Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Varusteet talven seikkailuihin

Giesswein

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Sukupuoli

Kengän koko

  • 32

Värit

  • sininen
  • valkoinen

Hinta

Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Giesswein Baben Tohvelit Lapset, sininen/valkoinen
Giesswein Baben Tohvelit Lapset, sininen/valkoinen sininen/valkoinen
Giesswein
Baben Tohvelit Lapset, sininen/valkoinen
OVH € 39,95 € 20,95
  • Versiot: EU 32
- 48 %

Giesswein – itävaltalaista villankäsittelytaitoa

Kattava valikoima Giesswein-tuotteita netistä Giesswein-tuotteet löydät Addnaturelta!' class="imgRight" /> Giessweinin historia ulottuu aina 40 vuoden taakse. Villa ja sen positiiviset ominaisuudet tunnettiin jo esi-isiemme aikana tuhansia vuosia sitten. Villa nimittäin on materiaali, joka suojaa tuulta, kylmää ja kosteutta vastaan, sillä sen lämpöä tasoittava vaikutus toimii eristeenä sekä kehosta poistuvalle lämmölle että myös ulkopuolelta tunkeutuvalle kylmälle ilmalle. Glessweinin perheyritys on perustamisestaan saakka ollut tekemisissä villan kanssa ja tuotannossaan he yrittävät käsitellä villaa siten, että siitä saadaan irti paras hyöty tekstiilin valmistuksessa.

Elisabeth ja Walter Giessweinin Itävaltaan vuonna 1954 perustama yritys tuotti alkujaan neuletöitä yksityisille asiakkaille. Samaan aikaan yrityksessä tehtiin ensimmäisiä käsittelytestejä villalle, yrittäen parantaa villan ominaisuuksia tekstiiliteollisuudessa. Tämä loi alkutahdit teolliselle villankäsittelylle. Tänä päivänä yritystä johtaa jo kolmas sukupolvi, Markus ja Johannes Giesswein, jotka ovat käsitelleet villaa lapsuudestaan saakka. Heidän missionsa on keksiä uusia tapoja käyttää villaa, jotta he voivat luoda uusia villatuotteita. Sitä varten he valmistavatkin omia kankaitaan Itävallan Tirolissa, jossa käytetään vain käsin valittuja, eettisesti ja ekologisesti tuotettuja kaikkein parhaita villalaatuja. Koska villa ei ole keinotekoinen tuote, vaatii valtavasti ammattitaitoa saada se taipumaan haluttuun muotoon. Siksi Giesswein onkin Euroopan suurin 100%:sta neitsytvillaa käyttävistä tekstiilivalmistajista.

Giesswein - korkealaatuiset villavaatteet kestävällä kehityksellä

Jotta villasta saadaan korkealaatuinen tuote, sen täytyy kulkea monimutkaisen tuotantoprosessin lävitse. Prosessi kestää paljon pidempään kuin tavallisen kuidun prosessi, mutta lopputuloksena onkin paljon toimivampi tuote. Giessweinin tuotekehitys yrittää jatkuvasti keksiä uusia tapoja saada villaa pehmeämmäksi ja laadukkaammaksi. Giessweinilla uskotaan myös kestävään kehitykseen, jonka ansiosta tuotannossa on päästy 0% suuruiseen kangashukkaan. Lisäksi tuotannossa käytetty vesi on 90% kierrätettyä ja kaikesta kierrätyskelpoisesta materiaalista 100% kierrätetään tuotannossa.

Giessweinin valikoima pitää nykyisellään sisällään muun muassa tohveleita, pipoja, paitoja, housuja, takkeja ja neuleita. Valikoimaa löytyy sekä lapsille että aikuisille, miehille ja naisille, tytöille ja pojille. Kaikkia vaatteita, kenkiä ja asusteita yhdistää 100% neitsytvilla, jonka ansiosta brändin valmistamat tuotteet ovat todella korkealaatuisia ja kestäviä. Meiltä Addnaturelta löydät valtaosan edellä mainituista Giessweinin tuotteista. Kurkkaa siis upeaan, lämmittävään Giesswein- tuotteiden valikoimaamme jo tänään!

Löydä etsimäsi ulkoiluun Addnaturen verkkokaupasta

Addnaturen verkkokaupan runsaasta tarjonnasta löydät Giessweinin tuotteiden lisäksi myös paljon muita laadukkaita tuotemerkkejä ja tuotteita. Ostaessasi meiltä netistä uudet vaatteesi tai asusteesi, saat tutustua kaikessa rauhassa kotisohvallasi eri malleihin sekä vertailla niitä toisiinsa ennen ostopäätöksen tekemistä. Tarjoamme tuotteillemme aina nopean toimituksen ja maksuttoman palautuksen. Yli 99 euron tilaukset saat toimituskuluitta, ja sinulla on jopa 30 päivää aikaa palauttaa tuote.