Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Nauttikaa yhdessä luontoäidin ihmeistä
GUMBIES – Kengurumaan sandaaleita
GUMBIES:in sandaalit omaavat elegantin ja värikkään ulkomuodon. Australialaisen merkin käyttämät materiaalit ovat luonnollisia ja kierrätettyjä, sandaalit ollen 100% vegaanisia, ja niissä on mukava tepastella kesärannalle surffilauta tai rantapallo kainalossa.

GUMBIES

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Sukupuoli

Kengän koko

  • 48

Värit

  • harmaa

Hinta

Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
GUMBIES Islander Flip-flopit, harmaa
GUMBIES Islander Flip-flopit, harmaa harmaa
GUMBIES
Islander Flip-flopit, harmaa
€ 29,95 € 22,95
  • Versiot: EU 47
- 23 %

Laadustaan tunnettu Gumbies – luonnollisuutta ja eettisyyttä

Gumbies on jalkinealan laatumerkki, jonka valmistamat kengät tunnetaan niiden lyömättömästä mukavuudestaan. Ennen kaikkea brändin valmistamat flip flop -sandaalit ovat eräänlainen hittituote, joka monessa yhteydessä antaa myös kasvot tälle tuotemerkille. Ja juuri flip flopeista Gumbies saikin aikanaan alkunsa. Gumbies Islander oli yrityksen ensimmäinen jalkine, sandaali, jossa yhdistyivät sen luomisen kulmakivinä olleet ajatukset eli yksinkertaisuus, vapaus ja tarpeellisuus. Luonnolliset materiaalit ja liikeidean vahva eettinen perusta kruunasivat kokonaisuuden. Ja tällä tiellä ollaan yhä edelleen. Tunnetun Islander -flip flopin jälkeen Gumbiesin matka on jatkunut sen itse aikanaan viitoittamaa vapauden tietä, jolla brändi tekee matkaa yhä edelleen. Sandaalien lisäksi Gumbies valmistaa nykyisin myös muita upeita kenkiä, ja kaikkia sen jalkinemallistoja yhdistävät ylitsepääsemätön mukavuus, josta ei ole tingitty piiruakaan. Me Addnaturella olemme lisänneet valikoimaamme Gumbiesin upeita sandaaleja, jotka hehkuvat kilpaa keskenään.

Gumbies sandaalit ihanissa kesäväreissä

Gumbies sandaalit eroavat kaikista muista markkinoilta löytyvistä sandaaleista uniikilla ilmeellään ja huolitellulla ulkonäöllään. Nämä flip flopit ovat toinen toistaan hurmaavampia, ja ainoa miinuspuoli niiden hankinnassa onkin vaikeus valita ne kaikkien ihanimmat. Gumbies leikittelee väreillä ainutlaatuisen rohkeasti ja pukee sandaalit mitä villeimpiin kuoseihin. Tavoitteena on tarjota mitä persoonallisimpia ratkaisuja jokaisen huolettoman kesäihmisen jalkoihin.Alun alkaen Gumbies valmisti sandaaliensa pohjat vanhoista autonrenkaista, mutta tästä konseptista luovuttiin materiaalin mukanaan tuoman epämukavuuden vuoksi. Ajatus oli hyvä, mutta käyttömukavuutta ajatellen oli löydettävä jokin muu ympäristöystävällinen ratkaisu, joka myös tuntuisi mukavalta jalkaa vasten. Tätä nykyä taidokkaiden Gumbies sandaalien lyömätön resepti on seuraavanlainen: pohjan kierrätyskumi, sandaalin ytimen juuttimateriaali, canvaspäällyste sekä EVA-välipohja muodostavat mukavan ja kestävän kokonaisuuden, josta sekä luonto että kukkaro kiittävät.

Naiset, miehet ja lapset pääsevät kaikki nauttimaan Gumbiesin upeista sandaaleista. Kun jalkine on hiottu timantiksi niin ilmeeltään kuin ominaisuuksiltaan, ja samalla huomioituna on myös ympäristö, tämän mukavampaa valintaa kesäjalkineeksi ei ole olemassakaan. Tytölle vaaleanpunaiset kukkasandaalit, pojalle turkoosit merihenkiset sandaalit, naiselle liilat camokuvioidut sandaalit ja miehelle merihenkiset, sinivalkoraidalliset sandaalit... vai valitako sittenkin tummaa, yksisävyistä värimaailmaa? Päätöksen teko voi olla vaikeaa kun tarjolla on näin monta upeaa sandaalimallia, mutta kun valinta on tehty, Addnature toimittaa uudet suosikkisandaalisi kotiin viiveettä. Näistä kesäkengistä tulevat kiittämään sekä jalkasi että ympäristösi!

Sandaalit ja muut vapaa-ajan varusteet näppärästi netistä

Anna Addnaturen tehdä kesäpäivistäsi lokoisan mukavia ja laiskoja. Tämä aikaansaadaan jalkineilla, joissa jalat tuntevat vapauttavat tuulen henkäykset ilman, että materiaalit hiertävät ja hankaavat. Tilaa Gumbiesin sandaalit mukavoittamaan koko perheen jalkoja seuraavaksi kesäksi tai tuleville aurinkolomille. Katso samalla läpi myös muut vapaa-ajan vaatteemme ja varusteemme, tee tilaus ja nautit jo pian tilaamistasi laatutuotteista. Kaikki kätevästi kotiin Addnaturelta, kivijalkakauppoja kiertelemättä!