Pyöräkauppa netissä
-15% Fjällrävenin varusteista* | Alennuskoodi: FJALLRAVEN15

Haglöfs Corker reput

11 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Valmistaja

Värit

 • keltainen
 • punainen
 • sininen
 • musta
 • oliivi

Hinta

Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Haglöfs Corker 20L Backpack, sininen sininen
Haglöfs
Corker 20L Backpack, sininen
€ 119,95 € 109,95
ilmainen toimitus
 • Versiot: One Size
Haglöfs Corker 20L Backpack, sininen
Haglöfs Corker Backpack Youth, oliivi oliivi
Haglöfs
Corker Backpack Youth, oliivi
€ 89,95
 • Versiot: One Size
Haglöfs Corker Backpack Youth, oliivi
Haglöfs Corker 15L Backpack, sininen sininen
Haglöfs
Corker 15L Backpack, sininen
€ 109,95 € 104,95
ilmainen toimitus
 • Versiot: One Size
Haglöfs Corker 15L Backpack, sininen
Haglöfs Corker 20L Backpack, musta musta
Haglöfs
Corker 20L Backpack, musta
€ 119,95 € 109,95
ilmainen toimitus
 • Versiot: One Size
Haglöfs Corker 20L Backpack, musta
Haglöfs Corker 15L Backpack, oliivi oliivi
Haglöfs
Corker 15L Backpack, oliivi
€ 109,95 € 104,95
ilmainen toimitus
 • Versiot: One Size
Haglöfs Corker 15L Backpack, oliivi
Haglöfs Corker 15L Backpack, musta musta
Haglöfs
Corker 15L Backpack, musta
€ 109,95 € 104,95
ilmainen toimitus
 • Versiot: One Size
Haglöfs Corker 15L Backpack, musta
Haglöfs Corker 20L Backpack, oliivi oliivi
Haglöfs
Corker 20L Backpack, oliivi
€ 119,95 € 109,95
ilmainen toimitus
 • Versiot: One Size
Haglöfs Corker 20L Backpack, oliivi
Haglöfs Corker Backpack Youth, keltainen/punainen keltainen/punainen
Haglöfs
Corker Backpack Youth, keltainen/punainen
€ 89,95 € 79,95
- 11 %
 • Versiot: One Size
Haglöfs Corker Backpack Youth, keltainen/punainen
Haglöfs Corker 15L Backpack, punainen punainen
Haglöfs
Corker 15L Backpack, punainen
€ 109,95 € 104,95
ilmainen toimitus
 • Versiot: One Size
Haglöfs Corker 15L Backpack, punainen
Haglöfs Corker Backpack Youth, musta musta
Haglöfs
Corker Backpack Youth, musta
€ 89,95 € 79,95
- 11 %
 • Versiot: One Size
Haglöfs Corker Backpack Youth, musta

Haglöfs Corker edustaa kestäviä varusteita

Haglöfs on Ruotsissa vuonna 1914 perustettu yritys, jonka perustaja Wiktor Haglöf oli metsurin poika, joka ankarissa olosuhteissa työskennellessään halusi luoda muille jotain sellaista, jolla taistella vaihtuvia ja vaativia sääolosuhteita vastaan. Pienimuotoisesta reppujen valmistamisesta alkaneesta liiketoiminnasta on kasvanut pitkäjänteisen työn tuloksena kansainvälisestikin tunnustettu huippulaadukas tuotemerkki, joka tuottaa varusteita, vaatteita, kenkiä ja tarvikkeita kaikille ulkona liikkuville. Haglöfs on nykyisin yksi Pohjoismaiden johtavista ulkoiluvaatevalmistajista, jolla on jälleenmyyjiä ympäri maailmaa. Haglöfsin tuotteiden perustana toimii kestävyys, käytännöllisyys ja kestävän kehityksen mukainen valmistustapa. Heidän visionsa on se, että liikkuva ihminen voi näyttää hyvältä, tuntea olonsa mukavaksi ja parantaa omaa suorituskykyään Haglöfsin tuotteilla. Addnaturella onkin kattava kattaus Haglöfsin tuotteita valikoimassaan, mukaan lukien Corker-sarjan reput, jotka ovat oiva valinta pienemmille päiväretkille.

Haglöfs Corker 20l Reppu Tummanvihreä

Nauti luonnosta Haglöfsin avulla

Haglöfs valmistaa tuotteita, jotka on tehty kestämään kovaa rasitusta ja tukemaan ulkoilijan matkaa, onpa kyse sitten varusteesta, vaatteesta tai asusteet. Addnaturella on runsas valikoima erilaisia reppuja ja laukkuja, joita luonnossa tai kaupungin kaduilla liikkuessaan tarvitsee. Haglöfsin Corker-sarjan reput ovat oiva esimerkki käytännöllisestä päivärepusta, johon mahtuu tarvittaessa päiväretken vaatteet ja tarvikkeet. Kyseessä on innovatiivinen päiväreppu, jossa on pakkausta ja purkamista helpottava, käytännöllinen sivuaukko. Reppu soveltuu loistavasti päiväreissuihin tai vaikka työmatkoille, sillä sitä on miellyttävä kantaa ja siihen mahtuu riittävästi tarvikkeita. Reppu on valmistettu kierrätyskankaasta. Haglöfs Corker -repussa on suuri sivuaukko, jonka kautta pääset käsiksi koko repun sisältöön, joten saat sitä kautta nopeasti ja vaivattomasti otettua tarvittavat tarvikkeet ulos repusta. Repun laukkutilassa on vetoketjullinen verkkotasku, jossa saat säilytettyä ne tarvikkeet, jotka haluat erotella isommasta päälokerosta. Repun lokerorakenne pitää reppusi ryhdikkäänä ja saat pakattua sen järkevästi. Haglöfs Corker -repun päällä sijaitsee piilotasku, johon saat piilotettua arvokkaampia tavaroitasi, kuten avaimet, jotta ne pysyvät paremmassa tallessa. Repun sivuluukussa on kätevä verkkotasku, johon saat laitettua myös pikaisesti saataville tarvittavia asioita, kuten esimerkiksi juomapullon tai pienen sateenvarjon. Lämpömuotoiltu takapaneeli tekee repusta miellyttävän kantaa ja sen muotoillut olkaremmit sekä säädettävät rintaremmi ja irrotettava vyö mahdollistavat repun säätämisen juuri sinulle sopivaksi. Etupaneeliin saat laitettua vaikka sadetakin rullalle, jos keli vaikuttaa sateiselta, sillä etupaneeli on varustettu kuminauhakiinnityksellä. Kaiken kaikkiaan Haglöfs Corker on oiva lisä Addnaturen reppuvalikoimaan, josta löydät varmasti itsellesi sopivimman repun tai rinkan käyttöäsi varten.

Addnaturen valikoimasta löydät Haglöfs Corker -sarjan reput muutamana eri kokovaihtoehtona. X-Small-koko on pienin versio sarjan repuista ja mitoiltaan passeli moneen käyttöön. Ominaisuudet ja toiminnot ovat kuten isoveljessään Mediumissa, koko vain on pienempi. Lisäksi sarjaan kuuluu vielä Large-koko, jonka ominaisuudet ovat muuten samat kuin kahdessa pienemmässä repussa, mutta reppuun on lisätty lisäksi pehmustettu osio 15-tuumaisille kannettaville, joten reppu soveltuu esimerkiksi työmatkakäyttöön, ilman että tarvitset erillistä laukkua kannettavalle tietokoneellesi. Addnaturen valikoimasta löydät kattavasti Haglöfsin reppuja myös Corker-sarjan ulkopuolelta, joten jos Corker ei sovi käyttötarkoitukseesi, kannattaa tutustua myös muihin reppuihin, jolloin löydät varmasti itsellesi parhaiten sopivimman ja käyttötarkoitustasi parhaiten palvelevan mallin.

Addnaturelta saat tuotteet aktiiviseen elämäntapaan

Addnature on todellinen liikkujan verkkokauppa. Haglöfsin Corker-sarjan reppujen lisäksi valikoimassamme on runsaasti muita Haglöfsin reppuja sekä muita tuotteita. Kannattaa tutustua esimerkiksi vaatevalikoimaamme, josta löydät runsaasti erilaisia alusasuja, väliasuja sekä kuorivaatteita, joiden avulla saat pukeuduttua kelin vaatimalla tavalla. Vaatteiden kaveriksi tarjoamme runsaasti erilaisia jalkineita, joten voit valita jalkineesi sen maaston mukaisesti, jossa aiot liikkua, juoksukengistä vaeltamiseen. Vaatteiden ja jalkineiden lisäksi Addnaturelta löytyy kattavasti asusteita ja varusteita eri lajien harrastamiseen. Saatkin siis yhdellä ostoskerralla tarvitsemasi tuotteet ja voit tehdä tilauksen yhdellä kertaa, jolloin saat kaikki tuotteesi samalla toimituksella valitsemaasi toimitusosoitteeseen. Tarjoamme pienpakettitoimitukset yli 99 euron tilauksissa ilman toimituskuluja ja luonnollisesti 30 päivän palautusoikeuden, jonka avulla voit palauttaa ostoksesi, jos et ole niihin tyytyväinen. Ostokset saat siis tehtyä turvallisin mielin. Jos et löydä valikoimastamme etsimääsi tuotetta tai kaipaat lisää tuotetietoa, voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme. Asiantuntevat asiakaspalvelijamme auttavat sinua mielellään, jotta ostoskokemuksesi olisi mahdollisimman miellyttävä.