Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Löydä uusi tyylisi upeista asuehdotuksistamme

GORE RUNNING WEAR

0 Tuotteet
search.category.products.soldout

Gore Running Wear – haastaviin olosuhteisiin

Jos etsit innovatiivisia teknisiä varusteita juoksemiseen, olet löytänyt nyt itsesi juuri oikeaan paikkaan. Addnaturelta löytyy valikoimastaan nimittäin vuonna 1997 markkinoille tuodun Gore Running Wear -brändin tuotteita. Tämä brändi on huippumerkin nimeltä Gore Wear erityisesti juoksijoille suunnattu mallisto. Jokainen GORE®-merkin valmistama tuote on suunniteltu, kehitetty ja testattu yhdessä ammattilaisurheilijoiden kanssa, jotta tuotteet varmasti kestävät kovassakin käytössä. Gore Running Wear myös etsii ja kehittää jatkuvasti uusia materiaaleja, jotka tekevät varusteista entistä parempia. Ja kaikki tämä vain ja ainoastaan siksi, että sinä voit keskittyä siihen, mikä on tärkeää: rajojen rikkomiseen ja itsesi ylittämiseen, kerta toisensa jälkeen.

Juoksuvaatteet joiden avulla pärjäät säässä kuin säässä

Nuoresta iästään huolimatta Gore Running Wear on kehittänyt ja tuonut markkinoille jo monia juoksijoiden suosikkituotteita. Etenkin vuonna 2004 esitelty WINDSTOPPER® -teknologia on vakuuttanut niin harrastelijat kuin ammattilaisetkin ja voittanut esimerkiksi Vuoden Innovaatiopalkinnon Britannian suurimmalta juoksulehdeltä. Windstopper-tuotteet ovat täysin tuulenpitäviä ja suojaavat sinua kovaltakin viimalta. Ne kuitenkin myös hengittävät, joten hiki ei jää iholle vaan olo pysyy mukavan kuivana ja lämpimänä pitkänkin lenkin aikana. Erinomainen valinta sinulle, joka tykkäät lenkkeillä syysmyrkyistä huolimatta! Kuten nimestäkin voi päätellä, monet Gore Running Wearin tuotteista hyödyntävät myös Goretex-teknologiaa. Vaatteet ovat siis vedenkestäviä ja myös erittäin helppohoitoisia. Korkealaatuinen Goretex-pinnoite on kestävä eikä kulu helposti pois, minkä vuoksi se on ollut ykkösvalinta ulkovaatteisiin jo vuosien ajan.

Gore Running Wearilta löydät niin ulkotakkeja kuin housuja viileämmille säille, pakattuna täyteen näitä hyödyllisiä teknologioita. Valikoimasta saat lisäksi t-paidat, topit, shortsit sekä muut kevyemmät varusteet, jotka sopivat käytettäväksi yksikseen mutta myös erinomaisesti kerrospukeutumiseen vedenkestävien ulkokerrosten alle! Ja jos treenaat kaupungissa, ilahdut varmasti siitä, että Gore Running Wearilta löytyy myös erityisesti urbaaniin ympäristöön sopivia varusteita. Näissä on otettu erityisesti huomioon tyylikkyys kuitenkaan toiminnallisuudesta tinkimättä.

Laaja valikoima huippuluokan varusteita ulkoiluun

Jos haluat kehittyä ja rikkoa omia ennätyksiäsi, on oikeanlaiset juoksuvarusteet avainasemassa ja juuri tässä Gore Running Wearin korkealaatuiset juoksuvaatteet tulevat avuksi. Muistathan, että jos tarvitset apua juuri sinun tarpeisiisi sopivien varusteiden valitsemisessa, asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään. Meiltä saat myös 30 päivän avokaupan varmistuaksesi siitä, että tilaamasi tuotteet vastaavat odotuksiasi. Ja jos ei näin syystä tai toisesta ole, tarjoamme sinulle tietenkin myös ilmaiset palautukset.