Pyöräkauppa netissä
Kruisaile kaupungilla | Kiertele kadut & kujat tyylillä

Haglöfs Rugged Mountain

4 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Sukupuoli

Koko

 • S
 • M
 • L
 • XL
 • XXL

Valmistaja

Värit

 • harmaa
 • musta
 • oliivi

Hinta

Asiakaspalaute

 • 2
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Haglöfs Rugged Mountain Housut Miehet, musta
Haglöfs Rugged Mountain Housut Miehet, musta musta
Haglöfs
Rugged Mountain Housut Miehet, musta
€ 179,95 € 112,95
- 37 %
ilmainen toimitus
 • Versiot: XXL (Short)XL (Regular)XXL (Regular)XXL (Long)
Haglöfs Rugged Mountain Housut Normaali Miehet, harmaa/musta
Haglöfs Rugged Mountain Housut Normaali Miehet, harmaa/musta harmaa/musta
Haglöfs
Rugged Mountain Housut Normaali Miehet, harmaa/musta
€ 179,95
ilmainen toimitus
 • Versiot: S (Regular)L (Regular)XXL (Regular)
Haglöfs Rugged Mountain Housut Miehet, oliivi/musta
Haglöfs Rugged Mountain Housut Miehet, oliivi/musta oliivi/musta
Haglöfs
Rugged Mountain Housut Miehet, oliivi/musta
€ 179,95 € 164,95
ilmainen toimitus
 • Saatavana useassa eri koossa!
Haglöfs Rugged Mountain Housut Naiset, musta
Haglöfs Rugged Mountain Housut Naiset, musta musta
Haglöfs
Rugged Mountain Housut Naiset, musta
€ 179,95 € 172,45
ilmainen toimitus
 • Versiot: EU 40

Haglöfsin avulla nautit ulkoilusta

Wiktor Haglöfin pienessä mökissään aloittama reppujen valmistus on tullut pitkän matkan kehittyen nykyhetken kansainväliseksi ulkoilun tuotemerkiksi. Kuitenkin se, mikä oli tunnuksenomaista Wiktorille, on nykyisen Haglöfsin yritysarvoissakin noteerattu varsin korkealle, eli ammattitaito, korkea laatu ja toiminnallisuus. Reppujen valmistuksen Wiktor aloitti jo vuonna 1914 ja ensimmäinen tehdas valmistui vuonna 1934. Drängstuganilaisen metsurin poika pääsi varsin pitkälle haasteellisissa olosuhteissa syntyneen ajatuksensa kanssa, jonka mukaan luonnon ja vallitsevien sääolosuhteiden voittaminen on mahdollista. Kaiken lisäksi tuotteet valmistetaan luontoa kunnioittaen ja ekologisia arvoja noudattaen. Tämä voittava yhdistelmä on nostanut Haglöfsin yli satavuotiaaksi yritykseksi, joka on yksi ulkoiluvaatteiden ja -varusteiden edelläkävijöistä. Nykyisinkin Haglöfsin voidaan katsoa nojaavan samoihin tukipilareihin, toki kulunut aika on lisännyt yritykseen modernia vivahdetta. Yritys linjaa omien tuotteidensa arvoiksi luotettavuuden, intohimoisuuden ja tietyn uteliaisuuden tuotekehitykseen, jotta ne voisivat olla vieläkin paremmin toimivia. Addnaturella on kattava valikoima Haglöfsin tuotteita, ja parhaan kuvan saatavilla olevasta valikoimasta löydät suoraan verkkokaupastamme.

Haglöfs Rugged Mountain Miesten Harmaat housut

Haglöfs Rugged Mountain -varusteilla pääset pidemmälle

Haglöfsillä on pitkä historia ulkoiluvaatteiden valmistamisessa, sillä ulkoilutuotteet lisättiin yhtiön valikoimaan jo 1960-luvulla. Metsurin poikana ja puuseppänä Wiktor Haglöf vietti paljon aikaa metsässä rankoissa olosuhteissa, joissa keli piiskasi miestä työn kuormittavuuden lisäksi. Hänen palava missionsa oli omien kokemustensa pohjalta luoda vaatteita, joiden avulla muiden ei tarvitsisi kärsiä samoista olosuhteista, vaan ulkoiluvaatteilla voisi selviytyä haastavissa olosuhteissa paremmin. Wiktor viihtyi luonnossa työnsä lisäksi myös vapaa-aikanaan niin paljon, että hän oppi tunnistamaan vaatteiden heikot kohdat ja osasi suunnitella yksityiskohdat niin, että vaatteet kestivät myös kulutusta.

Näihin samoihin lähtökohtiin nojaa myös Haglöfs Rugged Mountain -tuoteperhe, jonka löydät Addnaturen valikoimasta. Kyseessä on erittäin kestävät, todella hyvin varustetut ja joustavat vaellushousut. Toisin sanoen hybridivaellushousut. Näissä rankkoihin keleihin valmistetuissa, tavallista kestävämmissä vaellushousuissa on joustavat paneelit, jotka luovat liikkumisen vapautta, sekä kestävä polyamidikangas, joka luo housuihin kulutuksenkestoa. Housujen istuvuutta voit muokata täysin itselleen sopivaksi, vaikka laji vaihtuisi välillä, mikä tekee housuista entistäkin monikäyttöisemmät. Näissä Rugged Mountain Pants -housuissa on runsaasti teknisiä ominaisuuksia ja oivalluksia, kuten kolmoisompeleet pääsaumoissa ja kaksoisompeleet muissa saumoissa, mikä tekee housuista todella kestävät, eivätkä saumat ratkea tiukemmassakaan paikassa. Housujen polviosat ja takapuoli on vahvistettu neljään suuntaan joustavilla kankailla, mikä mahdollistaa rajoittamattoman liikkeen. Istuvuutta on parannettu tarranauhalla säädettävällä vyötäröllä, jonka sisällä on joustavaa nauhakudosta, jotta housut istuvat parhaalla mahdollisella tavalla. Haglöfs Rugged Mountain -housujen reisissä on reisitaskujen lisäksi vetoketjulliset aukot, jotta ilma kiertää paremmin ja olo pysyy hikoillessakin viileänä. Housujen lahkeet on vahvistettu säärien osalta 500D -polyamidilla. Rugged Mountain -tuoteperheen tuotteet on lisäksi käsitelty fluorihiilettömällä DWR-käsittelyllä, joten niiden lian ja vedenhylkivyys on omaa luokkaansa. Housuissa on myös pieniä yksityiskohtia, kuten vetoketjullinen ja napillinen sepalus, kuusi vyölenkkiä, kaksi sivutaskua, kaksi venyvää reisitaskua sekä yksi vetoketjullinen tasku takapuolella. Rugged Mountain -sarjan housut ovat lisäksi Bluesign-sertifioidut, joten ne valmistetaan kestävän kehityksen normien mukaisesti. Saat nämä ja paljon muita Haglöfsin vaatteita Addnaturen verkkokaupasta.

Addnaturen verkkokaupasta saat Haglöfsin tuotteet

Ostosten tekeminen Addnaturella on vaivatonta. Haglöfsin Rugged Mountain -tuoteperheen lisäksi löydät verkkokaupastamme runsaasti muita Haglöfsin tuotteita, joilla voit täydentää ostoksiasi. Lisäksi tarjolla on paljon muiden tuotemerkkien ja valmistajien tuotteita, joten jos et löydä yhdeltä tuotemerkiltä kaikkea tarvitsemaasi, voit myös yhdistellä ostoksiasi useammalta tuotemerkiltä. Toimitamme yli 99 euron pienpakettitoimitukset veloituksetta suoraan valitsemaasi toimitusosoitteeseen. Muistathan, että Addnaturen valikoima sisältää myös paljon muita tuotteita, vaatteisiin, asusteisiin, varusteisiin ja tarvikkeita, joita voit tarvita aktiivista elämäntapaa ylläpitäessäsi. Voit siis hankkia kaikki tarvitsemasi tuotteet yhdellä kertaa, samalla toimituksella ja pääset helpommalla. Tarjoamme ostoksillesi lisäksi 30 päivän veloituksettoman palautusoikeuden, joten voit tehdä ostoksia turvallisesti.