Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Löydä uusi tyylisi upeista asuehdotuksistamme
Havaianas tarjoaa parhaat kesäsandaalit
Havaianas tarjoaa parhaat kesäsandaalit
Havaianas on tunnettu värikkäistä ja erittäin mukavista varvassandaaleistaan. Jalkineiden erityisen pehmeä ja joustava materiaali on miellyttävä kuumissa kesäolosuhteissa, jolloin jalat turpoavat ja tavallisten sandaalien remmit aiheuttavat helposti epämiellyttäviä ihohiertymiä. Havaianas-sandaalit on helppo sujauttaa jalkaan heti uima-altaasta noustuaan tai ne voi jättää rannalle odottamaan, kun itse pulahtaa uimaan. Iloisen väriset sandaalit kestävät katseita myös kesäisessä kaupunkityylissä.

havaianas

5 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Sukupuoli

Kengän koko

 • 29
 • 30
 • 31
 • 32
 • 35
 • 36

Värit

 • sininen
 • valkoinen

Hinta

Asiakaspalaute

 • 1
 • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
havaianas Brasil Logo sandaalit, sininen/valkoinen
havaianas Brasil Logo sandaalit, sininen/valkoinen sininen/valkoinen
havaianas
Brasil Logo sandaalit, sininen/valkoinen
OVH € 24,95 € 12,95
 • Versiot: EU 29-30 | Brazilian 27-28
- 48 %
havaianas Slim Logo sandaalit Naiset, sininen
havaianas Slim Logo sandaalit Naiset, sininen sininen
havaianas
Slim Logo sandaalit Naiset, sininen
OVH € 17,95 € 9,95
 • Versiot: EU 29-30 | Brazilian 27-28
- 45 %
havaianas Slim Oceano sandaalit Naiset, sininen
havaianas Slim Oceano sandaalit Naiset, sininen sininen
havaianas
Slim Oceano sandaalit Naiset, sininen
OVH € 19,95 € 14,95
 • Versiot: EU 29-30 | Brazilian 27-28EU 31-32 | Brazilian 29-30
- 25 %
havaianas Origine Slim Espadrilles Kangaskengät Naiset, sininen
havaianas Origine Slim Espadrilles Kangaskengät Naiset, sininen sininen
havaianas
Origine Slim Espadrilles Kangaskengät Naiset, sininen
OVH € 33,95 € 17,95
 • Versiot: EU 36 | Brazilian 36
- 47 %
havaianas Top sandaalit, sininen
havaianas Top sandaalit, sininen sininen
havaianas
Top sandaalit, sininen
OVH € 17,95 € 9,95
 • Versiot: EU 35-36 | Brazilian 33-34
- 45 %

Havaianas – brasilialaiset klassikot kesän rientoihin

Havaianas-sandaalit netistä Havaianas on brasilialainen jalkinevalmistaja, joka tunnetaan maailmanlaajuisesti ikonisista varvastossuista. Nimi Havaianas tulee portugalista, Brasilian virallisesta kielestä, ja tarkoittaa Hawaijilaisia. Brasiliassa säät ovat tietysti yleisesti ottaen hyvin lämpimät, ja siellä varvastossut sopivatkin käytettäväksi ympäri vuoden. Täällä pohjoisemmassa varvassandaalit ovat kesä- ja lomavaruste – mutta silloin kuin mahdollista, kannattaa ottaa kaikki ilo irti lämmöstä ja antaa jalkojen hengittää! Tutustu laajaan ja huiman värikkääseen valikoimaamme erilaisia Havaianas-varvastossuja!

Värikkäiden Havaianas-sandaalien värikäs historia

Brändin tunnetuimmat sandaalit, joita kutsutaan yleisesti brändin nimellä Havaianas, pohjautuvat japanilaisiin zori-jalkineisiin, joiden pohjat tehdään riisiruo’osta. Havaianas-tossujen kumipohja matkii tätä alkuperäistä riisiruokomallia, ja onkin yksi kenkien tunnusmerkeistä. Varvastossujen historia alkaa tietystikin yrityksen perustamisvuodesta, mutta se on saavuttanut monia mielenkiintoisia merkkipaaluja näiden yli 50 vuoden aikana. Esimerkiksi vuonna 1966 Havaianas-malli sai patentin. Vuonna 1969 perinteisesti valkoisia ja sinisiä tossuja valmistettiin tuotantovirheen vuoksi myös vihreinä – vihreät tossut saivat valtavan positiivisen vastaanoton markkinoilla, ja tämän jälkeen tossuja alettiin myymään myös ruskeina, keltaisina sekä mustina. Tänä päivänä varvastossuja saa kaikissa sateenkaaren väreissä ja myös erilaisilla kuvioilla – voit siis helposti sovittaa sandaalisi juuri omaan tyyliisi sopiviksi!
Ehkäpä yksi erikoisimmista käänteistä tapahtui vuonna 1980, kun Brasilian hallitus lisäsi Havaianas-varvastossut listaan perustuotteista, joita seurataan inflaation hallitsemiseksi. Listalta löytyy myös esimerkiksi riisi ja pavut – Havaianas-tossut ovat siis todella onnistuneet juurtumaan osaksi brasilialaisten arkea!
Ikonisten Havaianas-varvassandaalien lisäksi tänä päivänä löydät merkiltä myös muita sandaalimalleja. Yhtenä uusimmista malleista on varvastossu, jossa kulkee remmi nilkan takaa. Nämä tossut pysyvät helpommin jalassa kuin perinteiset varvassandaalit, ja ovat juuri siksi erittäin suosittuja. Havaianasilta löydät myös erilaisia sandaalimalleja lapsille. Yhteistä kaikille Havaianas-kengille on niiden kestävyys ja monikäyttöisyys – näissä varvastossuissa jaksat kävellä niin rannalla kuin kaupungillakin. Lisäksi kumisen pohjan ansiosta näissä sandaaleissa on hyvä pito, mikä tekee liikkumisesta niin rantakivikossa kuin veneen kannellakin astetta helpompaa.

Kaikki sandaaleista telttatarvikkeisiin näppärästi yhdestä osoitteesta

Jos ulkoilu on intohimosi, olet löytänyt oikeaan paikkaan. Me Addnaturella olemme koonneet yhteen osoitteeseen kaikkien alan parhaiden valmistajien parhaat tuotteet. Sandaalien lisäksi löydät meiltä kaikkea vaellussaappaista ja säänkestävistä vaatteista aina telttoihin, makuupusseihin ja kiipeilyvarusteisiin! Parhaiden tuotteiden lisäksi haluamme tarjota ensiluokkaista asiakaspalvelua, ja sen ansiosta saatkin meiltä tilauksillesi 30 päivän avokaupan – sinulla on siis kuukausi aikaa varmistua siitä, että ostamasi varusteet vastaavat odotuksiasi. Ja jos näin ei jostain syystä ole, tarjoamme myös maksuttomat palautukset. Olitpa sitten ulkoliikuntaa aloitteleva tai jo kokenut vaelluskonkari, uskomme vahvasti, että rakastut verkkokauppaamme!