paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Covid-19: Tavarantoimitukset toimivat normaalisti! - Siirry FAQ (UKK) osioomme

High5

2 Tuotetta
Hinta
Asiakaspalaute
Lajittele
Sivu 1 /
1

High5 – korkealaatuiset lisäravinteet tavoitteelliseen treeniin

High5 on urheiluravinteita valmistava yritys, jonka valikoimasta löydät tuotteet avuksi niin urheilussa kehittymiseen, itse suorituksiin kuin palautumiseen. Jo yli 20 vuoden kokemuksella valmistettavat urheiluravinteet ovat markkinoiden suosituimpia niiden toimivuuden ja helppokäyttöisyyden vuoksi. Yksikään urheiluravinne ei pysty korvaamaan kovan työn ja oikeanlaisen ruokavalion roolia, mutta oikein käytettynä urheiluravinteet tukevat sekä treeniä että ruokavaliota ja auttavat saavuttamaan tuloksia nopeammin! Tutustu verkkokauppamme valikoimaan High5 tuotteita ja opi, miten sinäkin voit hyötyä urheiluravinteista, olitpa sitten aloitteleva tai kokenut kuntoilija.

High5 urheiluravinteista on hyötyjä niin urheilijalle kuin ulkoilijalle

Kaikki High5-ravinteet testataan äärimmäisen tarkasti sekä laboratoriossa että urheilijoiden toimesta. Markkinoille tuoduista tuotteista on aina saatavilla tutkimustuloksia, jotka osoittavat ravinteiden tehokkuuden: esimerkiksi merkin EnergySource 2:1 on tutkimuksissa todettu välittämään jopa 40 % paremmin energiaa lihaksille kuin tavalliset urheilujuomat, tehden harjoittelusta näin tehokkaampaa. Tuote on myös vatsaystävällisempi, mikä on tietenkin iso plussa kaikille herkkävatsaisille treenaajille!

High5:n valikoimasta löydät energiajuomat sekä kätevissä yksittäispakkauksissa että isommissa paketeissa ahkerampaan käyttöön. Valikoimassa on myös energiageelit, jotka ovat etenkin kestävyysurheilijoiden suosiossa – jos tulevaisuudessa häämöttää esimerkiksi maraton, kannattaa tutustua tähän näppärään lisäravinteeseen paremmin! Ja tottahan toki High5-tuotteet sopivat loistavasti myös esimerkiksi vaelluksille, joissa lisäenergiaa tulisi aina olla nopeasti saatavilla. Erityisesti pienet yksittäispakatut lisäravinteet on helppo sujauttaa rinkan tai repun taskuun ja nauttia tarvittaessa.

Valikoimasta löydät myös erilaiset treenin jälkeen nautittavaksi tarkoitetut juomat auttavat kehoa palautumaan urheilun aiheuttamasta rasituksesta. Niiden sisältämät hiilihydraatit ja proteiinit auttavat lihaksia toipumaan nopeammin, ja oikein käytettynä ne tukevat loistavasti sekä harrastamista että tavoitteellista treenaamista.

Vatsantäytettä ja muita varusteita – kaikki yhdestä verkkokaupasta

Olitpa sitten innokas talviurheilija, intohimoinen kiipeilijä tai iloinen vaeltaja, Addnaturen valikoimasta löydät kaikki tarvitsemasi varusteet aina retkikeittiöistä erilaisiin jalkineisiin, telttavarusteisiin ja pientarvikkeisiin. Yksityiskohtaisten tuotekuvausten ansiosta oikean tuotteen valitseminen on helppoa, ja lisäksi tarjoamme kaikille tilauksille 100 päivän avokaupan sekä ilmaiset palautukset!


TARVITSETKO APUA?
Suljettu puhelinpalvelu
Lisätietoja
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.