paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Etsitkö täydellistä joululahjaa? - Parhaat lahjaideamme ulkoilmaharrastajille

Hestra

116 Tuotetta
Hestra

Hestra – Perinnettä neljännessä sukupolvessa

Hestran valikoimassa on varauduttu jokaiseen päivään ja jokaisen yksilön tarpeeseen. Jo v. 1936 perustettu ruotsalainen hiihtokäsineisiin erikoistuva perheyritys tekee yhteistyötä oman maansa sekä Norjan hiihtomaajoukkueen kanssa yhteistyötä saadakseen inspiraatiota ja tietoa lajin huipulta. Yrityksessä on töissä jo neljättä sukupolvea. Voidaan kai turvallisesti todeta, että kokemusta löytyy!

Lajittele
 
Sivu 1 /
3

Hestra käsineet pitkällä ammattitaidolla, täynnä toimivia ratkaisuja

Hestra Ruotsin Jönköpingistä kotoisin oleva brändi nimeltä Hestra sai alkunsa jo vuonna 1936. Kaikki lähti liikkeelle, kun yritys alkoi valmistaa käsineitä metsureille. Sittemmin tuotanto on laajentunut kattamaan monenlaiset hanskat, rukkaset ja kintaat, joille kaikille yhteisiä ominaisuuksia ovat korkea laatu ja loistava tekninen toimivuus. Yrityksen perustajan Martin Magnussonin ajoista on tultu huikea harppaus, mitä tulee käsineiden teknisiin ominaisuuksiin, kuten lämmittävyyteen ja vedenpitävyyteen. Myös Hestra hyödyntää tuotannossaan useita materiaaleja ja valmistustapoja, voidakseen taata käsineet jokaiseen tarpeeseen. Tarjolla on niin hiihtoon ja lasketteluun kuin kaikkiin muihinkin talvisiin sekä myös syksyisiin ja keväisiin tarpeisiin sopivia käsineitä. Kestävät käsineet valmistetaan yrityksen omissa tehtaissa, mikä mahdollistaa tarkan laadunvalvonnan. Ja juuri laatu on se sana, josta Hestra tunnetaan!

Hestra käsineet jokaiseen vuodenaikaan ja moneen vaativaan menoon

Onko sinulla tarkoitus löytää mahdollisimman hyvät, toimivat ja lämpimät käsineet, jotka tekevät talvisista aktiviteeteistasi toimivampia tai hanskat, jotka ovat sopivat tuomaan riittävän lämmittävyyden niin kevääseen, syksyyn kuin vilpoisampiin kesäiltoihinkin? Hestra käsineet ovat ratkaisu, joka pitää sekä kehon lämpimänä että mielen tyytyväisenä. Hestra hanskat istuvat käteen mukavasti ja joissakin malleissa on myös tarrakiinnitys, joka parantaa istuvuutta entisestään. Brändi valmistaa hanskamalleja niin välikausiin kuin talveenkin sopien. Hestra hiihtohanskat ovat valintasi silloin, kun talviset aktiviteetit ovat lähinnä sydäntäsi. Ne tekevät hiihtämisestä ja laskettelusta sujuvampaa, tarjoten upean istuvuuden lisäksi myöskin säiltä suojaavat ominaisuudet sekä hyvän sauvapidon.
Hestra rukkaset ovat valintasi silloin, kun tykkäät pitää hanskojen sijaan rukkasia, joiden sisällä sormet ovat keskenään yhdessä ja samassa tilassa, tuoden näin kätevästi lisälämpöä ulkoiluusi. Hestra kintaat ovat puolestaan loistoratkaisu silloin, kun pakkaset paukkuvat kovimmillaan ja käsineiltä vaaditaan korkeampaa lämmittävyyttä. Kun merkkinä on Hestra, voit valita omat luottolämmittäjäsi niin nahkaisina kuin synteettisistäkin materiaaleista valmistettuina. Kartoita käsinetarpeesi, kurkkaa Addnaturen tämänhetkiseen valikoimaan ja löydä omat Hestra käsineesi, jotka saavat sinut lähtemään ulos entistä tiheämmin!

Verkkokauppa, joka toimittaa laadukasta toimivuutta arkeesi

Addnature tarjoaa valikoimassaan käsiä ihanasti lämmittävät ratkaisut, kuten esimerkiksi erinomaisen kestävät ja laadukkaat Hestra käsineet, joita kuuluisa laatubrändi valmistaa moneen menoon ja tarpeeseen. Tarjoamme myös monia muita laatumerkkejä, jotka tekevät ulkoiluistasi tästä edespäin suloisen miellyttäviä! Klikattuasi luottohanskasi tai muut ulkoilu- ja urheiluvarusteesi ostoskoriin, toimitamme ne tuotapikaa kotiisi. Ja mikäli tilaat yli 99€ summalla, emme veloita lainkaan toimituskuluja. Addnaturelta saat lisäksi tilaamillesi tuotteille 100 päivän pituisen maksuttoman palautusoikeuden siltä varalta, ettei tuote olisikaan sinulle jostain syystä mieluisa. Kurkkaa saman tien kattavaan valikoimaamme ja tee päivistäsi ulkona mukavampia ja toimivampia!


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.