Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Loppukauden ale! Säästä jopa -60%1

Grabner Adventure Hose Canadian kanootti

ID: 632926

Voimassa ainoastaan 03.04.2023 asti
OVH € 3.289,00
€ 2.689,95
- 18 %
Sisältää ALV:n., ilmainen toimitus
Tuote on lisätty toivelistallesi

Tätä tuotetta ei tällä hetkellä voida tilata haluttua määrää, tarkista ostoskorisi.

Request product

Valitettavasti haluttu tuote on tällä hetkellä loppuunmyyty

Saatavilla verkkokaupasta Toimitus 4-6 arkipäivän kuluessa

Tiedot lyhyesti

Paino (noin)
Paino (noin)
25 kg
pakattava
pakattava
Kyllä
Rakenne
Rakenne
puhallettava
Yhdistettävissä moottoriin
Yhdistettävissä moottoriin
Kyllä

Kuvaus

Grabner Adventure Hose Canadian kanootti

Tämän tuotteen kuvaus on automaattisesti käännetty. Pahoittelemme mahdollisia virheitä.

Erittäin arvostettuja ovat Adventure-luokan ominaisuudet, jotka tarjoavat käytännössä kaiken sen, mitä perheet, melonnan aloittelijat ammattilaisiin, valtavesifriikkeihin ja raskasvetisten vesiurheilulajien harrastajiin kuuluvat odottavat veneeltä: tasainen kulku, erinomainen kurssin pito, vakaus kaatumisen estämiseksi sekä runsaasti tilaa (tilaa matkatavaroiden säilytykseen) ja ennen kaikkea monipuolisuuden ominaisuus. Melonnan lisäksi Adventure on hyvä purjevene (trimaraani), ja Torqeedo-perämoottorin kanssa se on hiljaisesti liikkuva moottorivene, joka tarjoaa suuren mukavuuden. Ratkaisevaa on kuitenkin veneiden turvallisuusnäkökohdat ja joustava materiaali, jotka takaavat uskomattoman pitkän käytön ja käyttöiän.

Kanadalaisen kanootin muodon ja sen mukana tulevan pitkän vesilinjan ansiosta ADVENTURE takaa erinomaisen suuntavakavuuden ilman jatkuvia kurssikorjauksia. Tulokkaat ja ne, joilla on vähän purjehduskokemusta, arvostavat tätä ominaisuutta. Suuri vapaalaita mahdollistaa lisäkuormituksen. Se suojaa pikkulapsia putoamiselta laidan yli ja torjuu vastapäisten aaltojen aiheuttaman huuhtoutumisen.

Keulassa ja perässä on vahvat vahvikepilarit, jotka vaimentavat ja vievät iskun nopeutta kolhuista. Keulan ja perän kattavat lyhyet kannet estävät veden pääsyn keulaan ja perään. Toiminnalliset varusteet, kuten 4 3 vahvaa ruostumatonta D-rengasta ja 30 istuinlaudan silmukkaa, takaavat matkatavaroiden turvallisen ja varman säilytyksen veneessä. Keulan ja perän ympärille asennetut turva- ja kantovyöt mahdollistavat veneen kuljettamisen tai vetämisen sivulle ja kiinnipitämisen kaatumisen sattuessa.

Veneeseen roiskunut vesi poistuu sinetöitävän tyhjennysletkun avulla, joka on osa itsetyhjennysominaisuutta, joten Adventure pysyy aina ohjattavana eikä vaadi ylimääräistä tyhjennystä. Tyynissä vesissä vesipelastusletkun älykkäästi suunniteltu rullatiiviste voidaan sulkea. Roiskevesi ja sadevesi voidaan poistaa pilssipesästä purkamatta venettä tai kaatamatta sitä. Korkea kaatumisenkestävyys ja erilaiset propulsiomenetelmät: yksilapaiset melat*, yhdistelmämelat*, sähkömoottori*, polttoainemoottori* ja purje* tekevät Adventuresta turvallisen veneen, jota voidaan käyttää yleismaailmallisesti ja perheystävällisesti.

Jopa kaksi lasta voi istua vierekkäin keskimmäisellä istuimella*. Istuimet* voidaan asentaa vaakasuoriksi lankuiksi tai asettaa vöiden avulla mihin tahansa kulmaan. Kolmen istuinreiän ansiosta Adventurea voi käyttää 3 henkilöä tai valita ihanteellisen istuma-asennon kahdelle henkilölle.Venettä voidaan trimmata säätämällä istuinlautaa pituussuunnassa. Suuressa matkatavarasäilytystilassa on tilaa laajimmillekin seikkailuvarusteille.

Suojakansi* suojaa sateelta, roiskeelta ja kylmältä ja mahdollistaa matkatavaroiden kiinnittämisen keulaan, perään ja keskelle. Ihanteellinen värimaailma on hyvin harkittu. Musta ulkokuori (erityisen sitkeä ja kestävä korkean nokiprosentin ansiosta, joka sulautuu hienovaraisesti ympäristöön). Punainen sisäkuori voi pelastaa henkesi hätätilanteessa merkkivärinä.

(*lisävarusteet - ei vakiovaruste)

Vakiovarusteet
turvaventtiilit 3, keula/perävahvikkeet 2, kanto- ja kiinnitysvyö 7, ruostumattomasta teräksestä valmistetut D-renkaat 6, istuinlaudan varusteet 2, ulosvetoletku 1, istuinlaudan keula 1,istuinlauta perä 1, silmukkaraidat 2, turvaköydet 2, tekniset tiedot 1, korjaussarja 1, venttiiliavain 1, ilmaventtiilin sovitinbajonetti 1, omistajan käsikirja ja vahvistuslausunto 1

Yksityiskohdat

  • Inside dimensions: 390 x 60 cm
  • Height side: 46 x 18 cm
  • Number of air chambers: 3
  • Construction time: 10 minutes
  • Front/rear luggage compartment: 40/40 L
  • Motor weight: 17 kg (motor not included)
  • Sail area: 7 m² (sail not included)
  • Wind speed: 4 Beaufort
  • Whitewater difficulty scale: Grade IV - very difficult
  • ISO standard: 6185 CAT III/D

Ominaisuudet

Käyttötarkoitus
Kanoottimelonta
Vene
Käyttötarkoitus:
järvi, joki
Vesistötyyppi:
tyyniin vesiin, virtaaviin vesiin, rauhallisiin vesiin, voimakkaasti virtaaviin vesiin, luonnonvesi, kevyt aallokko
pakattava:
Kyllä
Istumapaikkojen määrä:
3
Tyyppi:
kanootti
Rakenne:
puhallettava
Mitat
Enimmäislasti:
450 kg
Ulkomitat (P x L):
450 x 95
Mitat pakattuna (P x L):
65 x 40 x 25 cm
Paino (noin):
25 kg
Ominaisuudet
Ominaisuudet:
Integroidut kantokahvat
Yhdistettävissä moottoriin:
Kyllä
Toimituksen sisältö
Toimituksen sisältö:
3x safety valves, 2x bow/stern protective strips, 2x carrying and luggage belts, 7x stainless D-rings, 6x seat board fittings, 1x bailer hose, 1x bow seat board, 1x stern seat board, 2x eyelet strips, 2x safety lines, 1x type plate, 1x repair set, 1x valv
Vuosimalli
2023
Tuotenumero
632926
EAN
9120040180270

Asiakkaiden mielipiteet

product.rating.noreviews