paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Ruotsin ulkoilumerkkien maakunta | Valittuja suosikkeja
Garmin

Garmin Edge 820 GPS Ajotietokone sis. Aero-tankokiinnityksen

ID: 531559
339,95 €
199,95 €
- 41%
Ilmainen toimitus
Lisää toivelistaan
Maksa helposti pienissä kuukausierissä
 • 100 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS
 • YLI 99 € TILAUKSET TOIMITUSKULUITTA6
 • 50 000 TUOTETTA - 450 MERKKIÄ
Tuotetiedot

GPS-pyörätietokone vaativaan käyttöön ja tavoitteelliseen harjoitteluun. Kevyt ja pienikokoinen laite ja 2,3 tuuman tarkka, kapasitiivinen kosketusnäyttö, joka toimii hanskat kädessä ja vesisateessa. Edge 820 -laitteen avulla kaikki haluamasi ominaisuudet ovat ulottuvillasi, halusitpa tehdä nopeamman tai pidemmän matkan tai tallentaa harjoituksesi kilpailuun. Tämä pienikokoinen, kosketusnäytöllinen GPS-pyörätietokone tarjoaa edistyksellisen suorituskyvyn seurannan, pyörä- ja käännöskohtaisen navigoinnin, uuden GroupTrack-ominaisuuden ja paljon muuta.

Käytä laitteen GroupTrack-ominaisuutta, kun erkaannut ryhmästä. Uudella GroupTrack1-ominaisuudella voit pariliittää laitteesi Garmin Connect™ -yhteisön kautta ja seurata ryhmääsi, ja he voivat seurata sinua, kun erkaannut joukosta. Tämä on vain yksi innovaatioista, joiden avulla olet paremmin yhteydessä muihin.

Edge 820 GPS -pyörätietokone on yhteensopiva ANT+®-tunnistimien kanssa, mukaan lukien nopeus-, poljinnopeus- ja sykeanturi. Entistä enemmän suorituskykytietoja – 820 on myös yhteensopiva ANT+-tehomittarien kanssa. Esimerkiksi ainutlaatuinen polkimiin asennettava Vector™-tehomittari mittaa yhteistehon, vasemman/oikean tasapainon ja poljinnopeuden. Jotta saat paremman käsityksen asennostasi, voit tallentaa pyöräilyn dynamiikkatietoja, kuten kohdan, jossa polkimeen kohdistuu eniten voimaa, ja voimankäytön poljinkierroksen aikana. Laite toimii myös yhdessä sähköisten ANT+-vaihdejärjestelmien ja ANT+-trainereiden kanssa. Sykevyön avulla saat erilaisia fysiologisia tietoja. Näet maksimaalisen hapenottokykysi pyöräillessä sekä palautumisohjauksen, joka analysoi tietosi ja kertoo, kuinka pitkään sinun pitäisi odottaa ennen uutta kovaa harjoitusta. Tämä tunnistimien, lisävarusteiden, pyörätietokoneen ja ajonjälkeisen analyysin järjestelmä Garmin Connect -yhteisössä auttaa sinua seuraamaan suorituksiasi ajosta toiseen.

Käännöskohtainen GPS-navigointi ohjaa sinua tiellä ja maastossa. Garminin pyöräilykartassa on reititystä tukevia teitä ja pyöräilyreittejä, korkeustietoja, kohdepisteitä ja osoitehaku. Voit jopa käyttää kiertomatkan reititystä ja antaa Edge 820 -laitteen valita pyöräilyyn sopivan reitin sen mukaan, kuinka pitkälle haluat ajaa.

Varia-yhteensopivuus edistää ajoturvallisuutta. Edge 820 tarjoaa tapahtumatunnistus-ominaisuuksia integroidun kiihtyvyysmittarin kautta ja lähettää sijaintisi hätäyhteyshenkilölle, jos joudut vaikeuksiin. Edge 820 auttaa onnettomuuksien välttämisessä ja on yhteensopiva monien Varia™-pyöräilytuotteiden kanssa. Näitä ovat esimerkiksi takatutka ja älykkäät pyöränvalot, jotka parantavat tietoisuutta ympäristöstä. Edge 820 -laitteen pariliittäminen näihin pyöränvaloihin tai lähestyvän liikenteen havaitsevaan tutkaan auttavat sinua näkemään ja näkymään paremmin.

Voit mukauttaa laitetta haluamallasi tavalla ladattavien, maksuttomien tietokenttien ja sovellusten avulla. Connect IQ -kaupassa näet, mitä on saatavilla, ja voit tehdä Edge 820 -laitteesta omanlaisesi. Ajon aikana Edge 820 GPS -pyörätietokone pitää sinut yhteydessä muuhun maailmaan älykkäillä ilmoituksilla, reaaliaikaisella jäljityksellä, yhteisösivustoissa jakamisella ja automaattisilla latauksilla ilmaiseen Garmin Connect -kuntoiluyhteisöön.

LiveTrack-toiminnolla ja nyt myös GroupTrack-toiminnolla perheesi, kaverisi ja muut ajajat voivat seurata sijaintiasi reaaliaikaisesti, kun ajat, ja nyt toiminnon käyttö on entistä helpompaa. Kun otat automaattisen käynnistyksen käyttöön, voit keskittyä ajamiseen tekniikan sijasta. Sekä LiveTrack että GroupTrack havaitsee automaattisesti, kun lähdet ajamaan, joten sinun ei tarvitse enää edes käyttää puhelinta. Automaattinen käynnistys on myös yhteensopiva uuden Strava Beacon -toiminnon kanssa, jonka ansiosta Strava Premium -tilaajat voivat käyttää samaa kätevää toimintoa. Nyt voit luottaa siihen, että sekä kotona olevat läheisesi että ajokumppanisi tietävät sijaintisi paremmin kuin koskaan aiemmin.

Lisätietoja

 • Vedenpitävyys: IPX7
 • Transfer from device to device (shares data wirelessly with similar units)
 • VIRB-kaukosäätö
 • Virtual partner: training against a virtual person
 • Auto pause, auto lap, auto scroll
 • Interval training: schedule training and rest intervals
 • Näytön asetukset yksilöllisesti säädettävissä
 • Tukeva rakenne
 • Weather information
 • preloaded Garmin Europe map
 • Wireless communication: ANT +, Bluetooth, Wi-Fi
 • Audio prompts
 • Strava segment compatibility
Ominaisuudet
Käyttötarkoitus
polkupyörä  
Laitteentyyppi
käsilaite karttanäytöllä  
Mitat (L x K x S)
49 x 73 x 21  mm
Näyttö
Tyyppi: värillinen kosketusnäyttö
Näytön halkaisija: 2.3 tuuma
Resoluutio: 200 x 265 pikseli
Toiminto
Karttoja voidaan lisätä, Kartoittava, Muistitoiminnot, Lämpömittarin ilmaisin, Hälytys, Start/Stop-toiminto, Varmuuskopiotoiminto
Paino
67.7  g
Ominaisuudet
Kilometrinäyttö: kilometrit päivässä, kokonaiskilometrit
Nopeusominaisuudet: tämänhetkinen nopeus km/h, keskimääräinen nopeus km/h, maksiminopeus km/h
Aikaominaisuudet: kello, kokonaisajoaika, ajoaika start/stop, keskinopeus, jäljella oleva aika, harjoitusmuisti, hälytys, sekuntikello
Sykeominaisuudet: syke
Tehomittaus: ajankohtainen rasitus, keskimääräinen teho, enimmäissuorituskyky
Korkeusmittausominaisuudet: todellinen korkeus, nousukulma, grafiikka, kokonaiskorkeusmittari
Kadenssi: laajennettava
Kadenssitoiminto: ajantasainen kadenssi
Muista ominaisuuksia: kalorinkulutus etapilta
GPS-laitteen ominaisuudet
Tallennettavien määränpäiden lukumäärä: 200
Säilytystilat: 16000
Sisältää sisäänrakennetun korkeusmittarin.: kyllä
Virtalähde
Akkutyyppi: Litium-Ioni-akku
Virtalähde: Akku
Akun kesto: 15 h
Käyttölämpötila (°C): -20-55 °C
Toimituksen sisältö
Sisältää: Peruskartta
Tarvikkeet sisältyvät toimitukseen.: Brackets (standard and Aero handlebars), USB cable, fastening loop, quick start guide
Sukupuoli
Unisex
vuosimalli
2018
Tuotenro
531559
Video
Arvostelu
4.3
16 arvostelu(a)
5 tähteä
7
4 tähteä
8
3 tähteä
0
2 tähteä
0
1 tähti
1
17.10.2019
Steffu
Suuri osa
Super Teil
Automaattinen käännös saksasta Takaisin alkuperäiseen arvosteluun

gps

Gps

09.07.2019
Wicky Jean
EDGE 820
EDGE 820
Automaattinen käännös ranskasta Takaisin alkuperäiseen arvosteluun

Aivan liian monimutkainen GPS: lle, en lopeta kartan löytämistä, olen todella pettynyt, en voinut koskaan käyttää sitä. Käytän Google Mapa iPhonessa.

Beaucoup trop compliqué pour un GPS, je n‘arrIve pas à trouver une carte, je suis vraiment déçu, je ne pourrais jamais l‘utIiser. J’utilise Google Map sur iPhone.

13.06.2019
KB
Garmin 820 MTB: lle
Garmin 820 til MTB
Automaattinen käännös tanskasta Takaisin alkuperäiseen arvosteluun

Helppo ja helppo käyttää. Positiivinen yllätys siitä, kuinka helposti se siirtyy vaalean ja pimeän välillä kun ajaa metsässä. Tiedän, että metsässäni on haasteita, mutta huomaan, että 820 pitää yhteyttä tai käsittelee signaalia positiivisesti jollakin muulla tavalla. Puuttuvat, jotta se pystyy tallentamaan jopa pieniä liikkeitä, joten saat tarkemman kuvauksen kaikista kilometreistä (se näyttää liian vähän, kun se ei sisällä pieniä kierroksia, tässä olen rekisteröitynyt noin 2 km vähemmän 26 km: n matkalle ). 820 on selvästi suositeltavaa.

Nem og enkel i brug. Positiv overrasket over hvor let den selv skifter mellem lys og mørke, når du kører inde i skoven. Jeg ved der er signaludfordringer i min skov, men jeg oplever at 820 holder kontakten, eller håndtere signalet positivt på anden vis. Savner at kunne indstille den til at registrere selv små bevægelser, så man får en mere nøjagtig angivelse af samlet km (den viser for lidt, når den ikke medtager de små sving, her har jeg registreret ca. 2 km mindre på en 26 km tur). 820 kan klart anbefales.


TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla. Avoinna ma-pe klo 11-13 & klo 14-17.
09 427 04 102
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.