paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

DISCOVERY WEEKEND | Lähde löytöretkelle huipputarjousten perään

Garmont

94 Tuotetta
Garmont

Garmont - Expand your World

Italialainen perheyritys Garmont on valmistanut korkealaatuisia vuoristokenkiä jo 140 vuoden ajan. Yritys etsii inspiraatiota tuotekehitykseen kaikilta maanosilta ja pyrkii tuotteissaan aina huippulaatuun.

GARMONT
Lajittele
 
Sivu 1 /
2

Huippuluokan Garmont -vaelluskengät vaativillekin vaeltajille

Garmont tunnetaan kautta maailman ensiluokkaisten ulkoilujalkineiden valmistajana. Garmont-vaelluskengät ovat yhdet markkinoiden suosituimmista – eikä ihme! Korkealuokkaiset materiaalit ja yli viidenkymmenen vuoden kokemus suunnittelussa ja valmistuksessa tekevät Garmontin jalkineista paitsi erinomaisen mukavia myös kovassakin käytössä kestäviä. Vuodenajasta riippumatta, satoi tai paistoi, voit olla varma siitä, että Garmontin runsaasta valikoimasta löydät tarpeisiisi sopivat vaelluskengät. Tutustu ja ihastu!

Garmont-jalkineet sopivat niin kevyisiin metsäretkiin kuin pitkille vaelluksille

Nykyään uusia vaellus- tai kävelykenkiä etsivää kohtaa runsaudenpula, ja merkkien, mallien ja materiaalien viidakossa voi olla vaikeaa löytää juuri itselle sopiva pari. Garmont-kengät erottuvat joukosta edukseen yhdistämällä uusimpia teknologioita sekä käsityöläisperinnettä. Valikoimasta löydät monenlaisia kenkiä erilaisiin tarpeisiin: korkeavartiset Garmont Tower -jalkineet on suunniteltu vaativillekin trekking-reissuille, kun taas kevyt Garmont Sticky Cloud -malli sopii loistavasti vuoristoiseen maastoon erityisen pitävän pohjan ja pehmusteiden ansiosta. Garmont Dragontail -kengät ovat suosittuja niiden monikäyttöisyyden vuoksi: ne tukevat jalkaa tarpeeksi vaativassa maastossa ja jyrkissä nousuissa, mutta sopivat myös kevyille vaellusreissuille maastosta riippumatta.

Garmont Gore-Tex -jalkineet pitävät vettä ja hylkivät likaa, antaen jalan kuitenkin hengittää. Gore-Tex on yksi tunnetuimmista vedenkestävistä materiaaleista, eikä suotta: se on kestävä ja pitää jalan tehokkaasti kuivana myös vaikeissa olosuhteissa ja pitkien päivien aikana, olematta kuitenkaan tukalan hiostava. Gore-Texiä käytetään kenkien lisäksi myös monissa muissa ulkovaatteissa, ja myös Garmontilla on jo vuosien kokemusta tämän materiaalin käytöstä. Merkin Gore-Tex-valikoimaan kuuluvat muun muassa Garmont Vetta MNT GTX, Garmont Dragontail LT GTX sekä Garmont Tower Trek GTX -mallit.

Kaikille Garmont-jalkineille on yhteistä kestävät materiaalit ja ergonominen muotoilu. Muotoilu on tärkeää etenkin pohjassa, jonka tulee ulkopuolelta antaa pitoa ja suojaa jalalle, ja sisäpuolelta tehdä askelluksesta mukavaa pitkienkin päivämatkojen ajaksi. Garmontin huolellisen suunnitteluprosessin ja innovatiivisten teknologioiden kuten erGO-Last-pehmustuksen ansiosta jalkasi eivät väsy yhtä nopeasti, vaan jaksat tsempata viimeisetkin nousut!

Kaikki varusteet ulkoiluun ja urheiluun

Me Addnaturella rakastamme kaikenlaista ulkoilua, ja sen vuoksi olemme koonneet yhteen paikkaan kaiken, mitä saatat ulkoharrastukseesi tarvita. Verkkokaupastamme löydät runsain mitoin erilaisia varusteita Garmontin kaltaisilta alan huippumerkeiltä, ja tarkkojen tuotekuvausten sekä -kuvien ansiosta juuri oikeanlaisten tuotteiden tilaaminen on uskomattoman helppoa!


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.