paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Hilleberg

87 Tuotetta
Hinta
Asiakaspalaute
HILLEBERG; ANETTE ANDERSSON
Hilleberg

Hilleberg teltta vaativiin olosuhteisiin

Ruotsalainen Hilleberg suunnittelee ja valmistaa yli 40 vuoden kokemuksella korkealaatuisia ja innovatiivisia telttoja, jotka sopivat pieneen tilaan ja ovat kevyitä kantaa mukana. Hilleberg on yksi markkinoiden parhaimpia telttamerkkejä, joka tarjoaa laajan valikoiman erikokoisia telttamalleja aina perusteltoista haastaviin olosuhteisiin.

Lajittele
 
Sivu 1 /
2

Hilleberg teltat pohjoismaiseen makuun

Hilleberg -varusteet retkeilyyn ja vaellukseen! Yli neljäkymmentävuotisen historiansa aikana ruotsalainen Hilleberg on säilynyt perheyrityksenä ja samalla laajentunut kotipajasta kansainväliseksi telttavalmistajaksi. Hilleberg teltat suunnitellaan ja valmistetaan samalla huolellisuudella kuin 1970-luvullakin, mutta materiaalit sekä tekniset yksityiskohdat ovat vahvasti tätä päivää. Telttamalleja on eri tarkoituksiin ja voit valita tarpeisiisi sekä henkilömäärään parhaiten sopivan.

Luontoyöpyminen on mieleenjäävä elämys

Retkeily on koko perheelle sopiva luontoharrastus, joka antaa unohtumattomia elämyksiä ja muistoja eri-ikäisille. Vaihtuvien maisemien ihailu, ruoanvalmistus luonnossa sekä yöyminen lähes avoimen taivaan alla ovat kokemuksia joista saa energiaa ja virtaa arjen pyöritykseen. Yöpymiseen tarvitset jonkinlaisen majoitteen, useimmille valinta on teltta. Voit valita Hilleberg teltoista ja telttavarusteista omiin tarpeisiisi sopivan mallin, joko tunneliteltan tai kupolimallin. Matalat ja tilavat tunneliteltat ovat oikeita tilaihmeitä, eteinen eli absidi mahdollistaa tavaroiden säilytyksen sekä ruoanvalmistuksen. Absideja voi olla yksi, joko teltan päädyssä tai keskellä. Joissain suuremmissa Hillberg malleissa sisäänkäyntejä ja eteisiä on kaksi, molemmissa päissä telttaa. Kosteiden vaellusvaatteiden ja -kenkien säilyttäminen eteisessä tekee majoittumisesta mukavampaa ja tilavampaa. Kupoliteltan etuna puolestaan on sen pystyttämisen helppous, teltta on itsekantava eikä kiiloja tai vaarnoja välttämättä tuulettomina öinä tarvita. Kupoliteltta on näppärä pystyttää myös kovalle alustalle, kuten kivien väliin tai kalliolle.

Laaja valikoima erilaisia telttoja Hillebergiltä

Telttamalleja on eri vuodenaikojen käyttöön. Talvikäyttöön tarkoitettu Hilleberg teltan kangas ja kaaret ovat ertyisen hyvin lumen painoa kestävät. Talviteltta on hieman painavampi kuin lämpimän vuodenajan malli, tämä kannattaa ottaa huomioon rinkan kokonaispainossa. Hilleberg telttamallistossa on paljon erilaisia tuotteita, kuten esimerkiksi:
  • Kevyet sooloteltat yhdelle hengelle
  • Tunneliteltat
  • Kupoliteltat
  • Igluteltat
  • Joukkueteltat
  • Laavut ja tarpit
  • Sadesuojat
  • Telttojen lisätarvikkeet
Normaalien telttamallien ohella Hilleberg valmistaa erityiskeveitä majoitteita joko verkkokankaasta tai tiiviimmässtä materiaalista. Nämä toimivat joko teltan sisäosana tai kokeneelle vaeltajalle erillisenä majoitteena esimerkiksi tarppikankaan kanssa. Isommalle ryhmälle voi valita suuremman majoitteen, jonka pystyttämiseen voi käyttää hätätilassa suksisauvoja. Hilleberg panostaa monikäyttöisiin tuotteisiin, jotka muuntuvat tilanteen mukaan. Bivanorak yhdistää anorakin, sadesuojan ja makuupussin suojan. Windsack puolestaan on päällysmateriaaliltaan nylonia, pussukan pohja on silikonipinnoitteua nylonia joka on taatusti vedenpitävä. Windsack toimii yhdistettynä telttasuojana, hätämajoitteena tai improvisoituna ahkiona.

Majoitteiden tekniikkaa ja korkeaa laatua

Hilleberg teltat suunnitellaan ja valmistetaan Ruotsissa. Tämä takaa tuoteprosessin seurattavuuden ja jatkuvan tarkkailun. Tuotekehittely on tässä samassa jatkumossa, Hilleberg onkin pitkäikäisen ja korkean laatutuotteen tae. Telttamateriaalit ovat rip-stop-kudottuja, joten ne eivät repeydy helposti ja lisäksi mahdollinen repeämä ei pääse leviämään. Hilleberg-valikoimissa on varaosia (kaaria, kiiloja, naruja...) kaikkiin telttamalleihin, voit myös hankkia erillisen pohjakankaan eli maavaatteen tuplavarmistamaan kuivana pysymisen. Hillberg teltoissa jokainen yksityiskohta on harkittu käytännöllisyyden ja kestävyyden ehdoilla, joten voit olla varma teltan käyttömukavuudesta. Kun tuuletat teltan mahdollisuuksien mukaan vaelluksen aikana ja pakkaat sen reissun jälkeen vasta täysin kuivana ja puhtaana, säilyy Hillberg telttasi käyttövalmiina vuosien ajan. Lisävarusteiden saatavuus jatkaa käyttöikää ja ylläpitää teltan arvoa. Hilleberg on laatutietoisen ja vaativan telttailijan valinta.


TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla.
Avoinna ma-pe klo 11-18
09-427 04 101
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.