paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

GORE® WEAR

GORE® WEAR on valmistanut toiminnallisia vaatteita 30 vuoden ajan, tavoitteena tehdä sporttisista aktiviteeteista unohtumattomia kokemuksia. Kehittämällä ainutlaatuisia tekniikoita brändi on tasaiseen tahtiin asettanut uusia standardeja mukavuudelle ja suojalle. Uusimmilla materiaali-innovoinneillaan GORE® WEAR on jälleen onnistunut siinä uudella Fast Hiking-valikoimallaan. Ole ensimmäisten joukossa kokemaan uusia vuoristoseikkailuja näillä GORE-TEX-tuotteiden keksijöiden high-tech-varusteilla.

GORE® WEAR Fast Hiking-valikoima

Huipputuotteet

Muita kategorioita

GORE® WEAR-tekniikat

GORE-TEX-tekstiilien ytimessä on erittäin ohut, pysyvästi vedenpitävä, tuulenpitävä ja hengittävä kalvo. Se sisältää yli 1,4 miljardia mikroaukkoa neliösenttimetriä kohden. Nämä huokoset ovat noin 20,000 kertaa pienemmät kuin vesipisara! Tämä tekee GORE-TEX-kalvosta täysin vedenpitävän. GORE-TEX-kalvon huokoset ovat 700 kertaa suuremmat kuin yksittäinen vesihöyrymolekyyli. Näinollen hiki pääsee esteettä karkaamaan.
GORE WINDSTOPPER Membrane on äärimmäisen ohut suojaava kerros, joka laminoidaan kevyeksi kudokseksi totaalisen tuulenpitävyyden aikaansaamiseksi. Se koostuu monikäyttöisestä PTFE:stä (polytetrafluorieteeni), joka venytetään saavuttaakseen huokosrakenne. Mikroaukot ovat 900 kertaa suurempia kuin vesihöyrymolekyylit, tarkoittaen, että hiki pääsee helposti karkaamaan. Tämän uniikin kalvoteknologian ansiosta kaikki GORE WINDSTOPPER-tuotteet ovat täysin tuulenpitäviä - säilyttäen saman hengittävyyden kuin alkuperäinen tekstiili.

Tuotevalikoimia GORE® WEAR:iltä

Uusi Fast Hiking-valikoima:
paras mahdollinen ulkoiluvarustelu


Haluatko kokeilla jotain uutta? Ei välttämättä ole tullut edes mieleesi, mutta vuoren huipulle vauhdilla kiipeäminen voisi olla seuraava haasteesi. Tähän tarkoitukseen GORE® WEAR on kehittänyt Fast Hiking-valikoiman. Se on sarja täydellisesti koordinoituja ulkoilutakkeja ja -housuja, jotka auttavat saavuttamaan korkeuksia, joita et uskonut edes mahdollisiksi - mukavana ja optimaalisesti suojattuna.

GORE® WEAR tarjoaa myös kattavan valikoiman varsin toiminnallisia pyöräily- ja juoksutuotteita.

GORE WEAR

180 Tuotetta
Lajittele
 
Sivu 1 /
4

Gore Wear – huippuluokan yhteistyö luo huippuluokan tuotteet

Gore Wear on innovatiivinen urheiluvaatteita valmistava yritys, jonka tavoitteena on kehittää jatkuvasti parempia materiaaleja urheilijoille ja liikkujille, mahdollisimman optimaalisten suoritusten takaamiseksi. Jokainen GORE® -tuote kehitetään, valmistetaan ja testataan yhteistyössä ammattilaisurheilijoiden kanssa, mikä takaa sen, että tämän merkin valmistamissa varusteissa on todella otettu kaikki tarvittavat näkökulmat huomioon. Tämä sen vuoksi, että sinä voit keskittyä paremmin vain siihen, mikä on tärkeint