittymä, jossa on yleiskatsauksia, joihin pääset nopeasti pyyhkäisemällä ylöspäin, auttaa sinua pitämään aina yleiskuvan.

POWER GUIDE
Power Guide auttaa sinua löytämään reitillesi ja sen korkeusprofiilille optimaalisen tehonsyötön, jotta voit luoda reitin suorituskykystrategian.

KESTÄVYYS JÄÄNNÖSENERGIA
Stamina seuraa pyöräilysuoritustasi ja näyttää sinulle käytettävissäsi olevan energian fyysisen aktiivisuutesi aikana. käytettävissäsi fyysisen aktiivisuutesi aikana. käytettävissäsi olevan energian. Näin voit optimoida energiankulutuksesi toiminnan aikana ja välttää ennenaikaisen uupumisen.

PYÖRÄILYTAIDOT
Selvitä pyöräilyn vahvuutesi ja vertaa niitä reitin vaatimuksiin, jotta voit arvioida, mitä sinulla on vastassasi.

POLKUPYÖRÄN NAVIGOINTI
Laajat navigointitoiminnot Garminin pyöräilykartalla. Optimoitu reitin uudelleenlaskenta suosituimmilla teillä ja poluilla suoraan laitteessa.

TRENDLINETM SUOSIO KARTTA
TrendlineTM Popularity -karttapeitto käyttää miljardeja kilometrejä Garmin ConnectTM -tietoja ja auttaa sinua löytämään suosituimmat reitit aktiviteettisi mukaan. Voit tarkastella lämpökarttatietoja suoraan Edge-kartalla.

REITIN SUUNNITTELU
Reittien suunnittelu ja synkronointi laitteessa ja Garmin Connectissa. Automaattinen reitin synkronointi Stravan ja Komootin kaltaisilta alustoilta.

SUORITUSKYKYANALYYSI
Tarkista harjoittelutilanne, harjoittelun kuormittavuus ja kuormituksen kohdentaminen, korkeuteen ja lämpöön sopeutuminen sekä nesteen ja ruoan saanti.

PALAUTUMISAIKA
Jokaisen harjoituksen jälkeen palautumisaika kertoo, milloin olet valmis seuraavaan harjoitukseen.

KOULUTUSAIKATAULU
Synkronoi harjoitussuunnitelmasi helposti Garmin Connectin, TrainingPeaksin tai TrainerRoadin kanssa, ja saat kehotuksia unohtuneiden harjoitusten muistamiseen. Vaihtoehtoisesti voit saada henkilökohtaisia harjoitusehdotuksia, jotka perustuvat harjoituskuormitukseesi ja suoraan Edgeen.

CLIMBPRO
Ennen jyrkkiä nousuja ClimbPro-toiminto antaa sinulle arvokkaita tietoja kaltevuudesta, etäisyydestä ja korkeudesta. Näin voit hallita ponnistelujasi optimaalisesti.

ESIASENNETTU TRAILFORKS-KARTTA
Käytä esiasennettua Trailforks-sovellusta ja maailmanlaajuista MTB-polkutietokantaa löytääksesi uusia polkuja, joiden vaikeusaste on oikea.

MTB-DYNAMIIKKA
Grit, flow & hyppyanalyysi - uusi MTB Dynamics tarjoaa kaikki tiedot, joita maastopyöräilijät tarvitsevat hyppyjen ja laskujen analysointiin.

VARIA YHTEENSOPIVUUS
Parita Varia-tutka turvallisempaa pyöräilyä varten. Pystyt havaitsemaan ajoneuvot jopa 140 metrin etäisyydeltä ja kiinnittämään niiden huomion kirkkaan takavalon avulla.

YHDISTETYT OMINAISUUDET
Älykkäät ilmoitukset, säätiedot, viestinvälitys kuljettajien välillä, Live & GroupTrack4 ja räätälöintimahdollisuudet Connect IQ:n kautta.

PYÖRÄHÄLYTIN & LÖYDÄ REUNANI
Hälytys, jos pyörääsi siirretään poissa ollessasi, ja mahdollisuus löytää Edge-laitteen viimeinen sijainti, jos se katoaa onnettomuudessa.

INREACH YHTEENSOPIVA
Pysy yhteydessä ystäviisi myös ilman matkapuhelinverkkoa. Jaa sijaintisi tai lähetä SOS-hätäpuhelu Iridium-satelliittiverkon kautta 24/7 miehitettyyn IERCC-hätäkeskukseen.

Näytä kaikki mallit Garmin Edge sarjasta

Ominaisuudet

Käyttötarkoitus
Maantie, Cyclocross, Gravel, Allround / Aloittelija, Tour / Cross Country, All Mountain / Trail, Enduro, Endurance
Keskeiset tiedot
Laitteentyyppi:
käsilaite karttanäytöllä
Mitat
Mitat (L x K x S):
59,3 x 117,6 x 20
Paino:
134,00 g
Näyttö
Tyyppi:
värillinen kosketusnäyttö
Näytön halkaisija:
3,50 tuuma
Resoluutio:
282 x 470
Ominaisuudet
Toiminto:
GPS functions, Kartoittava, Navigation, Muistitoiminnot, Hälytys, Start/Stop-toiminto, Karttoja voidaan lisätä
Kilometrinäyttö:
kokonaiskilometrit, kilometrit päivässä
Nopeusominaisuudet:
tämänhetkinen nopeus, maksiminopeus, keskimääräinen nopeus
Aikaominaisuudet:
kello, päivämäärä, kokonaisajoaika, hälytys
Sykeominaisuudet:
keskimääräinen syke, maksimisyke
Tehomittaus:
ajankohtainen rasitus, keskimääräinen teho
Korkeusmittausominaisuudet:
kokonaiskorkeusmittari, todellinen korkeus
Kadenssi:
laajennettava
Kadenssitoiminto:
keskimääräinen kadenssi, max. kadenssi, ajantasainen kadenssi
Ominaisuudet
Säilytystilat:
64 000,00 MB
Sisältää sisäänrakennetun korkeusmittarin.:
Kyllä
Virtalähde
Virtalähde:
Akku
Akun kesto:
100,00 h
Toimituksen sisältö
Sisältää:
Aero handlebar mount
Tarvikkeet sisältyvät toimitukseen.:
1 x standard mount, 1 x charging/data cable (USB-A to USB-C), 1 x documentation, 1 x MTB handlebar mount, 1 x silicone sleeve black
Vuosimalli
2022
Tuotenumero
1834090
EAN
0753759279769

Asiakkaiden mielipiteet

product.rating.noreviews