paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

GUMOTEX

3 Tuotetta
Kategoriat
Hinta
GUMOTEX

Kumiveneet ja -kajakit

GUMOTEX on tunnettu korkealaatuisista kumiveneistään ja -kajakeistaan. Yhtiö on perustettu vuonna 1956 Tsekeissa ja se pitää Tsekkejä edelleen kotipaikkanaan. Yhtiö valmistaa ja kehittelee tuotteitaan vuosikymmenten tuomalla kokemuksella. Se painottaa erityisesti tuotteiden turvallisuutta ja pitkäkestoisuutta sekä niiden vaivatonta käyttämistä. Tuotteet suunnitellaan, valmistetaan ja testataan Tsekeissä, mikä takaa niiden varman laadun. GUMOTEX panostaa erityisesti PFC-aineettomiin materiaaleihin. Usein kumisekoitteissa käytetyt PFC-aineet ovat haitallisia ihmisille ja ympäristölle. GUMOTEX-kumivene on vaivaton. Se tarvitsee vain täyttää ilmalla ja sen jälkeen melontaretki ja luonnosta nauttiminen voivat alkaa.

Lajittele
Sivu 1 /
1

GUMOTEX - verkkokauppa

Addnaturelta löydät varusteet ja ulkoiluvaatteet kaikkiin mahdollisiin olosuhteisiin. GUMOTEX tarjoaa laadukkaita tuotteita, jotka on hyvin suunniteltuja, toimivia ominaisuuksia, jotka helpottavat elämääsi huomattavasti. Meillä on luonnollisesti GUMOTEX valikoimassamme tuotteita laidasta laitaan.
Addnaturella on Suomen suurin valikoima varusteita niin kiipeilyyn, lasketteluun, vaellukseen sekä kaikkeen mahdolliseen, mikä liittyy ulkoiluun ja vapaa-aikaan.
GUMOTEX -tuotteet ovat esimerkkejä brändeistä, joiden tuotevalikoiman pyrimme pitämään aina mahdollisimman kattavana.

Tilaa luotettavasti Addnaturelta

Pyrimme tarjoamaan mahdollisimman miellyttävän ostokokemuksen, minkä vuoksi tarjoamme ilmaisen toimituksen yli 99 euron tilauksiin. Mikäli GUMOTEX -tuote ei vastaa odotuksiasi tai ei ole sopiva; voit vaivattomasti palauttaa sen. Me maksamme palautuskulut. 100 päivän avoin kauppa ja useat maksuvaihtoehdot ovat esimerkkejä joustavasta ja asiakaslähtöisestä palvelustamme.
Addnature – Kaikki mitä tarvitset retkeilyyn ja ulkoiluun!


TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla.
Avoinna ma-pe klo 11-18
09-427 04 101
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.