Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Varaston tyhjennys - jopa -80%¹

Grand Canyon

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Grand Canyon - viihtyisään leiriytymiseen

Addnaturella nyt paljon Grand Canyon tuotteita! Jo tuhansien vuosien ajan Grand Canyon on ollut retkeilijän unelmakohde. Colorado-joen uurtama kanjoni on yksi maailman seitsemästä luonnonihmeestä, jossa häkellyttävän kauniit näköalat muodostuvat karuista ja kunnioitusta herättävistä jyrkistä, kivisistä kallioseinämistä. Grand Canyon on 446 kilometriä pitkä ja laajimmillaan 29 kilometriä leveä. Syvyys on jopa kaksi kilometriä, minkä vuoksi eri korkeuksilla on eri ilmasto ja toisistaan poikkeava kasvillisuus. Kanjonilla vallitsevan luonnon vaihtelevuus on ollut inspiraationa Grand Canyon tuotemerkin luomisessa. Taivasalla viihtyminen vaatii oikeanlaiset varusteet ja luonnon saneleman ulkoilusään ei pidä antaa pilata retkeä. Grand Canyon retkeilytuotteet tarjoavat suojaa ja mukavuutta sekä tunnelmaa illan yhteisiin tai yksinäisiin, rauhallisiin hetkiin. Grand Canyon tuotteiden käytännolliset yksityiskohdat on suunniteltu tyydyttämään vaativimmankin retkeilijän leiriytymistarpeet. Leiriytymistuotteita on omaa rauhaa kaipaavien pitkää matkaa vaeltavien tarpeisiin kuin myös perheille tai isommille matkailuseuruille, jotka lähtevät päiväretkelle luonnonpuistoon. Kun luotat Grand Canyoniin, koet luonnon ihmeet ja vapauden mukavuudesta tinkimättä.

Tunnelmalliseen iltaan ja hyvään yöhön kunnon leirivarusteet

Laadukkaan retkeilytuotteen on täytettävä monta vaatimusta. Grand Canyon tuotteet ovat kevyitä, jotta niitä voi helposti kantaa mukana, mutta ne ovat silti kestäviä ja yhdessä ne tarjoavat suojaa kylmältä, kuumalta, sateelta ja hyönteisiltä. Tuotteet ovat tiiviisti pakattuja ja ne on helppo pakata uudelleen. Monipuolisesta valikoimasta voit valita omiin käyttötarkoituksiisi parhaiten sopivat Grand Canyon tuotteet. Grand Canyonin tuotevalikoimaan kuuluvat:

  • Teltat
  • Makuupussit
  • Erilaiset makuualustat
  • Istuinsuojat
  • Retkeilykalusteet
  • Retkeilyaterimet
  • Pumput
Luo oma leppoisa leirisi yhdistelemällä eri tuotteita. Huomaat, että Grand Canyon lunastaa aina nimeensä liittyvät lupaukset. Grand Canyon telttoja on yhden hengen teltoista suuriin 6-hengen telttoihin, joihin voit majoittaa koko matkaseurueesi tai perheesi. Yhden hengen teltoissa on panostettu pieneen pakkauskokoon ja erittäin helppoon kokoamiseen. Isoissa teltoissa on suunniteltu omat tilat nukkumiseen teltan reunoille ja oleskelutilaa teltan keskelle. Hyönteisten sisäänpääsyn voi estää sulkemalla sisäänkäynnit eri osastoihin. Vaikka teltat on valmistettu riittävän tiiviistä materiaaleista estämään kosteuden ja ötököiden sisäänpääsyn, on niissä huomioitu riittävä ilmastointi kesällä ja talvella. Osassa teltoista on myös aurinkokatos, jonka varjossa on mukava levätä kun aurinko porottaa helteisenä päivänä.

Makuupussi ja alusta käyttötarkoituksen mukaan

Nukut yösi hyvin ankarassakin maastossa kun sinulla on kunnon makuupussi ja itsestään täyttyvä alusta. Grand Canyon makuupussien mallistossa on vaihtoehtoja kevyistä kesämakuupusseista kolmen vuodenajan makuupusseihin ja lämpöisiin talvimakuupusseihin. Pienin kesämakuupussi painaa vain 700 g ja vie tilaa vain 14 x 28 cm. Eri vuodenaikojen lämpötilojen mukaan lämpöä sisäänsä eristävät makuupussit sisältävät silikonista ontelokuitua, joka takaa sopivan lämmön lisäksi makuupussin helppohoitoisuuden ja pitkäikäisyyden. Kesämakuupussit on tarkoitettu lämpötiloille, jotka ovat yli 13-asteisia, kolmen vuodenajan makuupussit eristävät kylmältä hyvin aina nollaan asteeseen saakka ja sitä voi kokonaan avattuna käyttää myös peittona. Talvikäyttöön tarkoitetut makuupussit pitävät lämpötilan mukavana -4 asteeseen asti, mutta kestävät kylmyyttä aina -21 asteeseen asti. Grand Canyon suosittelee kaikille retkille mukaan otettavaksi turvamakuupussia, joka eristää lämmön erittäin tehokkaasti ja mahtuu hyvin pieneen tilaan.
Makuupussien kanssa yhteensopivat Cruise-makuualustat alkavat 2,5 mm paksuudesta ja paksuimmat alustat ovat 5 mm paksuisia. Päällysmateriaalista riippuen makuualustojen toinen puoli on miellyttävyyden lisäämiseksi harjattu toiselta puolelta. Kaikki alustat on varustettu liukuestekalvolla maahanpäin tulevalla puolella. Alumiinipäällysteiset alustat eristävät tehokkaasti maasta hohkaavaa kylmyyttä. Grand Canyon alustoja on yhden ja kahden hengen kokoisina makuualustoina sekä istuinalustoina. Alustoihin kuuluu oma kuljetuspussi. Kaikkien alustojen suunnittelussa on kiinnitetty huomiota käyttäjien terveyteen eivätkä ne sisällä lainkaan terveydelle haitallisia materiaaleja kuten PVC:tä.

Retkeilykalusteilla viimeinen silaus leirillesi

Perinteisten retkeilyvarusteiden lisäksi Grand Canyon on erikoistunut retkeilykalusteisiin kuten istuimiin, tuoleihin, pöytiin, retkiaterimiin ja vaatteiden säilytyskalusteisiin. Illallisen kattaminen luonnon helmaan käy näppärästi kun mukana on kokoontaitettavat tuolit ja pöytä. Pidempään samassa paikassa leiriytyessä on mukavaa laittaa vaatteet säänkestävään suojaan, jotta ne pysyvät kuivina ja siistinä. Retkeilykalusteissa on sama idea kuin Grand Canyonin muissakin retkeilytuotteissa; ne ovat kevyitä kuljettaa ja suunniteltu siten, että ne mahtuvat mahdollisimman pieneen tilaan kuljetuksen aikana. Kalusteiden materiaaleina on käytetty vanhvaa terästä ja kevyttä alumiinia. Kankaiset osat ovat ulkoilman ja kulutuksen kestäviä. Kangaspäällysteiset, täytetyt kalusteiden osat tekevät kolhoista retkituoleista parhaassa tapauksessa rentouttavia lepotuoleja. Värimaailmansa puolesta kalusteet sopivat saumattomasti yhteen Grand Canyon telttojen kanssa. Yhtenäistä visuaalista ilmettä arvostava löytää helposti tuotemerkin sisällä yhteensopivat tuotteet. Sinun ei tarvitse tinkiä tyylistä metsässäkään.

Tilaa retkeilytuotteesi Addnaturesta nopeasti ja turvallisesti

Addnature verkkokaupassa voit rauhassa selailla tuotteita ja tilata silloin kun se sopii sinulle parhaiten. Toimitamme tuotteet sinulle mahdollisimman pian ja käytössämme on useita toimitustapoja, joista voit valita sinulle soveliaimman vaihtoehdon tilauksen yhteydessä. Voit vertailla tuotteita kattavien tuotekuvausten perusteella ja mikäli sinulla on jotain kysyttävää, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Addnature pyrkii tarjoamaan asiakkailleen retkeilytuotteita aina parhaaseen mahdolliseen hintaan. Jos löydät kaupastamme tuotteen joka on edullisempi jossain toisessa myymälässä, korvaamme sinulle erotuksen. Kyseessä pitää kuitenkin olla normaalihintainen tuote eikä alennuskampanjatuote. Katso lisätiedot hintatakuustamme verkkokauppamme sivuilta. Addnaturesta tilaaminen on täysin riskitöntä. Kaikilla tuotteillamme on 30 päivän palautusoikeus. Mikäli et olekaan tyytyväinen tuotteeseen voit palauttaa sen meille ilmaiseksi. Tarkemmat ohjeet asiakaspalautuksen tekemiseen löydät verkkokauppamme sivuilta.