Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Nauti syyspatikoinnin taikuudesta
Valitettavasti haluttu tuote on tällä hetkellä loppuunmyyty

Adwatt 1.5 Time Trail Kypärä, musta

ID: 1705229

€ 289,95
Sisältää ALV:n., ilmainen toimitus
    • musta

Valitettavasti haluttu tuote on tällä hetkellä loppuunmyyty

Kuvaus

HJC Adwatt 1.5 Time Trail Kypärä, musta (matt black)

Tämän tuotteen kuvaus on automaattisesti käännetty. Pahoittelemme mahdollisia virheitä.

ADWATT 1.5 on täydellinen kompromissi aerodynamiikan, ilmanvaihdon ja mukavuuden välillä erityisen pitkiä ajosessioita varten. ADWATTin kehittyneeseen teknologiaan perustuva kypärä on suunniteltu tehostetun tuulitunnelitestauksen avulla parantamaan sen vetovoiman suorituskykyä tiellä ja pitämään samalla pääsi viileänä, mikä tekee ADWATT 1.5:stä täydellisen triathlonkypärän.

Tuulitunnelissa testattu
HJC:n kypärät testataan sekä laboratoriossa että "tosielämässä", jotta ne täyttäisivät korkeimmat laatuvaatimukset. HJC on yksi harvoista kypärävalmistajista, joilla on oma huipputekninen tuulitunnelilaboratorio, jossa testataan aerodynamiikkaa, ilmanvaihtoa, melua ja paljon muuta. HJC:n tuulitunnelitestilaboratorio mittaa ilmavoimia erilaisissa ajo-olosuhteissa kypärän suorituskyvyn parantamiseksi.

Aerodynaaminen suunnittelu
HJC:n suunnittelijoista ja insinööreistä on tullut MotoGP-kilpailukypärän suunnittelukokemuksen ansiosta aerodynamiikan ja tuulettuvien kypäröiden asiantuntijoita. Aerokypärät ovat sanan mukaisesti aerodynaamisempia kuin perinteiset kilpapyöräilykypärät, mutta niiden ilmanvaihtoteho on heikentynyt. HJC-kypärissä tämä kompromissi on huomattavasti pienempi. HJC tarjoaa luultavasti markkinoiden parhaan tuulettuvan semi-aerokypärän. Säästä Watts HJC-kypärät!

Ventury Dynamics
Maksimaalisen ilmanvaihdon saavuttamiseksi HJC:n aerodynaamisesti parannettuihin malleihin sovelletaan Bernoullin periaatteen teknistä mukautusta. Liikkeessä pintavirtauksen nopeus yleensä kasvaa, kun se etenee kohti kypärän takaosaa. Paine-erojen ansiosta viileä ilma etupuolen ilmanottoaukosta poistuu takaosan tuuletusaukon kautta sisäistä lämmönpoistoa varten, jolloin pyöräilijä saa optimaalisen ilmanvaihdon ja täydellisen ilmavirtauksen ajon aikana.

In-Mold-rakenne
In-mold on menetelmä, jossa EPS-levy liimataan yhteen ulomman polykarbonaattikuoren kanssa rakenteellisen lujuuden lisäämiseksi. Tämä parantaa ratsastajan suojaa tarjoamalla tiiviin vahvistuksen ja antaa tuotteelle täydellisen viimeistelyn.

Kehittynyt ilmakanavajärjestelmä
Tietty määrä ilmaa kulkee etummaisen ilmanottoaukon läpi, kiertää sitten kypärän sisällä ja poistuu lopulta pakoaukon kautta. Tämän jälkeen sisäistä ilmavirtaa lisätään pään jäähdyttämiseksi ja lämmön poistamiseksi.

Kilpi
Aero Time Trial -kypärät on varustettu kilvellä, joka parantaa kuljettajan mukavuutta ja näkyvyyttä. HJC:n aerokypärät on suunniteltu siten, että niiden aerodynaamiset ominaisuudet ovat samat sekä kilven kanssa että ilman kilpeä.

X-static
X-STATIC valmistetaan liimaamalla 99.9%-prosenttista metallista hopeaa pysyvästi kuidun pintaan. Kyse ei ole nanoteknologiasta tai monimutkaisesta kemiallisesta kaavasta; X-Static on luonnollista hopeaa. X-STATICin pysyvä suorituskyky pitää vaatteet raikkaampina pidempään, jopa useiden pesukertojen jälkeen.

Feather Light
HJC:n pyöräilykypärät on suunniteltu ja suunniteltu tarkoin, jotta ne olisivat mahdollisimman kevyitä. Tiheys, sijoittelu, muodot ja materiaalit vaikuttavat kaikki painon optimointiin.

Yksityiskohdat

  • Weight: 260 g (without slice), 320 g (with slice)

Ominaisuudet

Käyttötarkoitus
Triathlon, Aero
Sukupuoli
Miehet, Naiset
Rakenne
Kypärän rakenne:
In-mold-teknologai
Ominaisuudet
Erityisominaisuudet:
Aero
Ominaisuudet
Visiiri:
visiiri
Mitat
Paino:
320 g
Vuosimalli
2022
Tuotenumero
1705229

Asiakkaiden mielipiteet

product.rating.noreviews