paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

GUMOTEX

5 Tuotetta
Hinta
GUMOTEX

Kumiveneet ja -kajakit

GUMOTEX on tunnettu korkealaatuisista kumiveneistään ja -kajakeistaan. Yhtiö on perustettu vuonna 1956 Tsekeissa ja se pitää Tsekkejä edelleen kotipaikkanaan. Yhtiö valmistaa ja kehittelee tuotteitaan vuosikymmenten tuomalla kokemuksella. Se painottaa erityisesti tuotteiden turvallisuutta ja pitkäkestoisuutta sekä niiden vaivatonta käyttämistä. Tuotteet suunnitellaan, valmistetaan ja testataan Tsekeissä, mikä takaa niiden varman laadun. GUMOTEX panostaa erityisesti PFC-aineettomiin materiaaleihin. Usein kumisekoitteissa käytetyt PFC-aineet ovat haitallisia ihmisille ja ympäristölle. GUMOTEX-kumivene on vaivaton. Se tarvitsee vain täyttää ilmalla ja sen jälkeen melontaretki ja luonnosta nauttiminen voivat alkaa.

Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Gumotex – hauskat ja helpot ilmatäytteiset veneet

Puhallettavat kajakit ovat vakaita, turvallisia, hallittavia ja ne saa kaiken lisäksi todella helposti pakattua pieneen tilaan . Virkistyskäyttöön suunnitellut kajakit on tarkoitettu käytettäväksi rauhallisilla vesillä, kuten järvillä tai merenpoukamissa. Matkakajakkeja käytetään päiväretkillä ja muilla reissuilla, joissa melonta on suhteellisen rauhallista ja vesi seesteistä. Whitewater-kajakit on suunniteltu kokeneille melojille, rankempiin olosuhteisiin ja vaikeusasteeltaan kovempiin koskiin.

Tsekin tasavallasta kotoisin olevat Gumotex-veneet ovat jo tunnettuja maailmalla, sillä niitä on valmistettu jo 60 vuoden ajan. Laadustaan tinkimättömät rakentajat ovat laskeneet vesille puhallettavia kajakkeja, kanootteja, veneitä ja koskilauttoja sekä kalastusveneitä ympäri maailmaa ja nyt saat näitä huippulaatuisia veneitä myös meiltä Addnaturelta.

Ekologiset, helppokäyttöiset ja hauskat veneet jokaiseen laituriin

Gumotex pyrkii välttämään ympäristölle haitallisia aineita veneidensä valmistuksessa ja niiden pinnat onkin todella kestävää nitrilonia, PES-materiaalia, joka on luonnonkumiseokseen yhdistettyä synteettistä kumipinnoitetta. Tämä materiaali kestää kulutusta, vanhenee hyvin ja se sietää myös auringon UV-säteilyä todella mainosti. Sen vetolujuus on vähintään huimat 3000/3000 N! Ja sen vähimmäisominaispaino 913 g /m².

Valikoimastamme löytyy niin rentoon kaveriporukalla melontaan suunniteltuja veneitä ja kanootteja, mutta myös kovempiin koskiin soveltuvia kajakkeja. Kaikille veneille, kanooteille ja kajakeille ominaista on se, että niissä on tarpeeksi ilmataskuja kelluttaakseen maksimikuorman (vaihtelee mallin mukaan), niihin mahtuu matkatavaraa , joka päiväretkellä voi olla tarpeen, ne ovat vakaita ja helppokäyttöisiä eivätkä ne tarvitse erityisiä kuljetusneuvoja siihen, että ne saadaan rantaan ja retki voi alkaa. Niihin on suunniteltu erityisiä venttiileitä, joiden kautta veneeseen mahdollisesti kulkeutunut vesi pääsee helposti pois, eikä sitä tarvitse äyskäröidä. Ja puisiin tai muovisiin penkkeihin verrattuna nämä ilmatäytteiset penkit ovat taivaan lahja melontaan!

Hiio-hoi Addnaturelta

Addnaturen venevalikoima kattaa nyt myös puhallettavat, ilmatäytteiset veneet, kanootit ja kajakit. Palvelevasta verkkokaupastamme voit tilata haluamasi tuotteen silmänräpäyksessä ja postitamme tuotteen sinulle jo samana tai seuraavana arkipäivänä!


TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla. Avoinna ma-pe klo 11-13 & klo 14-17.
09 427 04 102
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.