Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Nauttikaa yhdessä luontoäidin ihmeistä
Goorin Bros. - Hattuja ja lippiksiä perinteellä
Amerikkalaisyritys Goorin Bros. on tuottanut tyylikkäitä hattuja jo yli 100 vuotta. Perinteisten hattujen valmistuksen lisäksi yritys lisäsi ajan myötä urheilupäähineitä valikoimaansa. Etsit klassista lippistä tai tyylikästä pipoa, tältä merkiltä löytyy, kokemuksella tehtyinä.

Goorin Bros.

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Sukupuoli

Värit

  • harmaa

Hinta

Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Goorin Bros. Dark To Light Päähine, harmaa
Goorin Bros. Dark To Light Päähine, harmaa harmaa
Goorin Bros.
Dark To Light Päähine, harmaa
€ 39,95 € 23,95
- 40 %

Goorin Bros. - hattuja rakkaudella Pittsburghin kaduilta Suomeen

Cassel BW Goorin yli 30 vuotta sitten perustama amerikkalaisyritys on valmistanut laadukkaita hattuja maailmalle jo yli 120 vuotta. Goorin Bros. -pipot, -hatut ja -lippikset kertovat perustamisen tarinaa - niissä on sitä alkuperäistä voimaa ja kauneutta yhdistettynä yhteen päähineeseen. Alunperin hevoskärryistä, jo vuonna 1895 myydyistä hatuista, on kehittynyt kulttiklassikkoja, joita saa nyt myös meiltä Addnaturesta. Valikoimastamme löytyy näitä ikonisia lippalakkeja sekä pipoja vaikuttavissa väreissä ja muotoiluissa.

Ajattomat pipot ja lippikset valmistetaan kestämään

Todella rennot, mutta silti tyylikkäät lippalakit eli lippikset on valmistettu polyesterin ja puuvillan sekoituksesta. Niiden hillityt värit nousevat esiin ajattomien somisteiden koristaessa lippisten etumusta. Perinteisen Goorin Bros. -linnalogon sijasta lippikset on varusteltu voimakkailla kuvilla, joilla jokaisella voi olla kantajalleen eri merkitys.

Niin ikään hillityn tyylikkäät Goorin Bros. -pipot on valmistettu puuvillan ja polyesterin sekoituksesta. Pääsi pysyy siis viileänä, mutta samalla lämpimänä vaikka höyry alkaisikin puhista sisälläsi tai hiki tunkisikin hipiältäsi.

Ajattomat neulepipot ja lippikset kuuluvat jokaisen maailman kaupungin katukuvaan ja voimme taata, että tulet Goorin Bros. -päähine päässäsi minne tahansa seikkailuun tyylikkäänä. Nämä tuotteet eivät ole pelkkiä asusteita, vaan ne ovat julkilausumia hattumuodin huipulta. Laadukkaat neulepipot ovat käteviä talvipakkasilla, sillä niiden kääntöresori lämmittää sopivasti korvien ja otsan kohdalta. Viileän tyylikkäät lippikset sen sijaan kruunaavat kesäisen farkkulookin. Voit myös testata korkeita, punaisia korkkareita näiden hattujen pariksi ja keräät varmasti katseita astellessasi kruunu kutreillasi.

Addnaturelta kruunu päähäsi

Addnaturelta, kaikkia palvelevasta verkkokaupasta, joka tunnetaan hyvästä asiakaspalvelustaan ja kattavasta valikoimastaan, löytyy jokaiselle miehelle ja naiselle sopivat päähineet. Tiedämme, miten erityisesti nuorisolle on tärkeää oikeiden merkkien kantaminen, eritoten lippisten ja pipojen. Osta meiltä pipot ja lippikset ja saat 30 päivän palautusoikeuden ja aina nopeat toimitukset!