Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Löydä uusi tyylisi upeista asuehdotuksistamme

Garmin Forerunner

0 Tuotteet
search.category.products.soldout

Garmin Forerunner tarjoaa tarkkaa tietoa suorituksesta

Omaa kehitystä on helppo seurata tunnetun Garminin tuotteilla. Garmin Forerunnerista on saatavana erilaisia sykemittareita, joita käyttävät monenlaiset liikkujat aloittelijoista ammattiurheilijoihin. On oma valintasi kuinka paljon tietoa suorituksestasi tarvitset. Voi olla, että tavoitteesi on pitää hyvää peruskuntoa yllä. Silloin haluat ehkä tietää vain kulkemasi matkan ja vauhdin, sekä tietysti sykkeen. Valitse siinä tapauksessa aloittelijoille suunnattu perusmalli. Jos tähtäät urheilussa pitkälle eteenpäin mitalien kiilto mielessä, ota harjoitteluun mukaan enemmän ominaisuuksia sisältävä Garmin Forerunner. Se tukee monipuolisesti matkaasi menestykseen. Laitteista on apua juoksijan intervalliharjoituksiin, niistä on merkittävää etua uimareille ja pyöräilijöille. Aktiivisuuden seurannasta saat lisää potkua tavalliseen arkiliikuntaan. Garmin Forerunner laskee askeleet ja kuluttamasi kalorit. Se antaa muistutuksen aina kun sinun on aika lähteä uudelleen liikkeelle. Tämä on loistava ominaisuus, jota varsinkin istumatyössä kannattaa käyttää. Garmin Forerunnerista on kehitetty myös monilajikello, joka sopii mainiosti triathlonistin käyttöön. Helppokäyttöinen sykemittari ja urheilukello sopii harjoitteluun sisällä ja ulkona. Jotkut tuotteet tallentavat juoksumattojuoksun ja kuntopyöräharjoituksen tiedot, jos sisäkuntolaite on niiden kanssa yhteensopiva. Voit myös tallentaa tietoa Garmin Connect-verkkoon, jossa näet kartasta kulkemasi reitin. Netissä sinun on mahdollista jakaa laitteen dataa valmentajallesi ja muille joukkueen jäsenille. Joidenkin tuotteiden mukaan kuuluu sykevyö, jolla voit tarkkailla mm. sykettä treeneissä.
 Garmin Forerunner tarjoaa laadukkaat laitteet!

Addnaturelta tarkkaa huipputekniikkaa kaikkeen harjoitteluun

Garmin Forerunnerin avulla pysyt selvillä kehosi tilanteesta kuntoillessa ja treenatessa. Aktiiviseen toimintaan kannustavat ominaisuudet tukevat liikkumista monin tavoin. Voit suunnitella entistä tarkemmin kuntoilu- tai treeniohjelmasi käyttämällä hyväksesi erilaisia yhteenvetoja. Akun pitkäkestoisuus varmistaa laitteen käytön vaikka ympäri vuorokauden. Garmin Forerunnereista löytyy ominaisuuksia, jotka antavat juoksulenkillä kannustavan merkkiäänen muutaman kilometrin välein. Tämä auttaa sinua puristamaan kaikki irti ja jaksamaan vielä vähän matkaa. Tiedot juoksun keskitahdista auttavat sinua arvioimaan kokonaisuutta. Voit saada ilmoituksen jopa uusista ennätyksistäsi, tämä on kaikkein parasta tsemppausta eteenpäin pyrkivälle urheilijalle. Runsain ominaisuuksin varustetut Garmin Forerunnerit tarkkailevat juoksuasi tiiviisti. Ne huomaavat mm. juoksurytmin, pystysuuntaisen liikkeen ja maakosketuksen keston. Voit pysytellä tavoitteesi mukaisessa tahdissa värinä- ja äänihälytysten avulla. Sykevyön kanssa käytetty Garmin Forerunnerisi pystyy osoittamaan sinulle reaaliaikaisen palautumisen ja palautumisajan ennen seuraavan suorituksen aloittamista. Saat selville myös maksimaalisen hapenottokykysi juostessa, jos sykevyö on käytössä. Hien-, sateen- ja vedenkestävät mittarit toimivat kosteallakin kelillä. Osa sykemittareista on suunniteltu myös uimiseen. Tämän kaltaiset tuotteet tarjoavat hyödyllisiä tietoja uimarin SWOLF-pisteistä, uintimatkasta, tahdista, vetotyypeistä ja niiden määrästä. GPS:n avustuksella tiedät aina, missä mennään, mitä tahansa harrastatkin. Nyt on helppoa tehostaa terveellistä liikuntaa, valitse vain oma Garmin Forerunnerisi verkkokaupasta:

  • Garmin Forerunner askelmittarilla
  • Garmin Forerunner edistyneillä harjoitusominaisuuksilla
  • Garmin Forerunner juoksuun , uintiin ja pyöräilyyn
  • Garmin Forerunner peruskuntoiluun

Tilaa tuotteita kuntopolulle ja urheilukentälle

Tutki merkkituotteiden ainutlaatuiset ominaisuudet perusteellisesti, jotta pystyt hyödyntämään niiden rajattomat mahdollisuudet. Kotona voit tutustua uuden laitteesi ominaisuuksiin rauhassa ja ajan kanssa. Näin saat itsellesi sellaisen Garmin Forerunnerin, joka antaa oikeanlaisen tuen juuri sinun tapaasi liikkua. Hätiköidyt päätökset ovat historiaa. Sinulla on 30 päivän palautusmahdollisuus käyttämättömille tuotteille. Meiltä tilaaminen on helppoa ja turvallista, mutta olemme myös nopeita toimituksissa.