paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

KESÄ-ALE - Starttaamme ekstra-alennuksella vaatteista | Säästä jopa 70%
GSI

GSI teräskahvipannu 2,1l , hopea

ID: 604193
83,95 €
78,95 €
- 5 €
Ei sis. toimituskuluja
Lisää toivelistaan
Maksa helposti pienissä kuukausierissä
  • 100 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS
  • YLI 99 € TILAUKSET TOIMITUSKULUITTA6
  • 40 000 TUOTETTA - 400 MERKKIÄ
Tuotetiedot

Valitettavasti tuoteselostetta ei ole tällä hetkellä saatavilla suomeksi.

The ultra-rugged, Glacier Stainless campfire coffee percolator uses stainless steel to deliver a great tasting cup of Joe year after year, just like grandpa used to make. This camp classic's PercView top lets you gauge the strength of your brew. Wherever you're making coffee, you won't be disappointed.

Ominaisuudet
Käyttötarkoitus
ruuanlaitto  
Tyyppi
kahvin ja teen valmistus  
Materiaali
Stainless steel, glass  
Mitat
Halkaisija (cm): 17 cm
Tilavuus (ml): 3310 ml
Paino: 964 g
Pituus (cm): 22.4 cm
Korkeus (cm): 22.9 cm
Sukupuoli
Unisex
vuosimalli
2018
Tuotenro
604193
Arvostelu
5
1 arvostelu(a)
5 tähteä
1
4 tähteä
0
3 tähteä
0
2 tähteä
0
1 tähti
0
09.06.2019
Christoph Kübler
Yukon valmisti
Yukon brewed
Automaattinen käännös saksasta Takaisin alkuperäiseen arvosteluun

Tulisijan potti. HUOMIO: tarvitsee jonkin verran kokemusta ja aikaa! Ei ole väliä nopeasti. Ota sitten espressokeitin! Mutta jos sinulla on aikaa (1h +), saat lopullisen kahvin. Tässä on varma resepti: 1. suhteellisen karkea jauhettu kahvi 2. pieni kuusi oksaa 3. Täytä vettä vesiputken ensimmäisiin reikiin 4. Kahvi ja kuusihaara kahviastiassa 5. Laita päälle tai parempaan tulisijan yli olevaan arinaan 6. HYVÄ HUOMAUTUS! Heti kun ensimmäinen läpinäkyvästä kannesta tuleva vesi on näkyvissä putken läpi, ruiskuta potti hieman pois tulesta ja vain hauduta varovasti. Sen pitäisi jatkuvasti paisuttaa pieni siemi vettä. 7. Tämä vaihe min. 45 min, parempi 1h + pidä. Kahvi leviää jatkuvasti jauheen läpi. 8. On normaalia, että jotkut jauheet pestään pois ja osittain peseytetään pesuallas. Kaada ensimmäinen sippi maahan. Kokemuksella on helpompaa säätää lämmön / ruoanvalmistuksen voimakkuutta. 9. Kaada kahvia tyylikkääseen kuksaan tai mukiin, istu alas ja anna katseenne vaeltaa tuleen etäisyydelle ja nauttia kuvaamattomasta aromaattisesta kahvista. Huomio, se vahvistuu jokaisella kierroksella, kunnes se sopii kuten minä. Viat: 1. liian vähän aikaa. Hän tarvitsee muutaman kulkea, kunnes hän on todella musta ja voimakas. 2. liian vähän kahvijauhetta. Täydellä vedellä täytä vähintään 80% jauhesäiliöstä 3. ÄLÄ paina pulveria vaan kaada löysä. Ev. laita kuusihaara / verso jauheeseen. 4. Liian kuuma ja liian pitkä lämpö: Kahvi tulee katkera, menettää aromi ja jauhe pestään pois. johtopäätös: Valmistele tulenteko, valmistele ensin GSI-kahvipannu. Kun keitetään ja syödään, kahvin nauttiminen on valmis. Potti voidaan pitää kuumana tunteja pienellä tulella, kahvi säilyttää aromi. Koiriemme lisäksi oli tärkein työkalu Yukon-koiran kelkkailussa ja täällä Keski-Euroopan nuotiossa.

DER Topf der für das Lagerfeuer. ACHTUNG: Braucht etwas Erfahrung und Zeit! Nicht das Richtige für schnell zwischendurch. Dann nimm ein Espresso-Kocher! Aber wenn Du Zeit (1h+) hast, kriegst Du den ultimativen Kaffee. Hier das todsichere Rezept: 1. relativ grob gemahlener Kaffee 2. ein kleiner Zweig Rottanne 3. Auffüllen mit Wasser bis zu den ersten Löcher des Ausgusses 4. Kaffee und Tannenzweig in den Kaffee-Behälter 5. An das oder besser auf einem Rost über das Lagerfeuer stellen 6. GUT BEOBACHTEN! Sobald der erste Schluck Wasser im durchsichtigen Deckel durch das Röhrchen hochspritzend sichtbar wird, den Topf etwas vom Feuer weg nehmen und nur noch leicht köcheln. Es sollte permanent ein kleiner Schluck Wasser hochblubbern. 7. Dieses Stadium min. 45min, besser 1h+ vorhalten. Der Kaffee blubbert ständig neu durch das Pulver. 8. Es ist normal, dass etwas Pulver ausgewaschen wird und sich zum Teil bei zu starkem Kochen im Ausguss zeigt. Einfach den ersten Schluck auf den Boden ausgiessen. Mit der Erfahrung wird es immer einfacher, die Hitze / Kochintensität zu regulieren. 9. Kaffee in eine stilvolle Kuksa oder Mug giessen, zurücklehnen den Blick über das Feuer in die Ferne schweifen lassen und den unbeschreiblich aromatischen Kaffee geniessen. Achtung, wird mit jedem Durchgang stärker, bis er auch Koffein-Junkies wie mir passt. FEHLERMÖGLICHKEITEN: 1. zu wenig Zeit. Er braucht ein paar Durchgänge, bis er richtig schwarz und intensiv ist. 2. zu wenig Kaffeepulver. Bei voller Wasserfüllung mind. 80% des Pulverbehälters füllen 3. Pulver NICHT pressen sondern lose schütten. Ev. ein Tannenzweig/Spross mit ins Pulver legen. 4. Zu heiss und auch zu lange bei zu grosser Hitze lassen: Kaffee wird bitter, verliert sein Aroma und das Pulver wird ausgewaschen. Fazit: Nach dem Entfachen des Lagerfeuers zuerst den GSI-Kaffeetopf vorbereiten. Wenn dann gekocht und gegessen ist, ist der ultimative Kaffeegenuss bereit. Die Kanne kann stundenlang bei wenig Feuer heiss gehalten werden, der Kaffee behält sein Aroma. War nebst unseren Hunden das wichtigste Hilfsmittel auf unserer Yukon Hundeschlitten-Expedition und auch hier am heimischen mitteleuropäschen Lagerfeuer.


TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla. Avoinna ma-pe klo 11-13 & klo 14-17.
09 427 04 102
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.