Pyöräkauppa netissä
Talviale 2022 | Jopa 40% alennus

Garmin vivo

2 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Valmistaja

Tuoteperhe

  • Garmin vivo 2

Värit

  • musta

Hinta

Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Garmin Vivofit 4 Fitness Tracker with Silicon Watch Band L, musta
Garmin Vivofit 4 Fitness Tracker with Silicon Watch Band L, musta musta
Garmin
Vivofit 4 Fitness Tracker with Silicon Watch Band L, musta
€ 79,95
Garmin Vivoactive HR USB-laturi/Datakaapeli
Garmin Vivoactive HR USB-laturi/Datakaapeli
Garmin
Vivoactive HR USB-laturi/Datakaapeli
€ 24,95

Garmin Vivo – todellinen suunnannäyttäjä

Niin kauan kuin ihmisellä on ollut tarve liikkua, on ollut myös tarve suunnistaa. Aikana ennen apuvälineitä suunnistettiin taivaankappaleiden, maaston ja sään mukaisesti. Ihmisellä on ollut aina tarve tutkia ja löytää ympäristöään suurempia asioita. Nykyisin eri älylaitteiden ja rannetietokoneiden aikakautena ihmisen on helpompi liikkua, suunnistaa ja seurata liikkeitään. Garmin on vuonna 1989 perustettu satelliittipaikannuksen laitteita valmistava yritys, jonka nimi tulee kahden perustajan etunimistä. Gary Burrell ja Min Kao perustivat yrityksen valmistamaan erilaisia paikannuslaitteita ja saivat asiakkaakseen muun muassa Yhdysvaltojen armeijan. Perustamisestaan lähtien yhtiö on valmistanut laitteita autoiluun, ilmailuun, veneilyyn, urheiluun ja ulkoiluun. Garmin Vivo on tuoteperhe, joka on osa Garminin mukana kulkevaa kuluttajaelektroniikkaa, kuten puettavia rannelaitteita.

Liikuitpa sitten missä tahansa, Garmin Vivo -tuotteilla seuraat liikettäsi

Garmin Vivo -tuotteet on sarja puettavia rannelaitteita, joiden avulla voit seurata liikkeitäsi kävellessäsi, uidessasi, juostessasi, pyöräillessäsi, golfatessasi ja kiipeillessäsi. Voit seurata aiempia suorituksia, vertailla niitä uusiin tuloksiin ja parantaa suoritustasi. Sarjasta löytyy erilaisia ja eri tasoisia laitteita, joiden avulla liikut tehokkaammin.

Garmin Vivomove Style Älykello Garmin Vivofit on sarjan edullisimpia tuotteita ja lähtökohtaisesti aktiivisuusranneke, jonka avulla voit seurata aktiivisuustasoasi, oppia siitä ja määrittää päivätavoitteita. Vivofit näyttää askeleesi, kulutetut kalorit, kuljetun matkan ja tarkkailee untasi. Voit liittää siihen sykemittarin, jonka avulla voit seurata kuntoiluasi. Kuntotasostasi riippumatta saat ajantasaista dataa liikkumisestasi ja voit suunnitella aktiivisempaa elämäntapaa. Vivofit oppii aktiivisuustasosi ja tekee automaattisesti päivätavoitteen, jota voit muokata ja jonka pystyt saavuttamaan. Ranneke muistuttaa sinua aktiivisesti liikkumaan ja saat tallennettua suorituksesi Garmin Connect -verkkopalveluun. Addnaturen valikoimasta löydät myös upeita vaihtorannekkeita, joten voit kustomoida aktiivisuusrannekkeesi.

Garminin vivosmart on hieman parempi aktiivisuusranneke, joka edellä mainittujen ominaisuuksien lisäksi mittaa sykkeesi ranteesta, joten sinun ei tarvitse parittaa sitä sykemittarin kanssa. Voit lisäksi laittaa rannekkeen synkronoimaan älypuhelimesi kanssa, jolloin ranneke hälyttää viesteistä ja puheluista sekä valituista yhteisöpalveluista. Addnaturen kattava valikoima sisältää erivärisiä vivosmart-aktiivisuusrannekkeita, joten löydät varmasti itsellesi parhaiten sopivan. Seuraava askel rannelaitteissa on Vivomove, joka on kuin analoginen kello, mutta pienillä lisämausteilla. Kello seuraa liikettäsi ja tallentaa askeleesi ja unenlaatusi suoraan Garmin Connect -palveluun.

Jos sinusta tuntuu, ettei Vivomove ole riittävä apuväline kuntoiluusi, sinun kannattaa tutustua seuraavaan rannelaitetasoon ja Garmin Vivomove Style -laitteisiin. Vivomove Style on hybridiälykello, joka näyttää perinteiseltä rannekellolta, mutta sisältää kattavasti nykyaikaista teknologiaa. Saat Vivomove Stylen avulla esimerkiksi maksettua ostoksiasi, ilmoituksen saapuneista viesteistä ja puheluista, näet kalenterisi, voit ottaa aikaa suorituksistasi ja synkronoida kaiken tämän Garmin Connect -palvelun avulla. Saat myös seurattua energiatasoasi, stressiäsi, sykettäsi, nesteytystäsi, untasi ja esimerkiksi kuukautiskiertoasi. Älykellosta löytyy lisäksi GPS, jonka avulla saat seurattua lenkkejäsi tarkasti ja mallinnettua liikkumistasi ja peilattua sitä edellisiin suorituksiin. Löydät Addnaturelta laajan valikoiman Garmin Vivomove Style -älykelloja, joiden avulla elämäsi on helpompaa.

Jos sekään ei vielä riitä, kannattaa perehtyä Garmin Vivoactive 4 -älykellosarjaan, jossa kello seuraa pulssioksimetrin avulla happisaturaatiotasi ja sitä, kuinka käytät happea vuorokauden aikana. Kello mittaa lisäksi hengitystäsi sekä nukkuessasi että liikkuessasi. Luonnollisesti kellosta löytyy musiikkisovellus, jonka saat synkronoitua omien musiikkitiliesi kanssa sekä erilaisia urheilusovelluksia, jotka tekevät liikunnasta nautinnollisempaa. Garminilta löytyy siis kaikille jotain, normaalista aktiivisuusrannekkeesta täysiverisiin älykelloihin.

Aktiivisuusrannekkeet ja älykellot Addnaturelta

Addnaturen kattavasta valikoimasta löydät runsaasti erilaisia urheilukelloja, aktiivisuusrannekkeita, hybridiälykelloja ja älykelloja. Garmin Vivo on tuotesarja, josta löytyy paljon vaihtoehtoja erilaisiin käyttötarkoituksiin, joten löydät valikoimastamme varmasti itsellesi sopivimman rannelaitteen. Saat myös tarvikkeet ja vaatteet kaikkeen liikuntaan ja ulkoiluun suoraan Addnaturelta, sillä valikoimassamme on kaikki tunnetuimmat merkit ja valmistajat, joista valita. Meiltä saat tuotteita ulkoiluun, vapaa-aikaan, urheiluun ja retkeilyyn. Vaatteita, asusteita, tarvikkeita ja välineitä kaikkeen tekemiseen. Garminin lisäksi meiltä löytyy myös muiden valmistajien tuotteita, jos et löydä itsellesi mieleisintä tuotetta heidän valikoimastaan. Meillä teet ostoksia vaivattomasti, sillä tilausprosessi on kätevä ja toimitukset nopeita. Saat tuotteillesi lisäksi 30 päivän ilmaisen palautusoikeuden, jos et ole ostoksiisi tyytyväinen. Jos et löydä etsimääsi tai sinulle tulee muuta kysyttävää verkkokaupastamme, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Muistathan myös, että yli 99 euron tilaukset toimitamme tietyin rajoituksin veloituksetta. Kannattaa siis tilata kaikki tarvittava kerralla.