Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Löydä uusi tyylisi upeista asuehdotuksistamme

Grabner Adventure Expedition Hose Canadian kanootti

ID: 487254

OVH € 3.389,00
€ 3.178,95
Sisältää ALV:n., ilmainen toimitus
Tuote on lisätty toivelistallesi

Tätä tuotetta ei tällä hetkellä voida tilata haluttua määrää, tarkista ostoskorisi.

Request product

Valitettavasti haluttu tuote on tällä hetkellä loppuunmyyty

Saatavilla verkkokaupasta Toimitus 4-6 arkipäivän kuluessa

Tiedot lyhyesti

Paino (noin)
Paino (noin)
25 kg
Rakenne
Rakenne
puhallettava
Yhdistettävissä moottoriin
Yhdistettävissä moottoriin
Kyllä

Kuvaus

Grabner Adventure Expedition Hose Canadian kanootti

Tämän tuotteen kuvaus on automaattisesti käännetty. Pahoittelemme mahdollisia virheitä.

Adventure Expeditionin vakiovarusteena on rungon kiinnityssilmukat. Ihanteellinen retkikuntalaisille/erämaamatkustajille, jotka tarvitsevat monia kiinnitysvaihtoehtoja, sekä niille, jotka haluavat soutaa veneellä. Ainutlaatuisen kuumavulkanoidun kumiveneen kalvon, korkean käyttöpaineen ja ihanteellisten melontaominaisuuksien lisäksi sen runsas tila monille matkatavaroille on kiehtova.

Airolukko (*) voidaan ruuvata peräsimen silmukoihin, ja venettä voidaan soutaa säädettävillä airoilla (*). Ihanteellinen 1 henkilön mukavaan käyttöön, myös kalastajien erityisen rakastama. Kanadan matkailuilmakanootti Adventure on Grabnerin malliston ostetuin kanadalaiskanootti. Ainutlaatuisen kuumavulkanoidun kumiveneen kalvon, korkean käyttöpaineen ja ihanteellisten melontaominaisuuksien lisäksi sen runsas tila monille matkatavaroille on kiehtova. Siksi ei ole yllättävää, että venettä on jo käytetty monilla erämaaretkillä ja tutkimusretkillä ympäri maailmaa.

Kaikkien retkikunnan matkatavaroiden kiinnittämiseksi tavaratilaan ja myös raskaasti kuormatun veneen kuljettamisen helpottamiseksi Adventure varustettiin kotelosilmukoilla, joita on pyydetty usein aiemmin. 52 Nirosta-kiinnikettä, 7 vahvaa D-rengasta ja 4 keulan ja perän vahvistusreikää; kaikki voidaan kiinnittää turvallisesti veneeseen. Muotoilemalla köyttä/kantokahvoja voidaan lastattua venettä kuljettaa helpommin. Erittäin arvostettuja ovat Adventure Expeditionin ominaisuudet, jotka tarjoavat käytännössä kaiken sen, mitä perheet, melonnan aloittelijat ammattilaisiin, valtaväylän friikkeihin ja raskaiden vesiurheilulajien harrastajiin veneeltä odottavat:

Melonnan lisäksi Adventure Expedition on hyvä purjevene (trimaraani), ja Torqeedo-perämoottorin kanssa se on hiljaisesti liikkuva moottorivene, joka tarjoaa suuren mukavuuden. Ratkaisevaa on kuitenkin veneiden turvallisuusnäkökohdat ja joustava materiaali, jotka takaavat uskomattoman pitkän käytön ja käyttöiän. Kanadalaisen kanootin muodon ja sen mukana tulevan pitkän vesilinjan ansiosta Adventure Expedition takaa erinomaisen suunnanpitovakauden ilman jatkuvia kurssikorjauksia. Tulokkaat ja ne, joilla on vähän purjehduskokemusta, arvostavat tätä ominaisuutta.

Suuri vapaalaita mahdollistaa lisäkuormituksen. Se suojaa pikkulapsia putoamiselta laidan yli ja torjuu vastapäisten aaltojen aiheuttaman huuhtoutumisen. Keulassa ja perässä on vahvat vahvikepilarit, jotka vaimentavat ja vievät iskun nopeutta kolhuista. Keulan ja perän kattavat lyhyet kannet estävät veden pääsyn keulaan ja perään. Toiminnalliset varusteet, kuten 4 3 vahvaa ruostumatonta D-rengasta ja 30 istuinlaudan silmukkaa, takaavat matkatavaroiden turvallisen ja varman säilytyksen veneessä.

Keulan ja perän ympärille asennetut turva- ja kantovyöt mahdollistavat veneen kuljettamisen tai vetämisen sivulle ja kiinnipitämisen kaatumisen sattuessa. Veneeseen roiskunut vesi poistuu sinetöitävän tyhjennysletkun avulla, joka on osa itsetyhjennysominaisuutta, joten Adventure Expedition pysyy aina ohjattavana eikä vaadi ylimääräistä tyhjennystä. Tyynissä vesissä vesipelastusletkun älykkäästi suunniteltu rullatiiviste voidaan sulkea. Roiskevesi ja sadevesi voidaan poistaa pilssipesästä purkamatta venettä tai kaatamatta sitä. Korkea kaatumiskestävyys ja erilaiset propulsiomenetelmät: yksilapaiset melat, yhdistelmämelat, airot (x), sähkömoottori (x), polttoainemoottori, purje (x) tekevät Adventure Expeditionista turvallisen veneen, jota voidaan käyttää yleismaailmallisesti ja perheystävällisesti. Jopa kaksi lasta voi istua vierekkäin keskimmäisellä istuimella (x).

Istuimet (x) voidaan asentaa vaakasuoriksi lankuiksi tai asettaa vöiden avulla mihin tahansa kulmaan. Venettä voidaan trimmata säätämällä istuinlautaa pituussuunnassa. Suuressa matkatavarasäilytystilassa on tilaa laajimmillekin seikkailuvarusteille. Suojakansi (x) suojaa sateelta, roiskeelta ja kylmältä ja mahdollistaa matkatavaroiden kiinnittämisen keulaan, perään ja keskelle. Ihanteellinen värimaailma on hyvin harkittu. Musta ulkokuori (joka on erityisen sitkeä ja kestävä suuren nokiprosentin ansiosta) sulautuu hienovaraisesti ympäristöön.). Punainen sisäkuori voi pelastaa henkesi hätätilanteessa merkkivärinä. Kolmen istuinreiän ansiosta Adventure Expeditionia voi käyttää 3 henkilöä tai valita ihanteellisen istuinpaikan kahdelle henkilölle.

(x) lisävarusteet - ei vakiovarusteena

Vakiovarusteet
3x turvaventtiilit, 2x keula/perävahvikkeet, 7x kanto- ja kantohihnat, 6x ruostumattomasta teräksestä valmistetut D-renkaat, 2x istuinlaudan helat, 1x pelastusletku, 1x istuinlaudan keula,1x istuinlauta perässä, 2x silmukkanauhat, 2x turvaköydet, 1x eritelmäkilpi, 1x korjaussarja, 1x venttiiliavain, 1x ilmaventtiiliadapterin bajonetti, 1x käsikirja ja vahvistuslausuma 

Yksityiskohdat

  • Inside dimensions: 390 x 60 cm
  • Height side: 46 x 18 cm
  • Number of air chambers: 3, operating pressure: 0.3 bar
  • Construction time: 10 minutes
  • Front/rear luggage compartment: 40/40 L
  • Motor weight: 17 kg (motor not included)
  • Sail area: 7 m² (sail not included)
  • Wind speed: 4 Beaufort
  • Whitewater difficulty scale: Grade IV - very difficult
  • ISO standard: 6185 CAT III/D

Ominaisuudet

Käyttötarkoitus
Kanoottimelonta
Vene
Käyttötarkoitus:
järvi, joki
Vesistötyyppi:
tyyniin vesiin, virtaaviin vesiin, rauhallisiin vesiin, voimakkaasti virtaaviin vesiin, luonnonvesi, kevyt aallokko, voimakkaaseen aallokkoon
Istumapaikkojen määrä:
3
Tyyppi:
kanootti
Rakenne:
puhallettava
Mitat
Enimmäislasti:
450 kg
Ulkomitat (P x L):
450 x 95
Mitat pakattuna (P x L):
65 x 40 x 25 cm
Paino (noin):
25 kg
Ominaisuudet
Ominaisuudet:
Integroidut kantokahvat
Yhdistettävissä moottoriin:
Kyllä
Toimituksen sisältö
Toimituksen sisältö:
3x safety valves, 2x bow/stern protective strips, 2x carrying and luggage belts, 7x stainless steel D-ring, 6x seat board fittings, 1x bailer hose, 1x bow seat board, 1x stern seat board, 2x eyelet strips, 2x safety lines, 1x type plate, 1x repair set, 1x
Vuosimalli
2023
Tuotenumero
487254
EAN
9120040180232

Asiakkaiden mielipiteet

product.rating.noreviews