paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

DISCOVERY WEEKEND | Lähde löytöretkelle huipputarjousten perään

Grivel

59 Tuotetta
Lajittele
 
Sivu 1 /
2

Grivel – ensiluokkaiset varusteet vaativalle kiipeilijälle

Mont Blanc vuoren juurella päämajaansa pitävä italialainen Grivel tunnetaan yhtenä kiipeilyalan luotettavimmista ja innovatiivisimmista valmistajista. Jo 200 vuoden kokemuksella tuotteitaan kehittävä ja valmistava Grivel on vakiinnuttanut asemansa markkinoilla huolellisen suunnittelunsa, tiukan testaamisensa ja laadunvarmistuksensa kautta: jokaisen tuotteen tulee läpäistä tarkat testit ja tuoda lisäarvoa käyttäjälleen, olipa kyseessä sitten turvallisuutta lisäävä kypärä tai varusteiden kantamiseen sopiva reppu. Valikoimastamme Grivel-varusteita voit löytää niin naskalit, varmistimet kuin jääraudatkin sekä runsaan valikoiman muita kiipeilyyn ja vuoristovaelluksiin sopivia varusteita – tutustu ja ihastu!

Grivel tuo turvaa olosuhteista riippumatta

Kiipeillessä täydellinen luotto varusteisiin on ensiarvoisen tärkeää: roikkuessasi kymmenien metrien korkeudessa jyrkässä vuorenrinteessä haluat keskittyä vain edessä olevaan haasteeseen etkä varusteiden toimivuuteen. Korkealaatuiset Grivel-varusteet tarjoavat juuri tätä – varusteita, joita käyttäessäsi voit keskittyä vain omaan suoritukseesi. Kaikkien Grivel-tuotteiden tuleekin olla helppokäyttöisiä vaativissakin olosuhteissa. Huomiota kiinnitetään myös siihen, että joskus varusteita voi käyttää vain toisella kädellä tai ilman kunnollista näköyhteyttä. Olipa kyseessä sitten lumihuippuinen vuori tai liukas jäätikkö, Grivelin varusteiden ansiosta eteneminen on hieman helpompaa.

Sijainti Alppien korkeimman vuoren vieressä heijastuu Grivelin varusteisiin monella tapaa. Ensinnäkin kaikki varusteet on tietenkin suunniteltu kestämään vaativia ja yllättäviä sääolosuhteita, sillä vuoristomaastossa olosuhteet saattavat vaihtua äkillisesti. Lisäksi mitä lähempänä luontoa itse on, sitä enemmän kunnioitus sitä kohtaan kasvaa, ja yrityksen sijainti onkin vaikuttanut myös siihen, miten Grivel ottaa huomioon ympäristön tuotannossaan. Uusiutuvan energian käyttö, kierrätysmateriaalien kehittäminen ja jatkuva ympäristöystävällisten teknologioiden etsiminen ovat jo pitkään olleet osana Grivelin toimintaa.

Kunnon varusteet tekevät harrastamisesta helppoa ja hauskaa

Olipa intohimonasi sitten kiipeily tai pyöräily, tai haaveena saada vaikkapa vaeltamisesta uusi harrastus, tekevät toimivat ja kestävät varusteet urheilemisesta helpompaa. Addnaturen runsaasta valikoimasta ulkoilualan huippumerkkejä löydät kaikki suosituimmat tuotteet, ja verkkokauppamme yksityiskohtaisten tuotekuvien ja -kuvausten ansiosta oikeiden varusteiden valitseminen on uskomattoman helppoa.


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.