Urban Outdoor -uutuudet | Löydä oma tyylisi ulkoiluun & arkeen
Pyöräkauppa netissä

Haglöfs Corker reput

0 Tuotteet
search.category.products.soldout

Haglöfs Corker tukee kestävää kehitystä

Haglöfs sai alkunsa vuonna 1914 Taalainmaalla Ruotsissa, kun Wiktor Haglöf halusi tehdä kestäviä vaatteita ulkokäyttöön haastaviin olosuhteisiin. Haglöfs on nykyään yksi Pohjoismaiden suurimpia ulkoiluvaate- ja varustevalmistajia ja sen tuotteita myydään ympäri maailmaa. Yhtiö valmistaa ulkoiluvaatteiden ja -kenkien lisäksi myös reppuja, makuupusseja, hansikkaita ja muita asusteita. Ekologisuus, innovaatio sekä kestävien ja luotettavien tuotteiden valmistaminen myös vaativampaakin makuun ovat yhtiölle ensiarvoisen tärkeitä.

Haglöfs haluaa tuotteidensa myös näyttävän tyylikkäiltä sekä panostaa niiden muotoiluun. Haglöfs Corker -malliston reput ovat loistava esimerkki näistä periaatteista. Haglöfs Corker reput ovat monipuolisia tuotteita kätevillä ja käytännöllisillä ominaisuuksilla, jotka soveltuvat hyvin päiväkäyttöön - niin kouluun tai töihin suunnatessa kuin vapaa-aikanakin. Valittavissa on useita eri kokoja käyttäjän koon tai tarpeen mukaan. Lisäksi Haglöfsin reput ovat virallisia Bluesign-tuotteita, eli ne tukevat kestävää kehitystä.

Haglöfs Corker reput päiväkäyttöön kouluun tai toimistoon

Haglöfs Corker reput ovat kooltaan ja toiminnoiltaan ihanteellisia päiväkäyttöön tai kevyeen vapaa-ajan liikkumiseen. Reppujen tilavuus vaihtelee 5-20 litran välillä. Reppujen päällinen ja vuori on valmistettu kierrätysmateriaaleista, joten ne tukevat siten osaltaan kestävää kehitystä. Repussa on poikkeuksellisesti sivussa suuri täyttöaukko, josta voit kätevästi täyttää ja purkaa repun, ja pääset kätevästi käsiksi myös repun pohjalla oleviin tavaroihin. Selkäpaneeli on lämpömuotoiltu antamaan selälle paremman tuen, minkä lisäksi reppu on erityisesti suunniteltu pysymään tukevasti muodossaan. Lantiovyö on irrotettavissa ja muotoillut olka- ja rintahihnat ovat portaattomasti säädettävät. Repun päällä ja sivussa on taskuja, joten tämän repun kätköistä saat kännykän ja lompakon helposti käsiisi. Repussa on myös avainpidike. Heijastava painatus repussa lisää turvallisuuttasi, ja heijastinprintin ansiosta näytkin reppu selässä helpommin myös heikosti valaistuilla teillä.

Haglöfs Corker reppua on saatavilla useassa eri koossa. Haglöfs Corker Large on tilavuudeltaan Corker-malliston suurin eli 20 l, ja sen uumeniin mahtuu hyvin myös kannettava 15-tuumainen tietokone. Haglöfs Corker Medium on tästä hieman pienempi versio, ja se sopii kooltaan erinomaisesti myös otettavaksi lentokoneen käsimatkatavaroihin. Medium-koon reppu sopii kooltaan hyvin sekä miehille että naisille. Haglöfs Corker Small sopii lyhyen takapaneelinsa ansiosta erinomaisesti naisille ja lapsille. Corker X-Small puolestaan sopii perheen kaikkein pienimpien käyttöön. Haglöfs Corker reput ovat paitsi ominaisuuksiltaan näppäriä, modernin ja virtaviivaisen muotoilunsa ansiosta myöskin upeannäköisiä!

Addnature on urheilun ja ulkoilun verkkokaupan ammattilainen

Tutustu monipuoliseen ja kattavaan verkkokauppaamme kätevästi kotipäätteelläsi tai mobiililaitteellasi. Valikoimissamme on tuotteita vaativaan aktiiviurheiluun sekä myös vapaa-ajan rauhalliseen liikuntaan. Meillä voit valita useista eri maksuvaihtoehdoista ja maksaa ostosesi turvallisesti verkkosivuillamme. Sinulla on yli 30 päivän palautusoikeus tuotteillesi ja voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme pulmatilanteissa. Meille on tärkeää palvella sinua ammattitaidolla ja luotettavasti. Tervetuloa!