Pyöräkauppa netissä
Talviale 2022 | Jopa 40% alennus
Valitettavasti haluttu tuote on tällä hetkellä loppuunmyyty

Horizon Mask, läpinäkyvä/musta

ID: 497065

- 17 %
€ 29,95
€ 24,95 EUR
Sisältää ALV:n. plus Toimituskulut
    • läpinäkyvä/musta

Ottakaa minuun yhteyttä, kun tuote on jälleen saatavilla.

Tallennamme pyyntösi 3 kuukauden ajan. Jos tuote on jälleen saatavilla sinä aikana, otamme sinuun yhteyttä.

Kuvaus

Head Horizon Mask, läpinäkyvä/musta (clear/white/black/smoked)

Tämän tuotteen kuvaus on automaattisesti käännetty. Pahoittelemme mahdollisia virheitä.

HEAD Horizon on huipputehokas uintinaamari harjoitteluun ja kilpailuun, jossa on sävytetyt linssit. Ainutlaatuisen Liquidskin-teknologian ansiosta Horizonilla on erittäin suuri näkökenttä myös eteenpäin. Päähihnan nopea ja täydellinen säätö on mahdollista patentoidun RAS-säätöjärjestelmän ansiosta. Säädettävät soljet on kiinnitetty suoraan tiivistehuuliin, mikä takaa optimaalisen voimansiirron ja paremman istuvuuden. Painamalla lukitusta kahdella sormella (ylhäällä ja alhaalla) hihna liukuu oikeaan asentoon. Hihna kiristetään vetämällä hihnan päistä.

Uimanaamari sopii hyvin avovesiuintiin sekä SWIMRUN-uintiin.

HEAD COLOURED LENSES - lisää sävytystä
Sävytettyjen lasien tuki.
SININ - vähentää veden heijastuksia ja optimoi näkyvyyden vedessä
SMOKE - sävyttää valoa ja aiheuttaa vain vähäisiä värimuutoksia
CLEAR - suojaa silmää ja jättää olemassa olevat valaistusolosuhteet HEADLIQUID SILICONE -tekniikkaan -

parempi käyttömukavuus

Tämän patentoidun tekniikan ansiosta tiivistehuuli ruiskutetaan suoraan PC-linssien päälle, jolloin silikonireunus istuu linsseihin lähes reunattomasti. Silmälasit istuvat optimaalisesti pään ja silmäkuopan muotoon. Tämä tarkoittaa, että laseja ei tarvitse kiinnittää niin tiukasti. Tämä on erittäin miellyttävää erityisesti pidemmissä uintikierroksissa.

HEAD CONICAL LENSES - täydellinen näkymä
Kaarevien kartiomaisten PC-linssien yksinoikeudellinen muotoilu on mukautettu silmien luonnolliseen näkökulmaan. Se optimoi siten visuaalisen käyttäytymisen vedessä, sillä veden alla syntyvät vääristymät ovat mahdollisimman vähäiset. Tämä tekee myös näkökentästä paljon laajemman ja suuremman. Tämä lisääntynyt näkömukavuus on erityisen huomattava avovedessä.

HEAD RAPID ADJUST SYSTEM - helppo säätäminen
Patentoitu säätöjärjestelmä on aina helppo ja nopea säätää, jopa vedessä ja kylmillä sormilla. Soljet kiinnitetään suoraan tiivistehuuliin. Silmälasit voidaan siis mukauttaa yksilöllisesti ja mukavasti. Kun solkea painetaan yhteen, liian kireä vyö liukuu nopeasti ja täydellisesti haluttuun asentoon. Hihnan päistä vetämällä silmälasit voidaan säätää tiukemmin.

HEAD ANTIFOG SYSTEM - ei koskaan sumussa
PC-linssien sisäpuolella oleva huurtumisenestopinnoite takaa täydellisen näkyvyyden. Jos mahdollista, älä pyyhi lasien sisäpuolta sormilla. Huuhtele lasit aina käytön jälkeen kirkkaalla vedellä, esim. suihkussa. Huomio! Äärimmäisissä lämpötilaeroissa, esimerkiksi jos kylmä vesi joutuu kosketuksiin auringonpaisteeseen jätettyjen "kuumien" silmälasien kanssa, ANTIFOG-järjestelmä voi saavuttaa rajansa. SUOSITUS: Laita suojalasit lyhyesti kylmään veteen, anna jäähtyä ja laita ne vasta sitten päähän.

HEAD UV STOP SYSTEM - täydellinen suojaus
UV-suoja suojaa silmiä haitallisilta UV-säteiltä. Tämä on erityisen tärkeää kesällä, kun uidaan ulkoilmassa tai avovedessä. Jos auringonvalo on liian voimakas, käytä peililaseja optimaalisen suojan saamiseksi.

HEAD BOX SYSTEM - suojattu säilytys
Silmälasien mukana toimitettu muovilaatikko suojaa linssejä naarmuuntumiselta kuljetuksen aikana. SUOSITUS: Huuhtele lasit käytön jälkeen kirkkaalla vedellä (esim. suihkussa) ja laita ne sitten suoraan laatikkoon.

HEAD COOL EARTH - Yhdessä sademetsän puolesta
Sademetsien suojelu ja kyläyhteisöjen tukeminen COOL EARTH -hyväntekeväisyysjärjestön kanssa. HEAD auttaa paikallisyhteisöjä säilyttämään puukantaa ja siten uhanalaisten eläinlajien luonnollista elinympäristöä. HEADin yhteistyö Cool Earth -ohjelman kanssa auttaa siis myös vähentämään hiilidioksidipäästöjä.

HEAD on ÖTILLÖ SWIMRUN WORLDSERIESin virallinen yhteistyökumppani ja on vaikuttanut positiivisesti SWIMRUN-urheilun kehitykseen innovaatioillaan - erityisesti neopreenipukujen alalla. HEAD on maailman markkinajohtaja SWIMRUN-pukujen alalla.

Yksityiskohdat

  • Performance swim mask for training and competition
  • extra large field of vision
  • hydrodynamic and innovative design

Ominaisuudet

Käyttötarkoitus
Triathlon, Uinti, Swimrun
Sukupuoli
Miehet, Naiset
Tyyppi
Uintimaski
Käyttötarkoitus
harjoitteluun
Käyttötarkoitus
uimala/uimahalli
Sävytyksen väri
harmaa
Keskeiset tiedot
Lasin/linssin tyyppi:
UV-suoja, huurustumaton, panorama-näkyvyys, sirpaloitumaton, kirkas
Linssit
Materiaali:
polykarbonaatti
Tiiviste
silikoni
Pannan rakenne
kaksinkertainen
Panta
silikoni
Säätösysteemi
otsanauha
Vuosimalli
2021
Tuotenumero
497065

Asiakkaiden mielipiteet

product.rating.noreviews